Klíště v bytě

3
23.3.24 23:52

Klíště v bytě

Ahoj, dnes nám přinesl kocour klíště domů :? Když SME si toho všimli tak manžel mu na to strikl dezinfekci ale kocour mu utekl na postel kde spí 2 roční dcerka a když SME vzali kocoura a zkontrolovali ho tak tam to klíště už neměl ani hlavička mu tam nezůstala takže to klíště máme někde doma myslíte že žije? Nerozumím se tomu ještě sme to nikdy neměli a hlavně mi jde o děti :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2720
24.3.24 00:12

Tak asi to klíště nebylo ještě přisáté úplně. A žít tím pádem bohužel může. Asi jsem tě nepotěšila já vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2005
24.3.24 05:06

Bohužel určitě žije. Dceru bych dala do postele k sobě a ráno převlíknout postel a vysát, včetně celého bytu.
Rozhodně bych nenechávala kočce, co běhá venku, aby mohla do postele, kde spí dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3847
24.3.24 05:54

Kočky jsou úplně k hovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21054
24.3.24 06:49
@Miu873 píše: Více

To máte venkovní kočku a poprvé jste objevili existenci klíšťat? No bůh s vámi teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
24.3.24 06:56

Co všechno moji rodiče neřešili a já to přesto přežil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4159
24.3.24 07:09

Musim se smat. Pro me jako cloveka z vesnice je usmevna predstava, ze vysilujete z klistete, jako by jste meli doma stenice :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5978
24.3.24 07:43
@Sadman píše: Více

Ty taky a musíme se s tím tady smířit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
24.3.24 07:46

To je hysterie. Vy nechodite vubec ven nebo co? Protoze tam se ta klistata taky bezne vyskytuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3847
24.3.24 08:01
@mamule42 píše: Více

I dite z materske skolky by zvladlo kreativnejsi odpoved, holt vykojenej mozek random mamule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanykla33
24.3.24 08:12

Koukejte to klíště okamžitě najít! Dejte do obálky, vyplázněte 2k a nechte udělat rozbor na borelku a encifilatidu! Protože co kdyby náhodou!

Bože to je zase dotaz. Kočka přinesla klíště. Fakt tragedie. :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
5299
24.3.24 09:36

Kocce kupte a aplikujte pipetu proti klistatum. I kdyz se kliste zakousne, tak se otravi a chcipne. A priste na kliste nestrikejte zadnou dezifenkci, kupte hacky na klistata a kliste vytocte. To se ostatne hodi umet i u lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.3.24 10:42

@ALIPELI právě že jsme mu to klíště chtěli vyndat a nechat kocoura v místnosti že ho manžel ještě pořádně zkontroluje ale v behl do postele celou noc jsem skoro nespala pořád přemýšlím že jeden z nám to klíště Bude mít :( :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.3.24 10:45

@Cenarius no včera po prvé měl klíště a já to poprvé viděla bála sem se toho Štítim se toho právě si říkám že když to klíště bude mít někdo z nás že to nedám :) :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2720
24.3.24 10:49
@Miu873 píše: Více

Tak klíště člověk může chytit kdekoliv. Já třeba jednou v Praze cestou do práce. Žádnou trávou jsem nešla. Jen po chodníku a pak jsem nastoupila do tramvaje.
Tomu se vyhnout vážně nedá. Pokud ho chytíte tak ho můžeš pro klid duše poslat do laboratoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová