Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
nevíte někdo, nebo nemáte zkušenost, že by po Klion d-100 nějak ovlivňovalo MS? Nedostala jsem to dva dny, bohužel jsem včera nestihla lékárnu a dnes byla zavřená, takže až v pondělí, abych si koupila těhu test. Jenže se o mimi snažíme rok, takže hledám důvod v léku. Nemáte zkušenost?
Díky
tak, že by… no uvidíme zítra…kéž, kéž by
do čtvtka mě bolela prsa jako před MS, napnutá, velká a včera to ustoupilo, MS nikde
hlavně tomu moc nevěřím, protože jsme se sice moc snažili ale asi 3dny před ovulací a 5dní po ovulaci a jinak skoro každý den, ale kolem ovu to nějak nešlo
NEovlivňuje. Taky jsem ho už musela párkrát používat, ale ani jednou se nic nestalo. Tak možná opravdu mimi. Držím pěsti, pak napiš, jak to dopadlo. ![]()
kéž by, máme mrně, měla jsem už dvě těhu a všechny do dvou měsíců - tedy jedno nevyšlo a teď rok nic, musím už nastoupit do práce z mateřské, moc si to přejeme, ale právě manžel mi řekl - to bude léky.
naprosto nic neberu jiného - tak mě napadlo toto, no uvidíme, jak to bude v pondělí - ale kéž by, kéž by to po roce vyšlo ![]()
jsem pesimista, že by to konečně vyšlo nevěřím - tak jsem to začala přisuzovat tomuto léku.
Osmanka píše:
naprosto nic neberu jiného - tak mě napadlo toto, no uvidíme, jak to bude v pondělí - ale kéž by, kéž by to po roce vyšlojsem pesimista, že by to konečně vyšlo nevěřím - tak jsem to začala přisuzovat tomuto léku.
Mysli optimisticky. ![]()
Osmanka píše:
hm, díky, ale v noci se dostavila, ach jo
jejej… no, nevěš hlavu. Ono se to podaří. nemysli na to nestresuj se a půjde to jako po másle. ![]()
Zdravím, píšu ještě k tomu, že by Klion neměl ovlivnit cyklus. Asi na 3 stránkách jsem se dočetla, že by to vliv mít mohlo, teď jsem zas nervózní. Nedostala jsem to 3 den, těhotenství je vyloučeno, opravdu se někomu nepřihodilo to stejné? Děkuji za odpověď:)
Ja po nem zacala krvacet a pak se mi rozjela ms o neco driv, takze cyklus urco ovlivnovat muze.
Ahoj, obnovuji
Tento měsíc jsem brala 10 dni klion D.
Takže jsem počítala, ze se tento měsíc nezadari, protože jsem si myslela, ze v ten čas budu mít ovulaci. Klion D jsem používala jak jsem měla bez pohlavního sexu. Po dobraní vše zase jak predtim. Přítel se taky léčil abych byla klidná 😂 jde o to ze po dobrani jsem měla 10 dni klid a teď když měla přijít menstruace přišel vytok zase menstruace 3 dny zpoždění🤷♀️ Nevím co se děje ale nemyslím si ze by se jednalo o těhotenství je to možné a byla bych moc šťastná ještě teď před Vánoci 🤭 jako možná budu znít jako blázen, ale tento měsíc mám v horoskopu těhotenství, ale přesto ze jsem věděla ze mám ten klion na 10 dni tak jsem věděla ze tento měsíc se nezadari a teď vím 😂