Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
absolvoval jste někdo klinickou studii? jak vše probíhá a jaký na to máte názor, přišel s tím bratr, že by se rád zúčastnil: https://www.quinta.cz/…a-studii-38/ no já nevím, nemůže ho to ohrozit, co vše se tam děje?
@ahhotep Jak to probíhá a jaká jsou rizika, je tam popsáno. Vždy se podepisuje souhlas, že s podáním léku souhlasí a že zná rizika nežádoucích účinků. Je to prostě jen na něm, jestli do toho půjde i s tím rizikem.
@bejbyn píše:
@ahhotep Jak to probíhá a jaká jsou rizika, je tam popsáno. Vždy se podepisuje souhlas, že s podáním léku souhlasí a že zná rizika nežádoucích účinků. Je to prostě jen na něm, jestli do toho půjde i s tím rizikem.
jn, jenže on vidí jen vidinu rychle vydělaných penez za pár dní, kdy bude hospitalizovaný, je mladej a bouchla mu brigáda a nastupuje na vš a chce si rychle přivydělat, on nad riziky moc nepřemýšlí zdá se mi, tak by mě zajímalo, zda to třeba b někdo absolvoval a zda měl někdo špatnu zkušenost..
Jediná klinická studie, do které bych šla, by byla taková, která by testovala lék na mou nemoc. Na takovou, která není současnou medicínou léčitelná, nebo existující léčba u mě selhala.
Pozn. Jde čistě o potenciální případ, žádnou takovou nemocí netrpím.
Když se to přepočte na hodinovou mzdu tak to zase není nic extra. Nežádoucí účinky ti může způsobit i volně prodejný lék, ale dobrovolně se nechat testovat? nešla bych do toho, i když ta firma to má určitě nějak podchyceno a pokud to prošlo předchozími testy, tak by to nemělo být nic, co by ohrožovalo život. Na druhou stranu, pokud tímto způsobem chce někdo řešit tíživou finanční situaci, tak je to dobré řešení, lepší než si půjčit u lichváře.
@jessikka píše:
Jediná klinická studie, do které bych šla, by byla taková, která by testovala lék na mou nemoc. Na takovou, která není současnou medicínou léčitelná, nebo existující léčba u mě selhala.Pozn. Jde čistě o potenciální případ, žádnou takovou nemocí netrpím.
Přesně tak. Ale jinak riskovat zdraví pro peníze, to tedy fakt ne, asi bych se mu to pokusila rozmluvit ![]()
Darování spermatu je za pár stovek. A každý sítem neprojde. Většina žen požaduje VŠ vzdělání a podobné „průkazy“ kvality jedince.