Hledá se náhradní babička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
18.10.15 15:29

I tak děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.15 17:22

Dobrý den, ahoj :)
Já hledám náhradní babičku ne úplně z důvodu doplnění třetí generace. Spíše bych si chtěla občas něco přivydělat a nemám hlídání pro svého syna. Napadlo mě tedy spojit se s další maminkou na mateřské a v hlídání se střídat. Krom toho, děti by měli nové kamarády a vyřadili se třeba i za špatného počasí doma :) Jsem z prahy 8 a Robíkovi je rok a půl. Těším se, že se někdo přidá a vzájemně si pomůžeme. Důležité je samozřejmě aby sme se shodli v základních věcech co se týká dětí. No a když jste vy dvě z příspěvků výše uvedených z Prahy 10 tak se můžete inspirovat :) Přeji všem ať se daří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
1.12.15 21:27
@Anonymní píše: Škoda, že nejste z UL, hned bych se k Vám hlásila :kytka: Snad se brzy někdo pro Vás a Vy pro někoho najdete, držím palce - milující babička je k nezaplacení. :hug:

Zdravím, já jsem kousek od ÚL a hledám babičku… pokud se k Vám zpráva dostane, napište. Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
24.2.16 08:55

hledá se náhradní babička

Dobrý den, taky se připojuji ke hledání náhradní babičky :-)
Bydlíme na starém statku, máme 3 děti, z toho 16 let dcera, 5 let syn a 2 roky poslední dcerka.
Nehledáme výpomoc na domácí práci, nebo na jinou práci, nebo chůvu, ale pouze náhradní prarodiče, kteří třeba nemají svou rodinu a chtěli by se stát náradními prarodiči náhradním vnoučátkům, pohrát si, něco je naučit atd :-)
Naše děti téměř vůbec neví co je babička a dědeček..
Moji rodiče nás sice jako děti vychovali dobře, věnovali se nám, jezdili snáma na výlety, ale jak jsme vyletěli z hnízda, začali si žít svůj život a vnoučátka nikdy žádné nehlídali, ani něměli na víkend, nebo prázdniny, nikdy si sněma nehrají, neučí je nic, vidí se jen tak 3× do roka.
Sice vztahy máme docela normální, ale naši mi vždycky prostě řeknou, že na to hlídání a malé děti prostě nejsou..Bydlí sice v jiném kraji, ale rozhodně né nijak daleko, sice se ptají na vnoučátka, posílají peníze na dárky, sem tam občas přijedou na narozeniny, nebo vánoce, ale to jim prarodiče nenahradí..
Všichni příbuzní bydlí v jiném kraji, takže už 15 let tu nemám žádné přibuzné a s rodinou se vidíme pouze párkrát do roka..
Druhá babička je hodně nemocná a je po těžkých operacích a ikdyž by hodně chtěla, má starosti hodně sama ze sebou, takže děti vídá, pouze když jedeme na návštěvy.
Takže děti jsou jen a pouze s náma, ikdyž své prarodiče znají, neví vůbec jaké to je mít prostě babičku a dědečka..
Takže by jsem moc rádi uvítali náhradní prarodiče, nebo jestli víte o jiných babičkách co třeba nemají rodinu a uvítali by náhradní vnoučátka :-)
Bydlíme Boskovice a okolí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
24.2.16 19:00
@pajinka111 píše:
Dobrý den, taky se připojuji ke hledání náhradní babičky :-)
Bydlíme na starém statku, máme 3 děti, z toho 16 let dcera, 5 let syn a 2 roky poslední dcerka.
Nehledáme výpomoc na domácí práci, nebo na jinou práci, nebo chůvu, ale pouze náhradní prarodiče, kteří třeba nemají svou rodinu a chtěli by se stát náradními prarodiči náhradním vnoučátkům, pohrát si, něco je naučit atd :-)
Naše děti téměř vůbec neví co je babička a dědeček..
Moji rodiče nás sice jako děti vychovali dobře, věnovali se nám, jezdili snáma na výlety, ale jak jsme vyletěli z hnízda, začali si žít svůj život a vnoučátka nikdy žádné nehlídali, ani něměli na víkend, nebo prázdniny, nikdy si sněma nehrají, neučí je nic, vidí se jen tak 3× do roka.
Sice vztahy máme docela normální, ale naši mi vždycky prostě řeknou, že na to hlídání a malé děti prostě nejsou..Bydlí sice v jiném kraji, ale rozhodně né nijak daleko, sice se ptají na vnoučátka, posílají peníze na dárky, sem tam občas přijedou na narozeniny, nebo vánoce, ale to jim prarodiče nenahradí..
Všichni příbuzní bydlí v jiném kraji, takže už 15 let tu nemám žádné přibuzné a s rodinou se vidíme pouze párkrát do roka..
Druhá babička je hodně nemocná a je po těžkých operacích a ikdyž by hodně chtěla, má starosti hodně sama ze sebou, takže děti vídá, pouze když jedeme na návštěvy.
Takže děti jsou jen a pouze s náma, ikdyž své prarodiče znají, neví vůbec jaké to je mít prostě babičku a dědečka..
Takže by jsem moc rádi uvítali náhradní prarodiče, nebo jestli víte o jiných babičkách co třeba nemají rodinu a uvítali by náhradní vnoučátka :-)
Bydlíme Boskovice a okolí :-)

Zkuste se obrátit na nějaký klub důchodců ve vašem okolí… Přeji hodně štěstí ve hledání :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.16 19:04

Dobrý den, už jste našla náhradní babičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.10.16 13:45

hledá se adoptivní babička z Kladna

Dobrý den,
svoje babičky nemám, ani jsem je nepoznala. Moc ráda bych poznala nějakou babičku, která by mě měla ráda, chodila by se mnou na procházky i s peskama, které máme doma. Bylo by to pro mě to největší dobro.(píšu to, co se mi diktuje…:)) Agátka 6 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.11.16 07:13

Dobrý den, hledáte ještě babičku? Moc ráda bych potěšila nějaké děti a tím pádem i sebe. Jsem zdravotní sestra, děti mám, ale nějak mají pocit, že jím máma překáží v životě. Tak se těším, pokud ještě hledáte, Helena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.11.16 07:16

Milá Agátko, pokud ještě hledáš babičku, tak já zase hledám holčičku. Jsem babička Helena a moc se těším na odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
21.11.16 10:59

Ja taky jeste stale hledam :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.11.16 22:47

Babičku?? Tak napište, :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
29.11.16 15:07

Hledám babičku z Ostravy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.17 10:00

Také hledáme babičku, jsme kousek od Mladé Boleslavi a není problém někam se dopravit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
23.3.17 14:38

Také hledám babičku z Brna 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.3.17 17:10

Dobrý den, Agátka se ptá, jestli jste z Kladna… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová