Klučičí lego pro holku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3439
4.11.13 15:23

@Silwinka87
u sousedů si s tím hrajou jak tříleté, tak osmileté děti. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krakrak
4.11.13 15:36

Duplo autoopravnu, dají se tam přehazovat kola. U nás u holky snad větší nadšení než u kluka… http://lego. heureka. cz/lego-duplo-5641-rusna-autoopravna/#utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=Dynamicke-reklamy&utm_term=_inurl:lego. heureka. cz&gclid=COfIoryty7oCFdPItAodQHAAxg

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
4.11.13 15:40
@krakrak píše:
Duplo autoopravnu, dají se tam přehazovat kola. U nás u holky snad větší nadšení než u kluka… http://lego. heureka. cz/lego-duplo-5641-rusna-autoopravna/#utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=Dynamicke-reklamy&utm_term=_inurl:lego. heureka. cz&gclid=COfIoryty7oCFdPItAodQHAAxg

To je super.. :potlesk: To by malého bavilo víc, jak ty vláčky..

• Citovat
  • Upravit
1917
4.11.13 15:56

@Terulisekk a nemáš na mysli lego cheva? kamarádka to má a dodneška když nás chytne sranda tak jdem a stavíme města sice si připadáme jako blázni ale co :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
4.11.13 18:23

Vlacky duplo de luxe i autoopravnu dostala dcera vloni (byly ji 3 roky), a za nas musim rict, ze vice bavi vlacky ;) Jo a moc ji bavi take duplo nemocnice. Nyni ji budou 4 roky a duplo je jednicka stale, o malem legu zatim vzhledem k rocni segre ani neuvazuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
4.11.13 19:31

@katula9 jooo!!! to je ono :lol: plánuji koupit dítěti až se narodí a povyroste (hlavně tedy sobě) :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
4.11.13 19:38
@lyrica píše:
Koupila bych vláček deluxe 8)

No, za vláček v deluxe balení dáš klidně i 25 tisíc a pořád jsi vlastně nic nekoupila…
Tohle by asi chtělo uchopit nějak jinak. Nevím ale jak, na to mám málo informací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
4.11.13 19:40

@Jura007 bavime se o Legu, víš?
A lego vláček deluxr stojí necelé tři tisíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
4.11.13 19:52

@lyrica Ano, pochopil jsem. Ale vžij se do pozice dítěte - hračka ho baví jen tak dlouho, dokud na ní může objevovat něco nového - nebo ji použít v ještě nevyzkoušené situaci. Až to začne být pořád to samé dokola, tak ji odloží. A proto se přece dokupují i tyhle různé sady a individuální doplňky k nim… To je filozofie všech sad od Lega. A proto zmiňuju tak vysoké částky…
Když to shrnu: chápu téma diskuse a upozorňuju na něco, co může nastat „až za chvíli“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
4.11.13 20:02

@Jura007 to takhle ale přece nelze brát :nevim: Pak by si děti mohly nasbírat venku klacky a kameny, aby nás to nic nestálo :nevim:
A to samé by pak bylo se vším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
4.11.13 20:06

@lyrica No umím si představit situace, kdy by to ty klacky a kameny vyhrály na celé čáře i před tím nejdražším Legem… :lol: Ale to už jsme úplně jinde.
Každopádně, jsou i jiné cesty k uspokojení dětské dušičky… Ale věřím, že častěji se sahá po Legu. Je to rychlejší a jednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
4.11.13 20:09

@Jura007 tak to asi ano, ale zakladatelka řešila Lego, reaguju na Lego 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
4.11.13 20:12

@Jura007 jo, některé děti nejvíc potěší normální kuchyňská vařečka a starý vyřazený hrnec :pankac:.. já třeba lego kupovat nebudu, mě se líbí ta stavebnice cheva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
4.11.13 20:17

@Terulisekk Pokud CHEVU seženeš, tak kup. Je možné, že časem bude její dostupnost klesat.
Mimochodem, CHEVA byla česká odpověď na stavebnice LEGO. Vyrábět se začala tuším v roce 1984.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
4.11.13 20:17

@Terulisekk my třeba kupujeme duplo, maleme budou dva, naučil se ho stavět perfektně. Cheva mi přijde pro větší deti :nevim:
Přijde mi, ze pro ty malé děti toho moc ve stylu stavebnic není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815