Klučičí lego pro holku

164
4.11.13 14:46

Klučičí lego pro holku

Maminy, již přemýšlím co na vánoce (mám možnost koupit za dobrou cenu snad cokoli z lega) s tím, že mojí dceru 4 roky fascinují auta/vlaky (manžel má na tom určitý podíl). Také mám dost kamarádek s klukama a ona přesně ví kde si půjčí kombajn/bagr/hasičské auto. Určitě není jediná, kdo to tak má a nechci ji kupovat dražší hračky, které jí neosloví typu - piknik v parku atd. Doporučíte něco??? Loni dostala zoo kliniku - duplo. Takže nějaká ta zvířátka máme, ale auta prostě pořád vedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
4.11.13 14:48

Koupila bych vláček deluxe 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2159
4.11.13 14:49

@HeHo mame lego duplo vlacky a taky holku… jen ji jsou teprve 2 a pul.
Vlacky mohu doporucit bavi to i tatku. Jen nevim, jestli holcina neni, uz moc velka na duplo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2159
4.11.13 14:49

@lyrica jako vzdy rychlejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
4.11.13 14:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
4.11.13 14:54

Moje holka ( za par dni 4 roky )dostane k vanocum lego City a to bud popelarske auto, nebo karavan.Taky to je takovy nas kluk. Panenky nic moc a co ji zajima je bagr, traktor, jerab…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
4.11.13 14:56

Pokud ma rada vlacky a auta, tak ji to kup. Podle me je deleni na klucici a holcici hracky blbost. Muj syn (27m) dostane na vanoce panenku a kocarek. Hrozne rad si hraje s panenkama jezdi s kocarkem na navstevach a v hernickach a navic chceme druhe dite, tak ho to mozna chyti jeste vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
4.11.13 14:56

Mám holku a ta je taky na auta a vlaky.. klidně bych jí koupila něco klučičího, hlavně, že suï vyhraje ;) s naší jsem byla v hračkárně, že koupíme kočárek - odešli jsme s bagrem. A teď jsem s ní byla zas, chtěla jsem koupit něco kamarádky dcerce a naše malá oděšla s autem :lol: a ted hlásí, že ježíšek přinese auto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
4.11.13 14:57

Vláček

http://deti.aukro.cz/…7266380.html
Podívej na tohle, to by mě jako malou fascinovalo. :) Je to sice drahé, ale… přijde mi to super.. :oops: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
4.11.13 14:58

Já měla dva starší bratry a od mala jsem panenky vyhazovala ven:D.. :nevim:
hrála jsem si s autíčkama, ty prostě vedli.. k narozeninám jsem dostávala růžová autíčka a pak když mi byly 4 roky a víc už normálně červený a žlutý:D.. abych měla prý barvička:D :lol:.. takže klidně kup i klučičí, důležité je, že si vyhraje :lol: (jinak čoveče, vyrostla jsem z toho:D.. akorát to na mě zanechalo následky- našla jsem si automechanika :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
4.11.13 14:58
  • Citovat
  • Upravit
6971
4.11.13 15:02

Jinak mě tenkrát udělali největší radost dráhou pro vláčky, která tedy zabírala hodně místa když se rozestavěla, ale pak tam ten vláček jezdil pořád dokola a dokola:D:D..

a pak jsem měla jednu super stavebnici, kdybych jí našla v dnešní době, tak hned kupuji.. nebylo to jako lego, ale ty kostičky byly takové spíš menší a né jako ty obr plastové… plastový to bylo, ale dali se dokonale stavět domečky atd..:D jdu hledat na internetu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
4.11.13 15:07

Proč by ne, „klučičí“ lego pro holku? já teda holku nemám, ale já si jako malá hrála běžně s vláčkama a autíčkama, a leg jsem měla hromadu, mimo jiný policjní stanici, loď..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
4.11.13 15:21

@HeHo
přemýšlím pro dceru k Vánocům o tomto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
4.11.13 15:22
@ebirka píše:
@HeHo
přemýšlím pro dceru k Vánocům o tomto.

Já jsem nad tím taky uvažovala, ale nevím jestli to má pro čtyřleťáka ještě smysl..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino