Klik nebo Rixo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.9.21 22:59

Tlačí mě čas

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.21 06:58
@Ivan PPZ píše:
Srovnavač to srovnává hl. mezi různými pojišťovnami. Různé srovnávače nebudou mít výrazně odlišné výsledky, pokud po nich budu chtít to samé. Není možné, že smlouva za „stejných podmínek“ bude u srovnavače A a pojišťovny AA cenově výrazně odlišná od smlouvy od srovnáváče B a pojišťovny AA. Levnější to může být pouze pokud bych stejné podmínky chtěl přímo od pojišťovny. Jde o obchodní slevu, která může dosáhnout třeba až 30%. Ale čím větší slevu ten zprostředkovatel dá, o to bude mít menší provizi. Ale ty srovnavače nebudou od pojišťoven dostávat extrémně odlišné podmínky. Jak už bylo psáno, smlouva bude uzavřena s pojišťovnou, nejčastěji půjde o elektronickou verzi. Případná výpověď bude fungovat zcela totožně bez rozdílu na způsob uzavření.
Ale rozdíl bude, pokud klient bude potřebovat s něčím pomoci.
A proč pak volají lidé z toho porovnávače? No protože je tu šance, že klient uzavře ještě něco dalšího :mavam:

Jaký rozdíl bude, když budu něco potřebovat?

• Citovat
  • Upravit
11559
27.9.21 10:46
Když se smlouva uzavře přes poradce, tak v případě nějakých problémů, nejasností… je ten poradce k dispozici. V případě srovnávače tak asi taky bude někdo „živý“, al euž to nebude „můj“ poradce v tom klasickém slova smyslu. Když to uzavřu přímo s pojišťovnou, moc mi „proti sobě“ radit nebude.
@Anonymní píše:
Tlačí mě čas

Smlouvy uzavřené přes poradce/ srovnávač/ pojišťovnu jsou „stejné“ - co se týká podmínek pojištění. Ale jestli ta smlouva je optimální pro mě, v tom mi už moc porovnávač nemusí být k užitku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.21 19:11

Nemáte zkušenost třeba s Porovnej24? Nebo s E-pojisteni? Myslím, že pojistovnu už mám vybranou…jen nevím, přes co tedy uzavřít…ceny jsou u všech za stejný produkt různé…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat