Klik.cz -povinné ručení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Jo, je to normální služba (zprostředkovatel) jako každej druhej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už jste přes to někdo uzavíral? Láká mě cena, ale abych nenaletěla…
- Citovat
- Upravit
Nemůžeš naletět. Dostaneš nabídku a je na tobě, jestli ji příjmeš. Nevím, jestli jsem přes ně něco měl. Pravidelně před koncem smluv rozešlu různým zprostředkovatelům požadavek a z nabídek vyberu nejlevnější. Nikdy jsem se s žádným problémem nesetkal. Všichni pracují stejně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj, prohnula bych ráda, ale bojím se, aby zaplacené peníze došly tam, kam mají…kdyby se nedej bože něco stalo, aby bylo možné problém řešit, když to nebude uzavřené přímo na pobočce…apod…
- Citovat
- Upravit
Jj, prijala bych ráda, ale bojím se, aby zaplacené peníze došly tam, kam mají…kdyby se nedej bože něco stalo, aby bylo možné problém řešit, když to nebude uzavřené přímo na pobočce…apod…
- Citovat
- Upravit
To je prakticky vyloučené. Každá pojišťovna má nějakou klientskou zónu, ve které jsou dokumenty a platby, takže všechno se dá snadno kontrolovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezký večer, obnovuji diskuzi, máte sjednané přes tento srovnávač povinné ručení? Kde vám to vyšlo výhodněji přes finančního poradce nebo přes tento srovnávač? Díky za tip!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VeronikaV33 píše: Více
Mam povinne+havarijko sjednane u znameho u Allianz, je schopny tam dat i dalsi vyznamne obch. slevy, ke kterym se jen tak v Klik.cz nedostanes.
Nedavno jsem s nim uzavrela pojistku na nemovitost, coz znamena dalsi slevu na autovou pojistku kvuli tzv. propojistenosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám zkušenost jak s finančním poradcem tak i srovnávačem a vyjde to nastejno. Já sjednávám přes tenhle srovnávač - je to rychlejší, můžete to sjednat on-line.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ahep Děkuju vám za zkušenosti. Já u této pojišťovny měla první povinné ručení a táhlo se to pomalu přes právníky, teď řeším druhé tak přemýšlím nad tím srovnávačem nebo finančním poradcem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě je ideální srovnávač skrze rychlost a to že nemusíš chodit na pochůzky + nemusíš vést dlouhé telefonáty s operátory.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S tímhle srovnávačem mám zkušenost, já nesnesu když mi někdo z operátorů něco nutí, takže pro mě tohle je ta cesta, vše si v klidu přečtu, navolím a sjednám + má i výhodné nabídky, takže je to super kombo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Srovnávač o kterém celá původní diskuze je. Nechci tu psát název, ať se to nebere jako reklama nebo něco takového.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemáte někdo zkušenost? Jako nejlevnější vyšla pojišťovna Axa(Uniqa)…
Uzavřeli jste již někdy přes Klik.cz?