Hledá se náhradní babička

1250
11.4.14 00:27

nahradni babicka

Dobry den nevim kde to mam zalozit tak pokud sem to zalozila sptne omlouvam se hledam najakou nahradni babicku ktera bude rada za hlidani, popovidani a podobne mam 8 mesicni holcicku moje mama skoda mluvit babicka mi umira:-( takze hledam vlastne i pro sebe okoli rokycan ale muze byt i dal nejni problem dojizdert tak 50 km

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9024
11.4.14 01:46

Taky jsem o takove vlatne „adoptované“ babičce premyslela, my bydlíme daleko od obou rodin a vlastní babičky jsou velmi pracovně vytížené. Bydlíme jižně od Brna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
11.4.14 08:22

To už existuje! Můžeš si domluvit náhradní babičku, která ti pohlídá dítě(nevím ale jestli tam malé)třeba si s dítětem pohraje, doprovodí do kroužků-pomůže napsat úkol. Platí se 50,–. Nesmí ti uklízet a dělat takové domácí„práce“.
Myslím, že najdeš odkaz na rodiinepasy.cz. Odtud jsem se o tomto projektu dověděla. Spousta starších lidí, jsou při síle a nechtějí být nepotřebné.
Vím jen, že v Brně to funguje. Je to vše přes agenturu, které dáš požadavky a oni ti dají nabídku. musíte si být sympatičtí oboustraně, aby to fungovalo. ;)

Hledala jsem na inetu odkaz na stránky, ale nenašla. Možná někdo bude mít větší štěstí při hledání! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
11.4.14 08:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
11.4.14 08:47

Nedávno o tom mluvili v Sama doma, byla tam přímo zástupkyně nějakého sdružení, které se tímto zabývá
 http://www.ceskatelevize.cz/…bralov-chat/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
11.4.14 15:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
29.6.14 14:02

To je bohužel…„Projekt je realizován v rámci Jihomoravského kraje“ :(
Nám taky chybí babička, máme jen jednu a ta je daleko a pracující :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.14 16:05

náhradní babička

Jsem schopná být náhradní babičkou, jsem z okresu Břeclav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.15 14:06

Nenašla by se nějaká náhradní babička z Ústí nad Labem? Omlouvám se za anonym, ale nechci, aby zatím okolí vědělo, že hledám, děkuji…

• Citovat
  • Upravit
4
5.8.15 19:57

Hlásí se nová náhradní babička

Ráda budu náhradní babičkou malé holčičce nebo chlapci. Bydlím v okrese Kladno. Napište, těším se. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.15 13:54
@Bezicka píše:
Ráda budu náhradní babičkou malé holčičce nebo chlapci. Bydlím v okrese Kladno. Napište, těším se. :mavam:
Škoda, že nejste z UL, hned bych se k Vám hlásila :kytka: Snad se brzy někdo pro Vás a Vy pro někoho najdete, držím palce - milující babička je k nezaplacení. :hug:
  • Citovat
  • Upravit
4
7.8.15 15:22

Děkuji, jste hodná. Škoda, že nebydlite blíž. Snad se ozve někdo z Kladenska. Vám také přejí, ať brzy najdete tu nejlepší babičku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
5.10.15 13:03

Zdravim vsechny. Nevite nekdo o pani, ktera by rada byla „nahradni babickou“ nebo klidne i pan dedeckem? Nejlepe z Prahy 10. Synovi je rok, vlastni babicky ma daleko a vidi je malo. Predem moc diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.10.15 20:17

Ahoj, chci se zeptat, podařilo se Vám na Praze 10 sehnat náhradní babičku? Jsem na tom úplně stejně a také bydlím na PH 10 a hledám a hledám. Díky připadne za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
18.10.15 11:36

@Petula9 bohuzel zatim ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová