Klinická studie MMR vakcína

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
689
27.2.13 15:14

Klinická studie MMR vakcína

Dobrý den…
Prosím o radu…zda nemáte někdo s tímto zkušenost nebo zda vám to nebylo nabídnuté..jak jste se rozhodly?
Dnes jsem byla u Lékařky dětské a nabídla mi pro dcerku MMR vakcinu v klinické studii…je to vakcína proti spalničkám, příušnicím a zarděnkám + k tomu by ji v rámci studie naočkovaly vakcínou Havrix(proti žloutence A) a Varivax(proti planým neštovicím).četla jsem klady, ale taky nežádoucí účinky a jsem z toho nějaká rozhozená…nejdříve jsem byla nadšená, ale nějak teď nevím :nevim:
Prosím vás o zkušenost a radu…děkuji všem moc :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
12225
27.2.13 15:21

8o to chces mat z dietata pokusneho kralika 8o Ja by som ihned menila doktorku :mrgreen:

• načítám...
612

Co Ti za to nabídla?

• načítám...
2892

Nikdy bych nenechala naočkovat své dítě něčím v rámci studie!!!jak nad tím můžeš vůbec jen uvažovat!?

Příspěvek upraven 27.02.13 v 15:22

• načítám...
Billi

Nešla bych do toho ani kdyby mi za to platili.

• Upravit
2480
27.2.13 15:22

A jak se jmenuje ta vakcína? Teď se očkuje Priorixem…

Určitě bych z chudáka dítěte nenechala dělat pokusnýho králíčka.
Já osobně bych rozhodně nedávala dohromady tolik vakcín. Už jenom samotná MMR je pořádnej záhul.

• načítám...
612

Samozřejmě bych na to nepřistoupila, my neočkujeme dokonce vůbec.

• načítám...
25112

Ahoj, Priorix má naše malá celkem čerstvě za sebou, lituju toho, že jsem ho dala v 15 měsících. Další dítko ho dřív jak ve 2 letech nedostane, to vím. A tu kombinaci, co píšeš bych nedala ani náhodou…
Ale tady asi jednozančnou odpověď nedostaneš, ale co tak sleduju, tak se dost maminek tomu očkovánní brání.

• načítám...
8633
27.2.13 15:23

Ježiš tak do toho bych v životě nešla 8o Synovi nadělala samotná MMR vakcína dost problémů i tak, natož v takové vražedné kombinaci, jak to může vůbec nějaký doktor nabízet? :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
rachel55
27.2.13 15:24

Nikdy bych do toho nesla, myslim si, ze toho mam o ockovani nastudovano dost a neockujeme vubec

• Upravit
2480
27.2.13 15:24
@marti81 píše:
Ježiš tak do toho bych v životě nešla 8o Synovi nadělala samotná MMR vakcína dost problémů i tak, natož v takové vražedné kombinaci, jak to může vůbec nějaký doktor nabízet? :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Nejsou přece tak blbí, aby to zkoušeli na svých dětech, ne!? :zed:

• načítám...
29436
27.2.13 15:28

Nešla bych do toho. Já dám klasické MMR, nic navíc a to až po 2. roce.

• načítám...
26093
27.2.13 15:37

Nešla bych do toho ani za nic… Samotnej priorix je víc než dost…

• načítám...
3540
27.2.13 15:38

Ježiš vůbec! nedala jsem ani klasickou.. odkládáme na později a s tímhle na mě přijít tak bych z ordinace mazala bez rozloučení

• načítám...
10482
27.2.13 15:41

No, já bych s díky odmítla. :mrgreen:

nejde o to, že je to v rámci studie (a počítej s ostrými reakcemi i vůči sobě, že sis vůbec dovolila o tom přemýšlet, na studie a očkování jsou tu někteří hákliví :).. ) ale jde o to, že vakcíny obecně jsou velkou zátěží pro dítě a podle mého není žádný benefit z jejich kombinace. Neříkám jedna vakcína s méně balastem na více nemocí (ve vhodné kombinaci), ale vícero mono vakcín dohromady? nevidím žádný důvod.

navíc, už samotná vakcína priorix je hrozná zátěž pro dítě, je to živá vakcína a jako taková je také podstatně hůře snášená. Nikdy bych neočkovala společně žádné další vakcíny. navíc, pokud máš holčičku 15m (nezobrazují se metříky, nějaká chyba), tak bych odložila i tu, na pozdější dobu.. kolem 2 let. protže vůbec není důvod s tím spěchat.

V obecné rovině jsem zastánce očkování. moje děti jsou očkované, mají hexu, prevenar, mají i TBC, starší (5let) má z nepovinných ještě havrix i ten varixil (máme k tomu důvody), ale mladší jen prevenar a ve 2letech ješte nemá MMR. protože není úplně fit, a rozhodli jsme se s mužem /on je dr., tak tomu trochu víc rozumí../, že očkovat ho je větší riziko než neočkovat. havrix jednou dostane a dostanou oba v rizikovém věku asi i meningokoka.

jsem ale toho názoru, že je potřeba dát tělu čas, hlavně v tom nízkém věku, dát šanci jeho imunitnímu systému se rozvinout, a očkovat později.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA

• (4.5) + 41 recenzí

Poradna pediatra