Váš názor? Moje postava

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
a12
61227
23.3.24 21:48
@Lollitka píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to si te zcela určitě pubertaci nefoti :mrgreen:
Edit : citace měla být na těch 80 kg/171cm
Musis vypadat úplně normálně, nic, co by kolemjdoucí zajímalo.

Příspěvek upraven 23.03.24 v 21:52

• načítám...
152166
23.3.24 21:48
@Flyingfrog píše: Více

A to já závidím těm, co pro to nemusí dělat vůbec nic :mrgreen: :mrgreen: to pak čteš rozhovor s jednou nejmenovanou celoživotně hubenou herečkou, kdy se jí ptají jak to dělá že má i ve 45 letech a po dvou dětech tak štíhlou postavu a ona odpoví že neví, že pro to nedělá nic a že i maminka s tatínkem jsou celoživotně štíhlí bez práce. To tě vysloveně povznese :lol: :lol:

• načítám...
14124
23.3.24 21:52
@Anonymní píše: Více

Tak určitě.

• načítám...
a12
61227
23.3.24 21:55
@Flyingfrog píše: Více

Pevná teda fakt není.
A to, že uz ma holka scvrklej žaludek, že tam nedostane víc jak pul rohliku, není disciplina.

• načítám...
11358
23.3.24 21:55

Ty jsi vážně nemocná. Trápíš se možná cca 10 kily navíc, které má takto mimochodem kde kdo.
Mít na 171 cm 44 kg je velmi vážná nemoc.
Dobře to víš, jenže to v té hlavě máte takhle nastavené a je to nemoc na celý život.

Ano, společnost je vlidněji nastavena na zdravé lidi, nikoli na hromádku kostí a nebo velkou obezitu.
Znám hezké silné ženy, ale i silné nehezké ženy. Tak to je.
Nemůžou být všichni krásní a ideální.
To, kde teď jsi je, ale i z velké části tvá chyba. Ne každé tělo vydrží tak silnou podvýživu, začne se bránit a pamatuje si extrém, který nechce už znovu v rámci pudu sebezachovy dopustit.
Jinými slovy, tvé tělo ti pouze vrací jen to, jak jsi s ním nakládala a tak to prostě je.

Mám sestřenici, která mívala kolem 50 kg, na cca 165 cm výšky. Teď má nějakých 90 kg, tělo jí pouze vrátilo to, jak se k němu chovala. Takže umím si představit, byla jsem toho svědkem, co některé svému tělu dělají a pak se diví, že jim to vrací.
Milion otázek proč a přitom odpověď je naprosto triviální.

• načítám...
a12
61227
23.3.24 22:02

Taky záleží, jak je otázka položená, ze jo. Jestli napíše že je tlustá že si ji fotí pubertaci a ma úplně normální postavu s par faldikama tak ji budou psát, ne tlustá opravdu nejsi.
Ale pokud se ptá, jestli je hubená, nebo má se sebou něco dělat, tak ji třeba napíšou stačilo by trošku zpevnit a bude to dobrý :nevim:

• načítám...
9475
23.3.24 22:19
@jjss píše: Více

Jj, díky, mám několik problémů a myslím, že jsem právě začala přibírat díky psychofarmakům, po kterých jsme se ve 30ti letech začala přejídat, do té doby jsem vážila na těch 171 cm mezi 44 kg a nejvíc něco málo přes 60 kg. Sladké jsem prakticky nejedla, ale pamatuji si úplně ty Velikonoce, kdy jsem dostala Invegu a po ní snědla hromadu sladkého a od té doby jsem začala jíst zas sladké a různě se přejídat. Ale venku se mi pořád někdo směje (cizí a puberťáci jsou nejhorší).

• načítám...
a12
61227
23.3.24 22:23

Nesmeje, vsadim se s tebou, že nesmeje, to je strašná blbost, je to jen v tvý hlavě.
Ty jo, tohle musí být strašný, mit denně vedle sebe někoho, koho musíš přesvědčovat, že není tlustej, nikdo se na nej nedívá, nikdo se mu nesmeje..
Mně to úplně drti nervy a to to tady jen čtu :oops:
Jako asi tě zklamu, ale fakt tam venku nikoho nezajímá ženská s průměrnou postavou. Nejsi ničím zajímá.. Až priberes dalších 40 kilo, možná uz na tebe někdo koukat bude, teď fakt ne.

• načítám...
14544
23.3.24 22:25

@Lollitka myslím, že ten posmech je hlavne v tvojej hlave :( hlavne v Prahe si väčšina ľudí hľadí svého. Dúfam, že v dohľadnej dobe u teba nastane zlom k dobrému.

• načítám...
9475
23.3.24 22:30
@a12 píše: Více

Nikdo mě denně o ničem přesvědčovat nemusí, já to třeba napíšu na diskuzi, ale doma to nikomu neříkám, ani svým přátelům. A to, že si mě puberťáci fotí a smějí se mi jsem řekla jen někdy psychiatričce a pak tady, jinak ne jinde.

• načítám...
9475
23.3.24 22:31
@jjss píše: Více

No nevím, ale moc děkuji.

• načítám...
11358
23.3.24 22:31
@a12 píše: Více

Přesně tak, souhlas. Nikoho to nezajímá. Natož puberťáky, ti se smějí úplně všemu a kolikrát sami neví čemu a komu.

Taky bych vedle sebe nesnesla tak toxické chování, ala zasekla deska, jak jsem byla nemocná a teď ještě víc a všichni se mi pro to smějí. Tohle jak někdo začne dělat, tak se okamžitě pakuju.

Ale není ti skrz 10 kg navíc, to fakt ne…

• načítám...
9475
23.3.24 22:34
@Trojlístek píše: Více

Já ale lidem v mém okolí nic necpu, dusím to v sobě a ví to maximálně psychiatrička a mamka a budu to řešit s psychoterapeutkou. Toť vše.

• načítám...
11358
23.3.24 22:34

Tak to ti bohužel nevěřím. Sestřenice o tom taky s nikým nemluvi a přitom to věčně slyší všichni, včetně poštacky a paní prodavačky v obchodě.

• načítám...
11358
23.3.24 22:36

Mně o ničem přesvědčovat nemusíš. Přeji ti aby ses dala do kupy a brala se zdravě. To co tady pouštíš je nemoc. Nic víc, nic míň…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová