Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
To asi tezko nekdo bude vedet, bez jmena
..a klid, v Motole jsou dobri.
@Tarjei já právě nenašla ani jméno jen číslo na které jsem zavolala a sestřička dala termín
Mockrát děkuji
@Anonymní píše:
@Tarjei já právě nenašla ani jméno jen číslo na které jsem zavolala a sestřička dala termín
Mockrát děkuji
možná zavolej ještě jednou a zeptej se na jméno, ke komu jdete… ať si můžeš něco pozjišťovat…
@azaleila dobře volala jsem paní sestřička má do 11kvetna dovolenou, tak zkusím zítra a zeptám se díky moc
@Anonymní píše:
@azaleila dobře volala jsem paní sestřička má do 11kvetna dovolenou, tak zkusím zítra a zeptám se díky moc
tak pro zatím mrkni na net, co je tam za jména a třeba trochu zagoogluj, ať o tom zbytečně sama do 11.5. nepřemýšlíš…
můžu se zeptat, jak staré máš dítko?
kamarádka z práce tam chodila s pětiletým k Dr. Fabíkové, ale ta už jde bohužel do důchodu… ale pověst měla skvělou, tak snad to předala někomu stejně kvalitnímu…
@Anonymní píše:
@azaleila 3rokymáme to teď náročnejsi
Mockrát děkuji
myslím na vás ![]()
pokud Tě to trochu pozvedne, taky mám špatné období, dítě sice nepotřebuje psychologa, ale já jsem požádala psychiatra o něco na nervy…
@Tarjei tak jsem volala do motola protože mi bylo divné že jsem mluvila se sestřičkou která byla nepříjemná vzala to se slovy co po mě chcete dala mi termín na 6.cervna dneska jsem si to overovala zda to platí volala jsem 15doktorum nikde syn není vedený a kde teď mám sehnat na rychlo psychologa spoléhala jsem na termín? Bylo to pro mě tak moc důležité že jsem to obrecela
@Anonymní píše:
@Tarjei tak jsem volala do motola protože mi bylo divné že jsem mluvila se sestřičkou která byla nepříjemná vzala to se slovy co po mě chcete dala mi termín na 6.cervna dneska jsem si to overovala zda to platí volala jsem 15doktorum nikde syn není vedený a kde teď mám sehnat na rychlo psychologa spoléhala jsem na termín? Bylo to pro mě tak moc důležité že jsem to obrecela
zavolej si zítra (nebo pozítří nebo kdy jí to končí dovolená) té sestře, u které ses objednávala a zeptej se jí, ke komu tě objednala. mmch psychologové většinou jsou magistři, jenom někteří z nich jsou doktoři (PhDr.). jsi si jista, že ses doptávala u správných osob?
@sagina volala jsem na všechny psychologi dětské do motola nikde nejseme objednané jedna paní sestřička se mi omlouvala že toho mají hodně a že se to stává
teď zase obvolavam snad to stihnu všechno zařídit. Jen se mi stim všechno zkomplikovalo hraji docela o čas čím dřív se synem začne pracovat odborník tim líp, ještě jedno číslo v Motole mi nikdo nezvedl budu se modlit aby to bylo ono
@Anonymní píše:
@sagina volala jsem na všechny psychologi dětské do motola nikde nejseme objednané jedna paní sestřička se mi omlouvala že toho mají hodně a že se to stáváteď zase obvolavam snad to stihnu všechno zařídit. Jen se mi stim všechno zkomplikovalo hraji docela o čas čím dřív se synem začne pracovat odborník tim líp, ještě jedno číslo v Motole mi nikdo nezvedl budu se modlit aby to bylo ono
zavolej tam, kde ses objednávala. ne všichni psychologové mají ordinační hodiny každý den, takže dost pochybuju, žes obvolala všechny.
@sagina obvolavala jsem všechny začala jsem v půl 9rano končila jsem v půl 3odpoledne
A číslo si právě nepamatuji prostě je toho na mě teď moc
Dobrý den, jdeme se synem k klinickému psychologovi do motola nikde jsem nenašla recenze nic nemáte někdo zkušenost? Díky