Říká si na nočník, i když nepotřebuje
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
říká si na nočník, ikdyž nepotřebuje
Ahoj, chci se zeptat jestli jste to některá také neměli tak. Aničce je sice teprve 13m, ale asi 14 dní si říká když čůrá a tak měsíc chodí kadit jen na nočník, když si začala na čurání říkat včas, cca 3 dny zpět, tak sem jí třeba na dopoledne když jsme doma sundala plínku, protože mě nebavilo jí pořád oblíkat plíny. Občas má nehodu, ale dneska sme celý den doma, a jí se to tak zalíbilo, asi že kdyz zahlásí ee tak já se muzu přetrhnout a říká si ikdyž nepotřebuje. Vrátili byste plíny nebo jak byste to řešili?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@abela Na mě to působí tak, že si chce vyžádat tvou pozornost. Ale třeba se pletu.
A plenku bych jí asi nedávala. Ale jen ASI. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak píšeš– Můžu se přetrhnout… Líbí se jí ten zájem, to nadšení. Ale to je jen můj pocit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Si mtne vybavuju, ze neco podobnho delal syn, furt hlasil, furt hlasil, mam dojem, ze jsem zkratka vysazovala, ale prestala jsem po kazdy vyprodukovany kapce jasat jak hotentot a ani jsem se neprerazila. Uz chodi? Jestli jo, tak bych ji nechla as holym zadkem, zt si seda sama a ty nemusis nikm litt. Dobre je mit rozmisteno strategicky vic nocniku, aby byly vzdy na dohled ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jéje, já bych jí je nedala, dala bych akorát nočník k dispozici (třeba dva - do obýváku, do pokojku - podle toho, jak to máte zařízené) ať to zkouší i sama třeba, buď ráda, že si říká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já sem strašně ráda, že si říká
jeste nechodí, le stejne nemam moc jiné práce, takže se jí venuju pořád, jen mě zajímalo, jestli na to nemel nekdo nejaky figl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mi to ted dela kluk - uz dvouletak, ale sebrala jsem mu plenky cerstve. Podle me je to pocatecni euforie z nocniku, bavi ho to, libi se mu, ze se mu dari a bere to jako hru - dnes rano mezi 7 a pul 8 byl 10×. Jsem myslela, ze me trefi - jen jsem nocnik vylila a prinesla zpatky do pokoje, hned si zase sundal slipy a drepnul na nej a behem chvilky rikal vstat - vzdy tam bylo jen par kapek. Uz mi z toho zacinalo hrabat. Pomohlo mi jen zaujmout ho necim jinym - jidlem anebo hodne zajimavou hrackou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Synovi bude příští týden 14 měsíců a jsme na tom stejně. Už dva měsíce kadí jen na nočníku a čůrání taky chytáme, přes den když jsme doma jsme bez plíny, ale taky pořád chodí k nočníku a ukazuje tam a-a a tleská
Na palici, takže na nočník jako takový si v podstatě neříká, když se mu chce, ale chodil by na něj furt
Líbí se mu to, má radost, když ho na něj posadím, je nadšenej, hned si tleská jak si ukrupne, u bobka je to euforie největší
Rozhodně ale nepřemýšlím nad tím, že bych mu raději dala plínu. Proč? Je šikovnej, má z toho radost a baví ho to, takže jsem jedině ráda, že to není s křikem nebo nějak po zlém. Předpokládám, že ho to časem omrzí a bude si říkat fakt jen když bude potřeba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit