Klient mě obtěžuje

Anonymní
5.11.22 21:34

Klient mě obtěžuje

Dobrý den,
píšu si o radu. V bývalé práci jsem potkala spoustu lidí, no s nikým jsem nikdy nechtěla být v kontaktu. I přes to, že se mě snažili zkontaktovat přes sociální sítě, odmítala jsem přijmout jejich žádosti, jelikož sdílení mého soukromého života nemám za potřebí na každém rohu. Když ale klienty potkám například na ulici a oni mě pozdraví, pozdravím je nazpátek, čistě ze slušnosti. Jenže pokaždé, když potkám jednoho klienta, i tenkrát v práci, když jsme se střetli, tak mi opakovaně posílá žádosti a píše mi. Ne nijak zle ale obtěžuje mě to. Například dnes cestou do práce ve veřejné dopravě a hned mi odpoledne přistál dotaz, že mě zdraví a kam jsem jako takhle ráno jela… Je to starší pán a já nevím, jak slušně mu napsat, ať mi dá pokoj. I po takové době ignorace mu to nedochází. Jen mi spamuje mou schránku, kde mi neustále svítí upozornění. Je asi slušný ale působí to na mě uchylně, tenkrát mi i napsal, jak mi to v práci slušelo. Zbytku lidí můj ignor hned došel ale on furt prudí. A tak nějak ho nechci poslat do patřičných míst neslušně, jak to dělám. Nikdy s ním žádný konflikt nebyl nebo že by se nevhodně choval na pracovišti, což u jiných říct nemůžu. :nevim: Poraďte prosím, co slušně odpověď, že nemám zájem o jeho zprávy a ani mu na cokoliv odpovídat. :roll: Možná to bude pro některé hezké ale ne, není. Mně je 25 a jemu tak 55. A mou práci nikdy nekomentoval, jen můj vzhled a setkání (menší město, tomu se člověk holt nevyhne).

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
78489
5.11.22 21:37
@Anonymní píše:
Dobrý den,
píšu si o radu. V bývalé práci jsem potkala spoustu lidí, no s nikým jsem nikdy nechtěla být v kontaktu. I přes to, že se mě snažili zkontaktovat přes sociální sítě, odmítala jsem přijmout jejich žádosti, jelikož sdílení mého soukromého života nemám za potřebí na každém rohu. Když ale klienty potkám například na ulici a oni mě pozdraví, pozdravím je nazpátek, čistě ze slušnosti. Jenže pokaždé, když potkám jednoho klienta, i tenkrát v práci, když jsme se střetli, tak mi opakovaně posílá žádosti a píše mi. Ne nijak zle ale obtěžuje mě to. Například dnes cestou do práce ve veřejné dopravě a hned mi odpoledne přistál dotaz, že mě zdraví a kam jsem jako takhle ráno jela… Je to starší pán a já nevím, jak slušně mu napsat, ať mi dá pokoj. I po takové době ignorace mu to nedochází. Jen mi spamuje mou schránku, kde mi neustále svítí upozornění. Je asi slušný ale působí to na mě uchylně, tenkrát mi i napsal, jak mi to v práci slušelo. Zbytku lidí můj ignor hned došel ale on furt prudí. A tak nějak ho nechci poslat do patřičných míst neslušně, jak to dělám. Nikdy s ním žádný konflikt nebyl nebo že by se nevhodně choval na pracovišti, což u jiných říct nemůžu. :nevim: Poraďte prosím, co slušně odpověď, že nemám zájem o jeho zprávy a ani mu na cokoliv odpovídat. :roll: Možná to bude pro některé hezké ale ne, není. Mně je 25 a jemu tak 55. A mou práci nikdy nekomentoval, jen můj vzhled a setkání (menší město, tomu se člověk holt nevyhne).

no slušně neslušně, slušně to asi nebude fungovat, tohle stalkování je trestné, tak mu pohroz tím, že na něj podáš TO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Auhagenn
5.11.22 21:40

Já bych mu napsala, že se omlouvám, ale prosím ho, aby mi nepsal, protože je to nevhodné. Určitě bych mu nevyhrožovala, protože nejspíš to nemyslí ve zlém a ani mu nedochází, že o to nestojíš.

• Citovat
  • Upravit
4928
5.11.22 21:42

Děkuju za kompliment, ale prosím, abyste mě už nekontaktoval. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11895
5.11.22 21:42

Dobrý den pane xy. Chápu že jsem vám zřejmě sympatická nicméně mě vaše neustále pokusy o kontakt obtěžují, proto s tím prosím přestaňte. Děkuji za pochopení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tala20
5.11.22 21:47
@Anonymní píše: … s nikým jsem nikdy nechtěla být v kontaktu … přes sociální sítě, odmítala jsem přijmout jejich žádosti, … mi opakovaně posílá žádosti a píše mi … mi spamuje mou schránku …

Pokud Tě někdo otravuje svými zprávami, měla sis tu osobu zablokovat. Namísto toho zde píšeš romány na 22 řádků.

Nerozumím proč jej tedy nezablokuješ. V emailu to jde jednoduše pomocí spamového filtru. Pokud posílá SMS, stačí bloknout jeho číslo. Ve Facebooku ho můžeš zablokovat. O co Ti jde?

• Citovat
  • Upravit
7
5.11.22 21:47

Dobře

Děkuji za názory, prostě jsem mu napsala, ať mě neobtěžuje, že když ho pozdravím, tak že to není záminka k tomu se vesele seznamovat. Trošku slušněji ale na rovinu, snad mi dá pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
5.11.22 21:48

Ja jsem pro ignoraci. Jednou ho to bavit přestane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
5.11.22 21:50

Normalne takové lidi házím do ignorace… Pokud je potkám pracovně formálně slušně pozdravím.

• Citovat
  • Upravit
7
5.11.22 21:53

@Tala20 Chtěla jsem být slušná, to je vše. Navíc má několik profilů, ze kterých mě zkouší kontaktovat, když to nevyjde u jiného. :think: Ale to je fuk, hledala jsem jen radu na to, jak to napsat slušně. Já jsem totiž jinak s lidmi rychle hotová a pán zrovna nepůsobí dvakrát jako hajzl, abych ho utla na tři doby. :roll: No když to takhle nepůjde, tak si poradím jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
5.11.22 21:57

@K199×

Pokud tě obtěžuje z více profilu je to hajz. l :mrgreen: naprosto vědomě sexuálně obtěžuje o 30 let mladší holku. Což jsou dvě generace. Na toho nemusíš být slušná to je normální oso.st co tě chce ojet vidí v tobě jen mladý maso.

Jen není vulgární proto ti přijde slušný. Ale v podstatě je velice neslušný.

• Citovat
  • Upravit
7
5.11.22 22:00

@ludmilaadamkova No nic, napíše ještě jednou a uvidí, klidně mu to příště vpalim mezi těmi jeho kámoši ve veřejné dopravě. :lol: A bude za trapáka po celém městě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
5.11.22 22:00
@K199× píše:
@Tala20 Chtěla jsem být slušná, to je vše. Navíc má několik profilů, ze kterých mě zkouší kontaktovat, když to nevyjde u jiného. :think: Ale to je fuk, hledala jsem jen radu na to, jak to napsat slušně. Já jsem totiž jinak s lidmi rychle hotová a pán zrovna nepůsobí dvakrát jako hajzl, abych ho utla na tři doby. :roll: No když to takhle nepůjde, tak si poradím jinak.

JE to hajzl, mýlíš se, tím že je slušný, je ještě víc nebezpečný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
5.11.22 22:02

Vždyť je to slizký úchyl. :poblion:
Slušná bych k němu nebyla. Pohrozila bych mu TO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
5.11.22 22:07

Napiš mu, že o komunikaci mimo pracovní rovinu nemáš zájem. A dál už nereaguj.
Pokud ho můžeš zablokovat, tak směle do toho. Bude tvým klientem ještě dlouho? Dovolovat si na mladou holku, to by mu šlo, vobšourník jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat