Kluci 4, 4, 3 roky a Vánoce

3.11.13 15:15

Kluci(4,4,3roky) a Vánoce

Ahoj chtěla bych se poradit ohledně Vánoc…určitě koupíme klukům nějaké stavebnice koloběžku a podobně, ale zajímalo by mě co těm našim zvídavým drakům ještě k Vánocům nějakou společenskou hru nebo něco naučného…a co vše koupíte Vy stejně starým darebákům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
3.11.13 15:16

Puzzle, kolo, doplňky k vláčkodráze.
Dál mě nic nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13749
3.11.13 15:18

Duplo, Lego, kuličkodráhu, dřevěné vláčky, nějakou hru od Mindoku, auto na ovládání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
3.11.13 15:19
@AnastazieB píše:
Duplo, Lego, kuličkodráhu, dřevěné vláčky, nějakou hru od Mindoku, auto na ovládání…

jj, na lego city hasiče jsem zapomněla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
3.11.13 15:23

Synovi (3,5 roku) jsem koupila dřevěné kostky, kde jsou čísla, barvy, písmena, pak auto na ovládání, Duplo a mašinku Thomas. Ještě mu koupíme nějaké logické a vzdělávací hry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.13 15:35

A kupujute i nějaké hry tipu http://www.mall.cz/…lecenska-hra jestli už prckové chapou co po nich chcete…je tam sice psáno 2+ ale nevim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.13 15:36

@MUFICE prosím o odkaz na nějaké ty logické a vzdělávací hry… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
3.11.13 15:37
@S.K.D.Jelínkovci píše:
A kupujute i nějaké hry tipu http://www.mall.cz/…lecenska-hra jestli už prckové chapou co po nich chcete…je tam sice psáno 2+ ale nevim :think:

se starší verzí této hry jsem si hrála asi tak v 10-ti letech, toto bych asi nekupovala.
Je to jako Člověče nezlob se, taky se tam počítají hody na kostce.
Ale pokud to už tvoje děti umí, tak proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
3.11.13 16:05

Čtyřleté už zvládají třeba Carcassone Junior a baví je to, jde o to, aby byla hra rychlá, třeba Člověče končíme v půlce protože je to dlouhý. Stále je oblíbený Smolíček, pexeso, černý petr.

k Vánocům dostanou kola, chtěly by i lyže, brusle a kolobku (mají jednu a střídají se) ale to zas jindy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
3.11.13 16:42

Tak u nás 4,5 letý nechce jiného než foťák. Už si ho kreslil minulé vánoce, ale Ježíšek se rozhodl, že teda tak hodný nebyl :mrgreen: Takže letos už ho dostane, protože už nás fakt nebaví jak nám bere ten náš pořád z ruky a navíc dělá moc hezké fotky :hug: Jinak by chtěl hrací auto, autobus, nějaké auto z Dupla,…tak mu ještě něco z toho přidáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
3.11.13 16:46

Tak my máme taky 4,5 letého a budou to klasické stavebnice- asi dávna Seva se ni líbí, teď je ujetý na Šmouly tak nějakou velkou stavebnici, kde staví šmloulý osadu se šmouly- lego, taky něco k vláčkodrázelíbí se mu takové ty rpcovní sešity se semolepkami a ukoly, našla jsem na netu tlustý jak kniha, tak chci objednat..
Spíš takové klasické věci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
3.11.13 16:50

Já jsem koupila hru od Piatnik -Looping Louie. Mně se to moc líbilo, tak jsem zvědavá co na to děti. Sice tam píšou od 12 let, ale to se mi zdá přehnané, to bych chtěla vidět takhle velký děti jak si s tím hrajou. Já to mám pro děti 3-6 let. Lítá tam letadlo a musí ho od sebe odrážet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.13 16:59

@madlicka to vše už máme co se týče kol, bruslí, lyží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.13 17:01

Tak mi teď řekli že by chtěli malou televizku do pokojíku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
3.11.13 17:46

Jééé..To je super diskuse..Malý má za měsíc 4 roky, takže se ráda nechám inspirovat.. :potlesk:
My kupujeme určitě Duplo(ještě jsem se nerozhodla jaké),autodráhu Hot wheels, pak jsme mu koupili hru Operace Monster(nebo jak se to jmenuje),stolní hru Plácni krtka, auto na ovládání, dostane kolo, nějaké knížky, železniční přejezd na baterky do vláčkodráhy, nějaké vláčky..A ještě musím popřemýšlet, protože má na Mikuláše narozky a pak jsou hned Vánoce, takže toho bude víc :lol:
Hraček máme plný pokoj, asi nás to brzo zavalí.. :lol:
Ráda bych mu ještě nějakou společenskou hru, ale nevím jakou.. :think: Podívám se na toho Smolíčka..Je totiž pravda, že člověče, nezlob se, je strašně dlouhé…Malý u toho nevydrží

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML