Váš názor? Moje postava

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
11358
23.3.24 20:31
@Lucy75 píše: Více

Je to do očí bijící, ty obrovské klouby a úplně ucebnicové divení se a popírání skutečnosti.

• načítám...
22013
23.3.24 20:44

@Trojlístek jo, hlavne ty kolenni klouby. Nohy pak pusobi jako krive. A dalsi znak - prazdna podprsenka.

• načítám...
3082
23.3.24 20:45

Normalní to není a hezké také ne. Bylo by vhodné, aby ses v létě oblékala stejně uváživě jako lidé obézní (by měli-byť taky často nemají soudnost).
Dle laškovné pózy a zvoleného prádla na fotce ti ale komentáře jak jsi hubená dělají dobře, takže co my tady s tím :nevim:

• načítám...
9475
23.3.24 20:51
@welovefashion píše: Více

Nadváha a obezita taky zabíjí, já už mám metabolický syndrom a mám zatím nadváhu. A znám dost mladých lidí s obezitou - hypertenze, diabetes, vysoký cholesterol… kamarádka měla někdy po třicítce infarkt, vážila kolem 130 kg. Já prostě byla vnitřně šťastnější při anorexii a raději bych umřela na podvýživu, než byla tlustá, bohužel beru psychofarmaka, která zvyšují chuť k jídlu a v noci se přejím většinou, pokud zrovna okamžitě neusnu. Vím, že s mým názorem nikdo nesouhlasí, ale to je přesně to, o anorektičky se skoro každý bojí, lituje je a tlustým lidem se vysmívají (alespoň moje zkušenost a zkušenost mých kamarádek s oběma problémy podváha/obezita).

• načítám...
718
23.3.24 20:56

@Lollitka Promiň, ale to, co jsi napsala opravdu není ok a po psychické stránce máš ještě dlouhou cestu. To, jak uvažuješ opravdu není zdravé… Raději bych umřela na podvýživu? To vážně?
Normální totiž není přemýšlet o tom, jestli chci být podvyživená nebo naopak obézní, oboje je špatně a nezdravé. Nemusíš si vůbec vybírat mezi extrémy, kam tvoje psaní přesně směřuje, z extremu do extrému.
Můžeš si vybrat zlatou střední cestu - o tom to zdravé přemýšlení o sebe sama je. :)

• načítám...
Capelucia
23.3.24 21:01

@Trojlístek za mě to je taky jasná anorexe. Vždyť ta holka už přišla skoro o všechny svaly… některé dřívější komentáře fakt nechápu :roll:.

• Upravit
Anonymní
23.3.24 21:03
@nick mandarinka píše: Více

Je to chromem na nových telefonech. Musíš si stáhnout jiný prohlížeč.

• Upravit
14124
23.3.24 21:04
@Anonymní píše: Více

Nemáš normální postavu. Jsi hodně, hodně štíhlá.

Na druhou stranu, já bych takovou postavu brala hned a bylo by mně srdečně jedno, že mně někdo říká, že mám přibrat/najíst se. Beztak ti závidí. Pravděpodobně i disciplinu, že se nepřejídáš. :nevim:

• načítám...
11779
23.3.24 21:04
@Lollitka píše: Více

Jenže ty nemáš být ani ta, o kterou se všichni bojí a litují ji. Ať už z jakéhokoliv důvodu.

• načítám...
9475
23.3.24 21:05
@Sunnysmile19 píše: Více

Jj, určitě kdybych dokázala ještě držet dietu, tak bych raději zemřela, než být nechutná a všemi opovrhovaná a všichni se mi vysmívají. Úplně se stydím si zkoušet oblečení v obchodě, prosit o stále větší velikosti, když si někdy v kavárně dám zákusek (není to často), tak mám pocit, že na mě všichni koukají a říkají si proč tak nechutný tlusťoch ještě jí sladké… Obézní sice ještě nejsem, ale nadváhu mám a pro zdraví to taky není dobré. Poslední roky ani nepřibírám, ale vážím plus minus 2 kg pořád stejně, ale dolů mi to shodit nejde a trápí mě to šíleně… Já vím, že to nikdo nepochopí, ale prostě to tak mám v hlavě. Naopak při anorexii jsem hrozně ráda chodila do Terranovy, Tally Weijl a tak a zkoušela si hromady oblečení S a XS.

Pokud zakladatelka lže a drží diety, nemá třeba menstruaci a dělá jí dobře, když jí lidé píší, jak je hubená a chce být ještě víc, tak to je přesně to, lichotí jí, jak tohle lidé píší, nebo jí doporučují, ať se nají, případně ji litují. Kdybych tady já dala svou fotku (jakože to dělat nebudu), tak bych schytala jen vlnu kritiky a opovržení.

• načítám...
9475
23.3.24 21:07
@Flyingfrog píše: Více

Přesně, taky bych takovou postavu brala a přesně tady píšu to, že hubeným lidi závidí a tlustými opovrhují… Zrovna nedávno jsem na fb četla nějaký příspěvek od někoho štíhlejšího, jak nesnáší sedět v MHD vedle tlustých lidí.

• načítám...
a12
61226
23.3.24 21:07
@Flyingfrog píše: Více

Ty jo, mně se hubená postava celkem líbí, ale postavu zakladatelky bych teda nechtěla.. Jsou hubený postavy, který vypadaj pěkně, ale tohle fakt pěkný není.

• načítám...
152157
23.3.24 21:08

Normální postava vypadá jinak. Jsi už hubená moc. Pokud je to tvoje běžná figura a nemáš žádné problémy, tak je to tvoje věc. Jinak bych se poradila s lékařem, být tebou.

• načítám...
11779
23.3.24 21:10

@Lollitka ale i anorexie schytává vlnu kritiky a opovržení! Vždyť se jí posmívají stejně jako tobě při nadváze 8).

• načítám...
718
23.3.24 21:10

@Lollitka no bohužel máš pokřivené vidění světa a sebe sama. S takovým myšlením nebudeš zkrátka nikdy sama se sebou spokojená a ani v anorexií (tam zas nastává extrém zdravotní). Začni pracovat na sebevědomí, s odborníkem.
Tobě snad dělá dobře, že by tě někdo litoval, že jsi moc hubená? Jestli jo, tak doufám, že tohle s nějakým psychologem už dávno postupně řešíte. Tam bude sakra víc hlubších problémů.
Holka ty jsi taky red flag až je to děsivé…

Nejsem osobně ani pro jede extrém. Stoprocentně je z hlediska mentálního zdraví lepší být raději v kolonce nadváha než v kolonce podvýživa/ už obezita s psychickým problémem. To zkrátka neokecáš a argumenty ala chci zase podvýživu jako „posměch obézních“ jsou velmi nelogické a zavání přesně nezdravou psychikou. Potřebuješ reálnou pomoc se z toho krysího kolečka dostat, tohle je průšvih. :roll:

Příspěvek upraven 23.03.24 v 21:17

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová