Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den…neuvádíte místo kde jste jako babička k mání..
My jsme z Chomutova
Hledáte prarodiče pro své děti? Jsme manželé on 51, ona 47. Pokud by jste se rozhodli nám odpovědět nabízíme Vašim dětem hřejivou náruč dědy a babičky, výlety, rozmazlování a vlastně vše co nám poskytli naši prarodiče a proto na ně s láskou vzpomínáme. Bydlíme v bytě na Praze - východ.
Ahoj, našla by se babička z okolí Příbrami?
Zdravím všechny…Mám velmi špatnou situaci, dá se to nazvat začarovaný kruh.
Jsem v rozvodovém řízení s manželem, byla nám upravena péče o nejmladšího syna(6let).Budeme mít střídavou péči, pracuji na 12 ti hodinové směny(4dny práce a 4 dny volno).Potřebovala bych pomoci s hlídáním synka, moje mamka je bohužel velmi nezodpovědná a už teď mi oznamuje, že to nezvládne a já nechci o syna přijít to bych si neodpustila.
Chtěla bych, aby syn poznal pravou lásku babičky a nebo dědečka(ze strany manžela to bohužel nepoznává, tchýně mu vrátí do ruky mobil a nebo ovladač a říká tomu výchova).
Syn má rád procházky a velmi rád si povídá, užije ho na rošťárny.
Pokud je tu někdo kdo by měl zájem se s námi seznámit, tak se prosím ozvěte.
Jsme z Kladna ![]()
Ahoj, máme babičky a dědečka velmi daleko. Ráda bych se pokusila nalézt babičku, která by ráda trávila čas se synem. Nyní 16m je velmi aktivní a zvídavý.
Praha 8, Invalidovna
Dobrý den,
hledám pro nás s dcerou náhradní babičku.
Dcerce jsou 4 roky.
Jsme spolu sami a máme malého pejska.
Kladno a okolí.
Budeme se těšit na odpovědi ![]()
Přeji hezký den. Nehledá někdo právě náhradní babi s dědou na ústecku? Máme rádi přírodu a rádi půjdeme na výlet s dětmi co nechtějí koukat do mobilu.
@Teri38 Dobrý den, hned bych vás brala. Bohužel jsme z druhé strany republiky…
Dobrý den,
jsme 4 členná rodinka (děti 10 a 3 roky) a hledáme tetu nebo babičku z okolí Kolína.
Nehledáme uklízečku, pomocnici v domácnosti, ani chůvu.
Hledáme někoho, s kým bychom především rádi trávili společné chvíle a kdo by naopak rád věnoval trochu volného času našim dětem.
Bydlíme kousek za Ostravou Porubou, mám 2 letou holčičku. Hledáme nahrádní rodinu. Mladší babičku s dědečkem, klidně i starši, někoho kdo chce s námi trávit čas, jako rodina.Jsme mladá rodina. Budeme rádi, když strávíme společný, volný čas. Prosím najdeme?