Kloboučky na bradavky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kloboučky na bradavky
Ahojky, chtěla jsem se zeptat zda vám pomohly kloboučky, když se miminko nechtělo přidat na bradavky. Máme s tím strašný problém..mléko mi teče, ale malá se ne a ne přisát. Je hladová a nechci přecházet na umělou stravu, když mléko mám. Tak chci vyzkoušet klobouček. Máte někdo podobné zkušenosti a klobouček vám pomohl? Díky moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
U nás nepomohlo. Musela jsem odsávat a dávat flaškou.. ale vyzkoušej a uvidíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pomohly. Kojila jsem s nimi do 5,5 měsíce, pak si je malá sama začala sundavat a přisávat se bez nich a kojím už přes 19 měsíců….
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pomohly, díky nim jsem odkojila 2 děti do samoodstavu.
Pozn.: Nemám vpáčené bradavky, jen se jim prostě nedařilo přisát, i když technika prý byla dobrá. Asi po dvou měsících už jsem to zvládala s nimi i bez nich a za nějaký čas jsme se jich zbavili úplně.
Příspěvek upraven 26.02.23 v 12:54
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky kojím jen s kloboučkem, tu a tam se malej zvládne přisát i bez něj ale to jsou výjimky. Je to lenoch ![]()
- Citovat
- Upravit
Pomohly mi v porodnici, pak mi je vyborna laktacni odbourala behem 5 minut.
Sezen si na doporuceni nejakou opravdu dobrou laktacni, opravdu hodne to pomuze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaroušková píše:
Ahojky, chtěla jsem se zeptat zda vám pomohly kloboučky, když se miminko nechtělo přidat na bradavky. Máme s tím strašný problém..mléko mi teče, ale malá se ne a ne přisát. Je hladová a nechci přecházet na umělou stravu, když mléko mám. Tak chci vyzkoušet klobouček. Máte někdo podobné zkušenosti a klobouček vám pomohl? Díky moc
Prsa mám velká a tak jak se narodilo první, nešlo přisátí, jak byla prsa nalitá. Takže se zkusily už v porodnici a super, jak bylo dítě větší, tak sem pak kloboučky odložila. Odstavovala sem v 1,5 roce. Druhé dítě už bez problémů kojeno do 2 let, od začátku bez kloboučků ![]()
- Citovat
- Upravit
Měla jsem je v porodnici a jakmile se prisal tak jsem ho sundala a dala jen prso.tak jsem to dělala asi 2 dny a už jsme odcházeli bez kloboucku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaroušková miminko se ale prisava na dvorec nikoli na bradavku. Pokud se prisaje na bradavku, je to spatna technika kojeni a zachvili te budou bolet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji
Holky moc děkuji všem. Zkusila jsem klobouček a malá se hned přisála a papala jak zběsilá
. Potom si odkrkla a od té doby spokojeně spinká
. Opravdu děkuji za vaše odpovědi. Moc pomohly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaroušková zkousej to bez kloboucku. Ono miminko se na tebe porad nemuze napojit. Dava svyma slinama signal jake mliko ma tvorit, kazde kojeni je mliko jine a na miru, co zrovna potrebuje. Navic se zvysuje laktace. Ja se zbavila kloboucku hned pri prichodu z porodnice a dochazela ke me laktacni tyden. Byl to boj cely tyden, maly nechtel tahat vubec, brecel. Paraddoxne mi pomohla flaska od medely, pres vikend jsem odsavala a davala mu to z te flasky, to se chytil a pil. Pak jsem ho dala zpet k prsu a uz se prisal a pustil se za 4roky
ted kojim 14mes dceru bez problemu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MonaSun píše:
@Jaroušková zkousej to bez kloboucku. Ono miminko se na tebe porad nemuze napojit. Dava svyma slinama signal jake mliko ma tvorit, kazde kojeni je mliko jine a na miru, co zrovna potrebuje. Navic se zvysuje laktace. Ja se zbavila kloboucku hned pri prichodu z porodnice a dochazela ke me laktacni tyden. Byl to boj cely tyden, maly nechtel tahat vubec, brecel. Paraddoxne mi pomohla flaska od medely, pres vikend jsem odsavala a davala mu to z te flasky, to se chytil a pil. Pak jsem ho dala zpet k prsu a uz se prisal a pustil se za 4roky![]()
ted kojim 14mes dceru bez problemu.
Ja bych se kloboucku nebala, at se diky tomu obe hodi do klidu a pak to za par dni muzou odbourat.
Jak pisu, dobra laktacni koukne a vidi, kolikrat opravdu staci nejaky figl s polohou u prisati.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaroušková klobouček není většinou dobrou variantou. Zkuste miminko prilozit na sebe na tzv. Savčí polohu mám video na fb i instagramu @Veryja laktacni nebo mi klidne cinknete. U té savčí polohy je fajn že miminko lépe uchopí i bradavku, která je málo vystouplá…
Ať se daří:)
Veryja_laktacni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit