Klik.cz -povinné ručení

Anonymní
24.9.21 19:18

Klik.cz -povinné ručení

Nemáte někdo zkušenost? Jako nejlevnější vyšla pojišťovna Axa(Uniqa)…
Uzavřeli jste již někdy přes Klik.cz?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20922
25.9.21 05:30

Jo, je to normální služba (zprostředkovatel) jako každej druhej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.21 13:04

Už jste přes to někdo uzavíral? Láká mě cena, ale abych nenaletěla…

• Citovat
  • Upravit
2361
25.9.21 17:28

Nemůžeš naletět. Dostaneš nabídku a je na tobě, jestli ji příjmeš. Nevím, jestli jsem přes ně něco měl. Pravidelně před koncem smluv rozešlu různým zprostředkovatelům požadavek a z nabídek vyberu nejlevnější. Nikdy jsem se s žádným problémem nesetkal. Všichni pracují stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.21 19:42

Jj, prohnula bych ráda, ale bojím se, aby zaplacené peníze došly tam, kam mají…kdyby se nedej bože něco stalo, aby bylo možné problém řešit, když to nebude uzavřené přímo na pobočce…apod…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.9.21 21:49

Jj, prijala bych ráda, ale bojím se, aby zaplacené peníze došly tam, kam mají…kdyby se nedej bože něco stalo, aby bylo možné problém řešit, když to nebude uzavřené přímo na pobočce…apod…

• Citovat
  • Upravit
2361
25.9.21 22:16

To je prakticky vyloučené. Každá pojišťovna má nějakou klientskou zónu, ve které jsou dokumenty a platby, takže všechno se dá snadno kontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
19.12.24 22:06

Hezký večer, obnovuji diskuzi, máte sjednané přes tento srovnávač povinné ručení? Kde vám to vyšlo výhodněji přes finančního poradce nebo přes tento srovnávač? Díky za tip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
19.12.24 22:25
@VeronikaV33 píše: Více

Mam povinne+havarijko sjednane u znameho u Allianz, je schopny tam dat i dalsi vyznamne obch. slevy, ke kterym se jen tak v Klik.cz nedostanes.
Nedavno jsem s nim uzavrela pojistku na nemovitost, coz znamena dalsi slevu na autovou pojistku kvuli tzv. propojistenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
20.12.24 17:54

Já mám zkušenost jak s finančním poradcem tak i srovnávačem a vyjde to nastejno. Já sjednávám přes tenhle srovnávač - je to rychlejší, můžete to sjednat on-line.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
20.12.24 20:08

@Ahep Děkuju vám za zkušenosti. Já u této pojišťovny měla první povinné ručení a táhlo se to pomalu přes právníky, teď řeším druhé tak přemýšlím nad tím srovnávačem nebo finančním poradcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
23.12.24 08:32

Za mě je ideální srovnávač skrze rychlost a to že nemusíš chodit na pochůzky + nemusíš vést dlouhé telefonáty s operátory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.25 15:59

S tímhle srovnávačem mám zkušenost, já nesnesu když mi někdo z operátorů něco nutí, takže pro mě tohle je ta cesta, vše si v klidu přečtu, navolím a sjednám + má i výhodné nabídky, takže je to super kombo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.25 18:42
@radkakocorkouva1 píše: Více

o kterém srovnávači mluvíte?

• Citovat
  • Upravit
26.1.25 21:04

Srovnávač o kterém celá původní diskuze je. Nechci tu psát název, ať se to nebere jako reklama nebo něco takového. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat