Váš názor? Moje postava

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
14124
23.3.24 21:33
@a12 píše: Více

No udržet se hubená prostě je disciplína.

Já ji nemám, tak to u ostatních obdivuju. A za mě štíhlí lidé jsou obecně líp přijímáni než oplácaní nebo tlustí.

Škoda, že si diskuze neukládám. Není to tak dávno, co tu dávala fotku holka, která nebyla tlustá a dostala kartáč, že by s tím měla něco dělat a cvičit a zpevnit se.
Tahle štíhlá a pevná je a dostává v zásadě stejný kartáč.

• načítám...
14124
23.3.24 21:36
  • načítám...
9482
23.3.24 21:38
@Flyingfrog píše: Více

Přesně… taky mám pocit, že štíhlí jsou přijímáni lépe, než silní. Taky jsem tady kdysi (ale já už dávno) narazila na diskuzi, kde dala nějaká holka fotku, byla tak akorát a tady skoro všichni, že má břicho, že by měla cvičit atd.

• načítám...
718
23.3.24 21:39

@Flyingfrog v dnešní době to zdaleka tak neplatí.
Naopak pravě dnešní doba je ze všech dob snad nejvíc přivětivá k plus size lidem. V rámci diskriminace vidíš reklamy, modelky size plus vždyť jsou i soutěže miss plus size atd… Propaguje se masivně asi nejvíc - je to zkrátka in a tato propagace přichází z USA. Instagram, Tiktok tam jen frčí videa na sebelásku i v xxxxl rozměrech.

Z jedné diskuze na emiminu nemůžeš dělat závěry, musíš to brát komplexně a víc do hloubky. Vždyť na to najdeš i výzkumy atd. :roll:

Příspěvek upraven 23.03.24 v 21:44

• načítám...
9482
23.3.24 21:40

On nás asi nikdo nepochopí, ale tak to je jedno, každý to máme v hlavě poskládané jinak. Taky beru sebedisciplínu jako vítězství a já už jí nejsem schopná.

• načítám...
152202
23.3.24 21:40

@Flyingfrog mám kolem sebe nemálo lidí co jsou hubení a nemusí držet ani disciplínu a nic pro to dělat. Jeden z nich byl můj tatík, jedl všechno, tím myslím i knedlíky a sladké buchty a podobně, sladil, hlídat se nikdy nemusel, vrcholový sport nikdy nedělal a fitko zevnitř nikdy nezahlédl. Bohužel jsem to po něm nezdědila.

• načítám...
14124
23.3.24 21:42
@Sunnysmile19 píše: Více

Ale prosím tě. To, že se jim nechává prostor neznamená, že jsou přijímaní lépe.
Však to neberu jen z emimina.

• načítám...
23568
23.3.24 21:43

Zakladatelka neni ale stihla a pevna. Zakladatelka je nezdrave vychrtla a nejspis ma nejakou poruchu prijmu potravy. To fakt nikdo soudny nezavidi. Proc by nekdo chtel byt psychicky nemocny? Kazdy chce byt zdravotne v poradku. K tomu patri normalni vaha. Vyrazna nadvaha i podvaha je spatne.

• načítám...
14552
23.3.24 21:43

Ženy, ak si to pamätám správne, tak @Lollitka má ešte iné psychické ochorenie, kvôli ktorému berie psychofarmaká. Úprimne, @Lollitka, je mi ťa ľúto, že aj po toľkých rokoch si zo seba nešťastná a zhnusena. Pritom 80kg na 171cm určite nie je nič na fotenie pubertakmi, keď dnešní pubertaci často toľko samo majú.

• načítám...
22076
23.3.24 21:44
@Lollitka píše: Více

Tohle je soucast anorexie, ze potrebujes mit nad sebou kontrolu. Meris se, vazis, zapisujes, co prijimas a vylucujes. Davas si cile. Vysledky ti delaji radost. Kdyz neplnis cile nebo ztratis kontrolu - neovladnes se, prichazi tresty.

• načítám...
14124
23.3.24 21:45
@Anna766 píše: Více

Jooo, tohle číst, to hned potěší. Že někdo to má zadara. Hlavně to nemálo.
To fakt víc obdivuju a závidím těm s disciplínou.
Navíc ti, co to mají zadarmo budou přesně ti, co nechápou tu druhou stranu.

• načítám...
sahrazad1

Zakladatelko promiň, ale vypadas jak z koncentraku. Hrozny. Není to ani pekne ani sexy. Najdi si odbornou pomoc a jdi se léčit. Vypadas jako hodně nemocná ….

• Upravit
14124

Rozumím ti. :hug:

• načítám...
23568
23.3.24 21:48

Ja snad nezazila, ze by se nekdo smal cizimu na ulici. Kde to zijes. A to nekdo dospely resi pubertaky?

• načítám...
Anonymní
23.3.24 21:48

@Flyingfrog Není to o disciplíně. Pleteš si holinky a hodinky, nonsense…Někdo má predispozice přibírat, ale to neznamená, že musí být vybičovaný, jinak má smůlu - je to o mindsetu a to není žádná disciplína. Je to o způsobu myšlení, je to o způsobu života, je to životní styl. 8)

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová