Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše: Více
Co na to říká lékař? A ty se cítíš dobře? Nehubneš úmyslně?
Nabrat trošičku svalovou hmotu by to chtělo. Máš hezky dlouhé nohy
.
A ostatním dej kontakt, ať si najdou nějaký kurz, kde je naučí slušného chování. Jestli se vyjadřují, jak tady popisuješ.
Já se cítím mnohem lépe, než kdykoliv jindy. Lékař na to neříká vůbec nic. Teď už se dlouho držím na stejné váze a ne, nehubnu úmyslně.
Já mám normální postavu. To znamená, že jsi poloviční co já.
Jestli jíš normálně a necítíš se zle, tak to je normální postava. Někdo to tak prostě má.
@Kelsey děkuju moc, chci začít teď chodit do fitka. Bohužel takové názory většinou mají chlapi…
Za mě jsi také dost hubená, hlavně tedy bez svalů, ale záleží jak se cítíš. Myslím, že i dle BMI budeš v podváze. Nabrala bych svaly. Pokud je krev v pořádku, nepadají ti vlasy, nehty, máš pravidelný cyklus, necitis se extra unavená, tak je to v pořádku.
Mně by to, co ti lidé říkají, lichotilo, kdyby to u mě byla pravda (měla jsem 2krát anorexii a rozhodně jsem se cítila lépe, než teď, kdy jsem po léčbě přibrala skoro 40 kg a slyším od všech, jak jsem tlustá, že jsem sud, ségra mi nadávala, že mám moc veliké oblečení, které zabírá moc místa na sušáku…). Mám pocit, že hubeným lidem spíš většina závidí, ale tlusté hnusně odsuzují. Takže pokud opravdu jíš normálně a nehubneš nějak úmyslně, tak co bych dala za tvoji postavu.
Menstruaci ještě máš? Máš dost podváhu, přidala bych na kvalitním jídle
Jsi poměrně dost hubená. Ale pokud je to pro tebe přirozená postava, které jsi nedocílila drastickou dietou, tak je to takto v pořádku. Podobnou postavu má moje dcera, doktoři se vždy jen opatrně zeptají, zda nedrží diety. Ona je typ, co si dá v 10 večer svíčkovou se 4 knedlíky. Sešly se jí genetické dispozice z mojí i manželovy strany…
Takovou postavu mela kolegyne a byla velice spokojena. Ja mam radsi sportovni osvalene postavy, takze mi prisla hubena, ale nikdy jsem ji nic nerikala - proc bych taky mela ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj všem. Poslední dobou slýchávám neustálou kritiku mojí postavy. “Najez se, fuj, to je hnus, anorektička, atd…” podle mě mám úplně normální postavu. Co myslíte vy?
Díky za názor.