Kluk a čůrání na pány

138
16.5.13 10:24

Kluk a čůrání "na pány"

Nechce curat venku

Ahoj všem, mám kloučka, v červenci mu budou 3 roky, doma jsme bez plinky (poslední dobou si často říká pozdě na čůrání(ze začátku si říkal včas) a ma přičůrané slipky-už ani nekřičim nebo nenadávám, jen zkonstatuju, ze si mohl říct dřív, dám čisté a jede se dál) přes noc jsme už asi 11 dní bez plínky-úplně v pohodě ani jedna nehoda-a to ani u prarodičů. Problém je, že když lítá na zahradě, tak si nikdy neřekne :-( a klidně se počůrá-ani mu nevadí v tom bejt. zkusila jsem i vzít nočník ven a když tam jsem s ním, tak se ho ptám zda chce čůrat, vždy řekne ne a za chvíli je počůranej :-( na kluka nechce čůrat, zkusilajsemho po vzoru švagrové nalákat, že počůráme kytičku, mravenečka…a on že jo a pak tam stojime a nic, prostě se nevyčůrá :-( doufám že to přes léto zlomíme, měl by v září do školky. nemátě někdo zaručený tip jak na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
16.5.13 10:29

Přenechat to tatínkovi :jazyk: Ale upřímně, čím později čuraj na stojáka, tím líp, u nás je kolikrát od nejstaršího občuraný celý záchod, jsem radši když čurá na holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
16.5.13 10:33

Kluk čůrá na holčičku, pro mě je to zatím pohodlnější. Nemusím mít strach, že si počůrá kalhoty. A venku na kytičky a mravence cíleně čůrat nechce. Ale vzít ho do ruky jako holčičku a sledovat ten proud, to je pořádná zábava :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3065
16.5.13 10:49

Jejda, to neřešte, hlavně že jsou zdraví :potlesk: vím sama že jsem musela i do školky dát jedny náhradní punčošky a kalhotky kdyby se stala nehoda, jsou to jen děti a sama si moc dobře pamatuju ještě dnes po těch letech že jsem se jednou u babičky ve spánku počurala a zdálo se mi jak sedim na záchodě a čůram, muselo mi být určitě tak 5 nebo 6 let. Babička jen spráskla ruce.
Můj syn čural jako malinkej v sedě hodně dlouho, lepší než mu dávat před záchod štokrle aby se na něm zmrzačil :palec: Držim palce, myslim že začnou sami jan co je rozum k tomu donutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13762
16.5.13 10:57

Můj syn zas naopak čůrá vestoje i do nočníku, většinou mu ten nočník zvednu a držím, aby všechno nepočůral. Jinak venku je to to samé, na čůrání si neřekne, takže to hlídám já a dávám ho pravidelně čůrat. Když se počůrá, tak mu to nevadí. Venku čůrá taky vestoje, učím ho jak držet, aby si nepočůral kalhoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.5.13 11:36

@vonkova.v u nás musel zapracovat tatínek a několikrát názorně předvést :mrgreen: pak už to šlo a kluka to bavilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
16.5.13 14:26

Ani tak nejde o to, aby uměl čůrat jako velkej kluk, spíš mi vadí, že venku si neříká. klidně ho dám vyčůrat na holčičku, ale to by si musel říct :-( na nočník chodí bez problémů-no úplně ne, když si nesedne přesně, tak čůrá vedle :-( takže nočník je v místnosti, kde je lino, jen to setřu a je to.( to máme nočník od chicca pro kluky, že má zvedlej ten předek a je to naprd, počídila jsem ho na zákldadě kladných diskuzí maminek :-( ) máme už i to dětský WC prkýnko a tam taky musím hlídat, protože, když ho posadím, tak by ho přečůral, takže přitlačim pinďu dolu a je to OK :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
16.5.13 14:50

Malej ještě před měsícem si taky venku neřekl a to je přes dne bez plen od září, ale uplně to umí tak 2-3 měsíce bez nehod, občas jsou teda mokrý trenky hlavně ráno asi jak má plný močák. a jednoho dne jsem mu řekla že půjdem na bakon počůrat kytičku, mám tam kýbl od onských rajčat a jemu se to tak zalíbilo že do týdne čůral sám a i si ho sám drží a už se ani nepočůrá, na hřišti to zjistím jen tak že si blbě zastrčí triko :mrgreen: tak myslím že to chce prostě čas, doma chodí jak kdy někdy jde na nočník, někdy na záchod a občas ve stoje ale většinou vsedě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
16.5.13 19:11
@valkil píše:
To znám, to se mi stalo cca v 18 a to jsem byla střízlivá :!

No nene :potlesk: a já se stydim ještě dneska, tak už ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
enri
30.5.13 22:53

Mě je už 75 a pořád čurám na holčičku, mám to po mamce. A je klid, moje babča to nemusí řešit, jen mi občas ukápne na prkýnečko a tak na to musím myslet. Ale je dobré furt na něco myslet, ten Alzhajmr pak trochu ustoupí a já trefím dom.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze

Step by Step