Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, dnes nám přinesl kocour klíště domů
Když SME si toho všimli tak manžel mu na to strikl dezinfekci ale kocour mu utekl na postel kde spí 2 roční dcerka a když SME vzali kocoura a zkontrolovali ho tak tam to klíště už neměl ani hlavička mu tam nezůstala takže to klíště máme někde doma myslíte že žije? Nerozumím se tomu ještě sme to nikdy neměli a hlavně mi jde o děti
![]()
Tak asi to klíště nebylo ještě přisáté úplně. A žít tím pádem bohužel může. Asi jsem tě nepotěšila já vím.
Bohužel určitě žije. Dceru bych dala do postele k sobě a ráno převlíknout postel a vysát, včetně celého bytu.
Rozhodně bych nenechávala kočce, co běhá venku, aby mohla do postele, kde spí dítě.
@Miu873 píše: Více
To máte venkovní kočku a poprvé jste objevili existenci klíšťat? No bůh s vámi teda…
Musim se smat. Pro me jako cloveka z vesnice je usmevna predstava, ze vysilujete z klistete, jako by jste meli doma stenice ![]()
To je hysterie. Vy nechodite vubec ven nebo co? Protoze tam se ta klistata taky bezne vyskytuji.
@mamule42 píše: Více
I dite z materske skolky by zvladlo kreativnejsi odpoved, holt vykojenej mozek random mamule.
Koukejte to klíště okamžitě najít! Dejte do obálky, vyplázněte 2k a nechte udělat rozbor na borelku a encifilatidu! Protože co kdyby náhodou!
Bože to je zase dotaz. Kočka přinesla klíště. Fakt tragedie.
![]()
Kocce kupte a aplikujte pipetu proti klistatum. I kdyz se kliste zakousne, tak se otravi a chcipne. A priste na kliste nestrikejte zadnou dezifenkci, kupte hacky na klistata a kliste vytocte. To se ostatne hodi umet i u lidi.
@ALIPELI právě že jsme mu to klíště chtěli vyndat a nechat kocoura v místnosti že ho manžel ještě pořádně zkontroluje ale v behl do postele celou noc jsem skoro nespala pořád přemýšlím že jeden z nám to klíště Bude mít
![]()
@Cenarius no včera po prvé měl klíště a já to poprvé viděla bála sem se toho Štítim se toho právě si říkám že když to klíště bude mít někdo z nás že to nedám
![]()
@Miu873 píše: Více
Tak klíště člověk může chytit kdekoliv. Já třeba jednou v Praze cestou do práce. Žádnou trávou jsem nešla. Jen po chodníku a pak jsem nastoupila do tramvaje.
Tomu se vyhnout vážně nedá. Pokud ho chytíte tak ho můžeš pro klid duše poslat do laboratoře.