Povinné ručení online

Anonymní
20.8.21 23:37

Povinné ručení online

Nemáte někdo zkušenost? Platím povinně ručení za 21let staré auto cca přes 3tis. rocně. U Generali české jednou jsem zkusila zadat do srovnávače a od té doby mě už 2×telefonicky kontaktovali a nabízeli pov. ruč. za cca 1500,–… jenže jsem nevěřící Jarda…co když naletím? Se

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48
21.8.21 06:39

Ja jsem teď sjednávala online u Kooperativy, zavolají, udělají Ti nabídku popřípadě si ji necháš poslat na e-mail ať se na to můžeš podívat a když jim to odsouhlasíš tak Ti pošlou platební údaje, zaplatíš a je to, žádný podvod bych v tom neviděla 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.21 18:50

Je divné, že je to o tolik levnější…

• Citovat
  • Upravit
22907
23.8.21 17:43

Nebo čsob, to máme my, tam si sjednáš online a víš hned cenu.
Každopádně bych té nabídce věřila, pokud si neříkáte u své pojištovny o slevu, ale platíte pořád stejně, cena mohla jít dávno dolů, když nebouráte.
Manžel si říká o slevu u ČSOB při každém ročním prodloužení a vždy jí dostane..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
27.8.21 15:42
@Anonymní píše:
Nemáte někdo zkušenost? Platím povinně ručení za 21let staré auto cca přes 3tis. rocně. U Generali české jednou jsem zkusila zadat do srovnávače a od té doby mě už 2×telefonicky kontaktovali a nabízeli pov. ruč. za cca 1500,–… jenže jsem nevěřící Jarda…co když naletím? Se

Jaký ti nabízí limit plnění a jaký máš v té současné pojišťovně?
On bývá velký rozdíl v tom, zda je tam maximální limit plnění třeba 50 mil., 100 mil, 150 mil. či jiná částka.
Jinak jestli je stejný limit plnění, tak pojišťovny dávají lákavou cenu, aby tě prostě přetáhli k sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.21 05:39

Ve srovnávači mi vyjela pro naše potřeby jako bezkonkurenční společnost Uniqua (Axa)…
Jen nevím, zda to riskovat a uzavírat přes ty srovnávače (nabízí výhody navíc apod) a přímo nebo přes pobočku pojišťovny…tam mi řekli, že se mám na srovnávače vyprdnout, že je pak problém, v případě nějakého problému apod…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat