Klion D100 - menstruace?

4243
12.11.11 20:35

Klion D100 - menstruace?

Ahoj,
nevíte někdo, nebo nemáte zkušenost, že by po Klion d-100 nějak ovlivňovalo MS? Nedostala jsem to dva dny, bohužel jsem včera nestihla lékárnu a dnes byla zavřená, takže až v pondělí, abych si koupila těhu test. Jenže se o mimi snažíme rok, takže hledám důvod v léku. Nemáte zkušenost?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
12.11.11 20:42

Určitě neovlivní MS :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
12.11.11 20:59

neovlivní :lol:
občas jsem ho měla a nikdy mi ji neovlivnil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
12.11.11 21:07

tak, že by… no uvidíme zítra…kéž, kéž by

do čtvtka mě bolela prsa jako před MS, napnutá, velká a včera to ustoupilo, MS nikde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
12.11.11 21:09

hlavně tomu moc nevěřím, protože jsme se sice moc snažili ale asi 3dny před ovulací a 5dní po ovulaci a jinak skoro každý den, ale kolem ovu to nějak nešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
12.11.11 21:27

NEovlivňuje. Taky jsem ho už musela párkrát používat, ale ani jednou se nic nestalo. Tak možná opravdu mimi. Držím pěsti, pak napiš, jak to dopadlo. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
12.11.11 21:30

kéž by, máme mrně, měla jsem už dvě těhu a všechny do dvou měsíců - tedy jedno nevyšlo a teď rok nic, musím už nastoupit do práce z mateřské, moc si to přejeme, ale právě manžel mi řekl - to bude léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
12.11.11 21:38

No, nevím co bereš za léky, ale Klionem to nebude určitě. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
12.11.11 21:49

naprosto nic neberu jiného - tak mě napadlo toto, no uvidíme, jak to bude v pondělí - ale kéž by, kéž by to po roce vyšlo :-)

jsem pesimista, že by to konečně vyšlo nevěřím - tak jsem to začala přisuzovat tomuto léku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
13.11.11 10:09
Osmanka píše:
naprosto nic neberu jiného - tak mě napadlo toto, no uvidíme, jak to bude v pondělí - ale kéž by, kéž by to po roce vyšlo :-)jsem pesimista, že by to konečně vyšlo nevěřím - tak jsem to začala přisuzovat tomuto léku.

Mysli optimisticky. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
13.11.11 10:24

hm, díky, ale v noci se dostavila, ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
13.11.11 10:36
Osmanka píše:
hm, díky, ale v noci se dostavila, ach jo

jejej… no, nevěš hlavu. Ono se to podaří. nemysli na to nestresuj se a půjde to jako po másle. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.3.17 00:05

Ovlivněný cyklus

Zdravím, píšu ještě k tomu, že by Klion neměl ovlivnit cyklus. Asi na 3 stránkách jsem se dočetla, že by to vliv mít mohlo, teď jsem zas nervózní. Nedostala jsem to 3 den, těhotenství je vyloučeno, opravdu se někomu nepřihodilo to stejné? Děkuji za odpověď:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
15.3.17 09:06

Ja po nem zacala krvacet a pak se mi rozjela ms o neco driv, takze cyklus urco ovlivnovat muze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
13.12.19 08:59

Nicól

Ahoj, obnovuji

Tento měsíc jsem brala 10 dni klion D.
Takže jsem počítala, ze se tento měsíc nezadari, protože jsem si myslela, ze v ten čas budu mít ovulaci. Klion D jsem používala jak jsem měla bez pohlavního sexu. Po dobraní vše zase jak predtim. Přítel se taky léčil abych byla klidná 😂 jde o to ze po dobrani jsem měla 10 dni klid a teď když měla přijít menstruace přišel vytok zase menstruace 3 dny zpoždění🤷‍♀️ Nevím co se děje ale nemyslím si ze by se jednalo o těhotenství je to možné a byla bych moc šťastná ještě teď před Vánoci 🤭 jako možná budu znít jako blázen, ale tento měsíc mám v horoskopu těhotenství, ale přesto ze jsem věděla ze mám ten klion na 10 dni tak jsem věděla ze tento měsíc se nezadari a teď vím 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí