Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Lollitka píše: Více
Já psala o nadváze, ne obezitě, to je zase opačný extrém…mám taky nadváhu a v životě si mě nikdo cizí nefotil, nikdo se mi nevysmíval, kromě narážek na to, že je se mnou velká pr.del…ale to bylo v těžké pubertě…v dospělém životě nikdy… nemáš to jen ve své hlavě? Navíc teda natáčet lidi a dávat je na soc. Sítě bez jejich souhlasu je protizákonné…
@Anonymní píše: Více
Ne, nemáš normální postavu
Normální postava není 20 kilo pod normálem
Za mě je to ošklivé a zdraví nebezpečné, nepřijde mi to jako přirozená štíhlost, ale patologická. Chápu, že se to chlapům nelíbí.
Kdybych mohla dám ti mých přebytečných 6-7. Podle mě jsi hubená až moc. Pár kilo navíc by ti neuškodilo. Sama to musíš vidět.
@Lollitka
O tom, jak máš jenom obyčejnou nadváhu, jako více než polovina dospělých lidí tady, psát už nebudu, napsali Ti dost.
Chci jen dát podporu, že práce na poruše příjmu potravy je na dlouho a je to náročné. To, že své tělo ještě pořád nevnimáš reálně, nic nepovídá o tom, že máš špatnou terapeutku, nebo že jste si nesedli, nebo o tom, že nemáš za sebou obrovský kus práce.
Držím moc pěsti. Ať se Ti povede mít se ráda. Ať se ti povede chovat se hezky ke svému tělu a vidět jeho pozitivní stránky.
@Thomassss píše: Více
Ano, tak se pozná anorektička od normálně hubené holky. Taky jsem měla kamarádku extrémně hubenou a zakrývala to volnýma džínama a košilema, anorektička se vystavuje a je na to hrdá.
P. S. Pokud se nemýlím, zakladatelka diskuzi jen založila a nic víc. Asi potřebovala zjistit, zda ji taky vnímáme dostatečně hubeně. Diskutovat nechce
@Bramborova píše: Více
Ahoj, moc díky… ale i to, že má nadváhu docela veliká část dospělých, tak to neznamená, že je to v pořádku. A přesně, terapeutka je hrozně fajn, ale mám ji poměrně nově, takže jsme řešily zatím jiné věci, poznávaly se. Navíc jsem terapii měla přerušenou od konce prosince do února, kdy jsem byla hospitalizovaná. A mně sedí fakt moc.
@Jeremi píše: Více
No k tomu focení, nejde jen o nadváhu a respirátor, ale i to, že mám hnusný obličej a další nedostatky. A jak jsem psala, tak terapeutku mám novou, sedí mi moc, je hrozně fajn, jen za pár sezení se fakt vše nevyřeší a spíš jsme se poznávaly, teď se spíš chystám s ní řešit témata víc do hloubky.
@Lollitka píše: Více
Tak fajn. Jestli he nová a cítíš, že jste si sedly dobře, tak snad to bude to pravé a posuneš se. Držím palce.
@Jeremi píše: Více
Moc díky, je právě nová a přijde mi super zatím po pár sezeních. Mám v ní důvěru a můžu jí říct zatím cokoliv, i věci, které jsem doposud nikomu neřekla.
@malákráličice píše: Více
Prázdná podprsenka není znak ničeho, přirozeně hubené typy to tak mívají. Já konečně při kojení mela cosi. I tak byl problém sehnat kojící 85A
.
Ale ani mně to nepřijde jako zdravá silueta a to jsem bez jakýchkoliv omezení mela BMI 17 (což je stejně celkem mizerný ukazatel) až do těhotenství po 30.
@Anonymní píše: Více
I na mne prilis hubena, ale porad lepsi nez tlusta
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat