Říká si na nočník, i když nepotřebuje

645
2.5.13 18:17

říká si na nočník, ikdyž nepotřebuje

Ahoj, chci se zeptat jestli jste to některá také neměli tak. Aničce je sice teprve 13m, ale asi 14 dní si říká když čůrá a tak měsíc chodí kadit jen na nočník, když si začala na čurání říkat včas, cca 3 dny zpět, tak sem jí třeba na dopoledne když jsme doma sundala plínku, protože mě nebavilo jí pořád oblíkat plíny. Občas má nehodu, ale dneska sme celý den doma, a jí se to tak zalíbilo, asi že kdyz zahlásí ee tak já se muzu přetrhnout a říká si ikdyž nepotřebuje. Vrátili byste plíny nebo jak byste to řešili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15977
2.5.13 18:23

@abela Na mě to působí tak, že si chce vyžádat tvou pozornost. Ale třeba se pletu. :kytka: A plenku bych jí asi nedávala. Ale jen ASI. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
2.5.13 18:24

Jak píšeš– Můžu se přetrhnout… Líbí se jí ten zájem, to nadšení. Ale to je jen můj pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.5.13 18:25

Si mtne vybavuju, ze neco podobnho delal syn, furt hlasil, furt hlasil, mam dojem, ze jsem zkratka vysazovala, ale prestala jsem po kazdy vyprodukovany kapce jasat jak hotentot a ani jsem se neprerazila. Uz chodi? Jestli jo, tak bych ji nechla as holym zadkem, zt si seda sama a ty nemusis nikm litt. Dobre je mit rozmisteno strategicky vic nocniku, aby byly vzdy na dohled :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
2.5.13 18:25

Jéje, já bych jí je nedala, dala bych akorát nočník k dispozici (třeba dva - do obýváku, do pokojku - podle toho, jak to máte zařízené) ať to zkouší i sama třeba, buď ráda, že si říká ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
2.5.13 18:30

Já sem strašně ráda, že si říká :-) jeste nechodí, le stejne nemam moc jiné práce, takže se jí venuju pořád, jen mě zajímalo, jestli na to nemel nekdo nejaky figl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
2.5.13 20:27

Mi to ted dela kluk - uz dvouletak, ale sebrala jsem mu plenky cerstve. Podle me je to pocatecni euforie z nocniku, bavi ho to, libi se mu, ze se mu dari a bere to jako hru - dnes rano mezi 7 a pul 8 byl 10×. Jsem myslela, ze me trefi - jen jsem nocnik vylila a prinesla zpatky do pokoje, hned si zase sundal slipy a drepnul na nej a behem chvilky rikal vstat - vzdy tam bylo jen par kapek. Uz mi z toho zacinalo hrabat. Pomohlo mi jen zaujmout ho necim jinym - jidlem anebo hodne zajimavou hrackou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
2.5.13 21:54

Synovi bude příští týden 14 měsíců a jsme na tom stejně. Už dva měsíce kadí jen na nočníku a čůrání taky chytáme, přes den když jsme doma jsme bez plíny, ale taky pořád chodí k nočníku a ukazuje tam a-a a tleská :) Na palici, takže na nočník jako takový si v podstatě neříká, když se mu chce, ale chodil by na něj furt :) Líbí se mu to, má radost, když ho na něj posadím, je nadšenej, hned si tleská jak si ukrupne, u bobka je to euforie největší :) Rozhodně ale nepřemýšlím nad tím, že bych mu raději dala plínu. Proč? Je šikovnej, má z toho radost a baví ho to, takže jsem jedině ráda, že to není s křikem nebo nějak po zlém. Předpokládám, že ho to časem omrzí a bude si říkat fakt jen když bude potřeba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze