Kluk a čůrání na pány
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kluk a čůrání "na pány"
Nechce curat venku
Ahoj všem, mám kloučka, v červenci mu budou 3 roky, doma jsme bez plinky (poslední dobou si často říká pozdě na čůrání(ze začátku si říkal včas) a ma přičůrané slipky-už ani nekřičim nebo nenadávám, jen zkonstatuju, ze si mohl říct dřív, dám čisté a jede se dál) přes noc jsme už asi 11 dní bez plínky-úplně v pohodě ani jedna nehoda-a to ani u prarodičů. Problém je, že když lítá na zahradě, tak si nikdy neřekne
a klidně se počůrá-ani mu nevadí v tom bejt. zkusila jsem i vzít nočník ven a když tam jsem s ním, tak se ho ptám zda chce čůrat, vždy řekne ne a za chvíli je počůranej
na kluka nechce čůrat, zkusilajsemho po vzoru švagrové nalákat, že počůráme kytičku, mravenečka…a on že jo a pak tam stojime a nic, prostě se nevyčůrá
doufám že to přes léto zlomíme, měl by v září do školky. nemátě někdo zaručený tip jak na to?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Přenechat to tatínkovi
Ale upřímně, čím později čuraj na stojáka, tím líp, u nás je kolikrát od nejstaršího občuraný celý záchod, jsem radši když čurá na holčičku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kluk čůrá na holčičku, pro mě je to zatím pohodlnější. Nemusím mít strach, že si počůrá kalhoty. A venku na kytičky a mravence cíleně čůrat nechce. Ale vzít ho do ruky jako holčičku a sledovat ten proud, to je pořádná zábava ![]()
- Citovat
- Upravit
Jejda, to neřešte, hlavně že jsou zdraví
vím sama že jsem musela i do školky dát jedny náhradní punčošky a kalhotky kdyby se stala nehoda, jsou to jen děti a sama si moc dobře pamatuju ještě dnes po těch letech že jsem se jednou u babičky ve spánku počurala a zdálo se mi jak sedim na záchodě a čůram, muselo mi být určitě tak 5 nebo 6 let. Babička jen spráskla ruce.
Můj syn čural jako malinkej v sedě hodně dlouho, lepší než mu dávat před záchod štokrle aby se na něm zmrzačil
Držim palce, myslim že začnou sami jan co je rozum k tomu donutí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj syn zas naopak čůrá vestoje i do nočníku, většinou mu ten nočník zvednu a držím, aby všechno nepočůral. Jinak venku je to to samé, na čůrání si neřekne, takže to hlídám já a dávám ho pravidelně čůrat. Když se počůrá, tak mu to nevadí. Venku čůrá taky vestoje, učím ho jak držet, aby si nepočůral kalhoty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vonkova.v u nás musel zapracovat tatínek a několikrát názorně předvést
pak už to šlo a kluka to bavilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ani tak nejde o to, aby uměl čůrat jako velkej kluk, spíš mi vadí, že venku si neříká. klidně ho dám vyčůrat na holčičku, ale to by si musel říct
na nočník chodí bez problémů-no úplně ne, když si nesedne přesně, tak čůrá vedle
takže nočník je v místnosti, kde je lino, jen to setřu a je to.( to máme nočník od chicca pro kluky, že má zvedlej ten předek a je to naprd, počídila jsem ho na zákldadě kladných diskuzí maminek
) máme už i to dětský WC prkýnko a tam taky musím hlídat, protože, když ho posadím, tak by ho přečůral, takže přitlačim pinďu dolu a je to OK ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malej ještě před měsícem si taky venku neřekl a to je přes dne bez plen od září, ale uplně to umí tak 2-3 měsíce bez nehod, občas jsou teda mokrý trenky hlavně ráno asi jak má plný močák. a jednoho dne jsem mu řekla že půjdem na bakon počůrat kytičku, mám tam kýbl od onských rajčat a jemu se to tak zalíbilo že do týdne čůral sám a i si ho sám drží a už se ani nepočůrá, na hřišti to zjistím jen tak že si blbě zastrčí triko
tak myslím že to chce prostě čas, doma chodí jak kdy někdy jde na nočník, někdy na záchod a občas ve stoje ale většinou vsedě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@valkil píše:
To znám, to se mi stalo cca v 18 a to jsem byla střízlivá
No nene
a já se stydim ještě dneska, tak už ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě je už 75 a pořád čurám na holčičku, mám to po mamce. A je klid, moje babča to nemusí řešit, jen mi občas ukápne na prkýnečko a tak na to musím myslet. Ale je dobré furt na něco myslet, ten Alzhajmr pak trochu ustoupí a já trefím dom.
- Citovat
- Upravit