Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Lollitka píše: Více
Ale říkáš si Lolitka, viď. Já si myslím, že pěkně kecáš
@Taktinevím píše: Více
Tak nick nic nemusí vypovídat o člověku. Ale to, že Lolitku určitě nikdo nefotí a neposmívá se jí, si myslím také. Bohužel je to součást její závažné psychiatrické dg, párkrát psala o svém duševním zdraví. Není potřeba se do ní navážet, nemá to jednoduché.
Nekecám vůbec. Líbila se mi knížka od Nabokova Lolita a tak mě v roce 2015, nebo kdy jsem se tady registrovala, napadla tahle přezdívka. Přeci si tady nebudu dávat přezdívka tlustoprdka, hnuska a podobně…
@bertoldina píše: Více
Tak zrovna 85A neni hubena
, jen ze nejsou prsa
@Pidulka1991 píše: Více
Tlustá bez prsou, dik
. Mně těhotenství slušně roztahlo hrudník- žebra. Teď už jsem se zas smrskla. Ale podstata je v tom kosicku, ne obvodu
. Schválně jsem koukala, že teď mám BMI 19.5, mám po dětech o sedm kilo navic ![]()
@krecik.dzungarsky píše: Více
Jsem
.
Dcera bude po mně, jen hubenejsi, nějak se to nakombinovalo i ze strany muze. Ani si nechci představovat, že ji někdo bude otravovat s tím, že je moc hubená. S.ralo mě to celé dospívání.
Já myslím, že nekecá. Snad víš, s jakou diagnózou se léčí.
Mně se kdysi stalo, bylo to jednou jedinkrát v životě, že se mě pokoušeli provokovat a následně šikanovat dva puberťáci odhadem okolo patnácti let. Normálně v pražské MHD. Žiju trvale v Praze, kde jsem se také narodila. Bylo mi tehdy lehce pod třicet, váhu jsem měla normální zdravou, sportovní typ, pouze jsem měla velmi krátký účes
. Nevím, co je na mně tak zaujalo, ale kdybych v autobuse nejela, vybrali by si náhodně kohokoliv jiného.
V nic většího se to nerozjelo, protože už jsem byla tehdy vdaná a v autobuse se mnou jel také manžel. Prostě jen špatný bus a problémoví fracci.
Díky, mrzí, mě, že jsi to taky zažila, no právě, já si myslím, že puberťáci, zejména když jsou v partě, umí být pěkně zlí. Kvůli tomu respirátoru (ale i možná kvůli vzhledu) v autobuse jsem vysloveně slyšela, jak to komentují jak se mi smějí, tak jsem odešla na opačný konec autobusu.
A to, že si mě fotí, jak jsem hnusná, je taky pravda, proč by 2 puberťáci, kteří sedí v metru a já proti nim, na mě mířili mobilem a cvakli, pak si k sobě dali hlavy, dívali se na ten mobil a smáli se.
Tady nejde jen o tloušťku, respirátor a vzhled, ale i o jiné věci. Třeba jak jsem plešatá (mám trichotillománii), tak i když se snažím to začesávat, tak někdy lysiny vylezou trochu. Oblečení si myslím, že nosím normální, mám ráda džíny, tričko, nebo šaty přes džíny, mikinu/svetřík, kabát/bundu. Sice nemám věci značkové, ale ne nějaké hnusné. Ale nelíčím se, protože od doby, co jsem psychicky onemocněla, v tom nevidím smysl, často brečím, takže by se mi to stejně rozmazalo.
@Lollitka píše: Více
Máš BMI lehce nad 27, totéž má můj manžel. Oba máte nadváhu, která není nijak dramatická a určitě ne taková, abyste na sebe strhávali negativní pozornost okolí.
Jestli chceš zažít nepřetržitou, negativní pozornost okolí, mohu ti půjčit třeba jen na hodinu moji autistickou dceru.
Vím, s čím se léčíš i to, že bereš různá psychofarmaka včetně antipsychotik.
Moje dcera je bere také. Váhu má zatím naštěstí normální zdravou, ale u ní je to zapříčiněné do velké míry omezeným jídelníčkem.
Nemáš na sebe reálný pohled a je dobře, že se ti podařilo najít novou psychoterapeutku.
Přeji mnoho sil
.
Není to spiš špatným výberem podprsenky
, protože 85je fakt hodně
@krecik.dzungarsky
Tak 15 cm min je dost rozdíl, ne? 70 má třeba meghan fox, jsem nedavno četla…
Jj, vím, že máš takhle nemocnou dceru, myslím, že jsi to tady psala, mrzí mě to a věřím, že lidi blbě čumí, protože se kolikrát vyžívají v tom, když se někdo odlišuje od nějaké „normy“, chová se třeba i trochu nestandardně… Já jednou viděla zásah záchranek, hasičů a policie na střeše domu v centru a stálo tam snad 100 lidí a všichni fotili, natáčeli… bylo mi z nich zle.
Nevím, co tvá dcera bere za antipsychotika, po některých se ani nepřibírá. Já začala přibírat až po Inveze (paliperidon) a pak Zyprexe, ale tu jsem brala jen chvíli naštěstí. A pak 20 kg po Lyrice (což tedy není AP). V 25 letech jsem brala 1000 mg quetiapinu a klidně jsem 3 dny nic nesnědla, teď je mi víc přes třicet, mám momentálně 200 mg quetiapinu a večer prostě vlčí hlad. Do 30ti let ať jsem brala za léky cokoliv, jsem prostě nepřibrala, ale zlom ve 30ti letech a s nasazením Invegy.
Jinak mám novou psycholožku, ale i psychiatričku, myslím, že jsi to byla ty, kdo tady psal na základ zpráv od Freya_H která měla stejnou psychiatričku jako já a kritizovala ji a odešla od ní, že mám tedy špatnou Dr. Ale prostě po více, než 10ti letech jsem se i po poradě s psycholožkou rozhodla, že si taky najdu jinou psychiatričku.
@Pidulka1991 píše: Více
To rekni mym zebrum
Teď mám 80. Já bych zcela v klidu mohla chodit bez, i do toho A bych bez potizi nacpala středně velký řízek, ale je to společensky nevhodné.
Tak psala jsi, zme si hodně vysoká.. takhle jsem nad tím nepřemýšlela… beru dle sebe, mam 75 a hubenour fakt nejsem
o velikosti košíčku radši ani nemluvim🙈
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat