Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A proc by to muselo byt zrovna klimakterium? je brzy, muze to byt i jiny problem, nemusi to byt hned tohle, jsi mlada…nebo to mate v rodine? nepopisujes zadne jine priznaky klimakteria.
@KackaDoup žádné jiné příznaky nemám
, doktorka říkala, že je to věkem… je to pro mě o to větší šok, že jsem ještě před rokem naprosto neplánovaně a nepravděpodobně otěhotněla
(ale nedopadlo to)
@Anonymní píše:
@KackaDoup žádné jiné příznaky nemám, doktorka říkala, že je to věkem… je to pro mě o to větší šok, že jsem ještě před rokem naprosto neplánovaně a nepravděpodobně otěhotněla
(ale nedopadlo to)
hele jedna pani povidala, mela by to vedet jiste, ne jen tak je to vekem, protoze nemusi…hormonalni profil si nech udelat, neudela li ona, udela nekdo jiny…
at vis presne na cem jsi..
proc nepravdepodobne? ![]()
@KackaDoup
no já vím, že plaším předčasně ![]()
nepravděpodobně proto, že dle lékařů má partner tak špatný spermiogram, že není schopen zplodit dítě přirozeným způsobem… (ověřeno i v praxi exmanželkou)
@Anonymní píše:
@KackaDoup
no já vím, že plaším předčasně
nepravděpodobně proto, že dle lékařů má partner tak špatný spermiogram, že není schopen zplodit dítě přirozeným způsobem… (ověřeno i v praxi exmanželkou)
@KackaDoup
Dík za nabídku
, v úterý jdu k dr. a pak se uvidí…asi přestanu radši číst na internetu články o přechodu, abych si nějaké příznaky pak nevsugerovala… ![]()
@Anonymní píše:
@KackaDoup
Dík za nabídku, v úterý jdu k dr. a pak se uvidí…asi přestanu radši číst na internetu články o přechodu, abych si nějaké příznaky pak nevsugerovala…
takze samodiagnoza? njn, taky si neporucim
![]()
@KackaDoup
klimakterium je ještě ta lepší varianta samodiagnozy
už jsem si vysurfovala i horší
něco to ale být musí, že… ![]()
@Anonymní píše:
@KackaDoup
klimakterium je ještě ta lepší varianta samodiagnozyuž jsem si vysurfovala i horší
něco to ale být musí, že…
Ahoj, je mi 41 a zhruba před půl rokem mi začala blbnout MS - vždy byla pravidelná a najedou byla po 40 a více dnech… teď budu muset jít podruhé na vyvolávací injekci. Navíc, když mám MS po takových dlouhých intervalech, tak je pak strašně silná a celé jedno dopolene nemůžu vylézt z domu!
Sice žádné jiné problémy nemám, ale když jsem si přečetla, co mě ještě čeká, tak jsem z toho na nervy
. Hledám někoho stejně „postiženého“, abych se trochu zklidnila 

Radši anonym, ještě jsem se s tím nesrovnala