Kluk či holka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.8.10 09:10

Všiml jsem si, že mě berete

za ženu. Asi to nelze poznat z profilu, že jsem si zaškrtl muže.
Dámy, ženy, slečny, dívky, manželky, vdovy i singlety, jsem muž. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
24.8.10 09:27

mám 2 syny,23 a 17,miluji je nade vše,ale chtěla bych ještě holku,kluci jsou do větru a až se ožení,budou tíhnout k rodině své ženy-což je naprosto přirozené,každá žena si chodí pro rady ke své matce a s tchýní soupeří,i když moje tchýně na tom bita nebyla,kluky hlídala a dost často

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
24.8.10 09:32
sisito píše:
mám 2 syny,23 a 17,miluji je nade vše,ale chtěla bych ještě holku,kluci jsou do větru a až se ožení,budou tíhnout k rodině své ženy-což je naprosto přirozené,každá žena si chodí pro rady ke své matce a s tchýní soupeří,i když moje tchýně na tom bita nebyla,kluky hlídala a dost často

Každá ne… Já třeba chodím ke tchýni, ne proto, že bych jí upřednostňovala, ale protože jí mám blíž - maminka bydlí moc daleko a na telefon kvůli pracovnímu vytížení také nemá pořád čas :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
24.8.10 09:56
PeBa píše:
Ahoj, já mám kluka jak buka.Moc šikovnej, ve vývoji trochu napřed, jen promluvit :lol: .
Ale - kdybych měla vybrat, chtěla bych holčičku.
Z prostého důvodu - až budu stará(starší :wink: ) ráda bych se těšila z vnoučátek.
Taková holka, když je těhotná, chodí si pro radu ke svej mámě, když je škvrně venku, tak zase je nejblíž máma(babi).Vidím na svojí, jak jí to vyloženě omladilo a má další smysl života.
Když se zamyslíte - kolik z vás se jde ptát tchýně, nebo jí nechá v klidu mimi hlídat?Za sebe volím raději svojí, i když s tchýní mám moc hezký vztah, tak jdu nejdřív za mámou, do známého prostředí, stejné zvyky…

Taky musím použít citaci, taky to tak cítím. Mám daleko blíž k holčičkám, u nás v rodině je převaha a já tak nějak citově k nim víc tíhnu. Takže, když jsem zjistila, že miminko je holčička byla jsem v euforii. U druhého mi to je jedno, hlavně aby bylo, ale kdybych si mohla vybrat, tak zase holku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
24.8.10 10:10

No juu další muž na drátě :palec:
Můj přítel si přál vždycky kluka, tak to většinou u těch mužů bývá, syn je jejich touha…chodil by s ním na fotbal atd atd… :lol:
No jo, ale na ultrazvuku na nás vykoukla holčička a za nic by ji nikdy nevyměnil, ta holčička ho úplně ovládá :mrgreen: je to naše zlatíčko a je fakt že ty holčičky výjdou asi dráž :lol: :lol:
A trošku budu odbíhat od tématu, ale jakmile otevřu nějakou diskuzi, tak v každé najdu nějakou narážku, urážku a podobně… Holky trošku se nad sebou opravdu zamyslete.. když se vám otázka od zakladatele nelíbí stačí dát šipku zpět a opravdu raději nereagovat!!!!
Podle mě je tohle normálně položená otázka co do emimina patří a opět se tu najdou zase co to tu jen zkritizují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
24.8.10 10:35
nevědomost píše:
za ženu. Asi to nelze poznat z profilu, že jsem si zaškrtl muže.
Dámy, ženy, slečny, dívky, manželky, vdovy i singlety, jsem muž. :wink:
:mrgreen: :mrgreen: :palec: Tak to je paráda, já tě fakt měla za ženu, zdaleka jsem nečekala, že by se chlap takhle zajímal o takové věci. Ale jsem za to ráda :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
24.8.10 10:36

Já teď přemýšlela o tom, zda jsou holčičky dražší nebo jak je to. :-)
Myslím, že kluci dokážou věci bravůrně poztrácet, oddělat, rozebrat.Mávne se nad tím rukou, koupí se jim nové a řekne se - no jo, kluci. :think: Oni prostě věci používají.
Holka ta mi tak demoliční nepřipadá, spíš věci ušetří a bývají hooodně dlouho zachovalé.
Ale o to přeci nejde, když má člověk dítě, tak je mu to fuk.Je přeci jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.10 11:08

Důvod dotazu:

Včera jsme s kamarády u piva řešili, kdybysme byli postaveni před volbou, jak bychom si vybrali (viz. politika jednoho dítěte v Číně). Výsledek byl takový, že většina chtěla kluka (já holku a zůstal jsem osamocen).
Tak jsem chtěl vědět, zda-li to bude stejné i u žen (preferovat stejné pohlaví). :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
nevědomost píše:
Včera jsme s kamarády a u piva řešili, kdybysme byli postaveni před volbou, jak bychom si vybrali (viz. politika jednoho dítěte v Číně). Výsledek byl takový, že většina chtěla kluka (já holku a zůstal jsem osamocen).
Tak jsem chtěl vědět, zda-li to bude stejné i u žen (preferovat stejné pohlaví). :think:

Také hlasuji pro holky ( a není to proto, že je mám, chtěla jsem ji už jako bezdětná)..
jen mi není jasné jak jste v hospodě vyřešili ten problém - moci si vybrat..No ani v té Číně si nevybírají ( pokud na venkově holčinu neodloží, kvůli chlapci, kterého upřednostnují).. :nevim: :mrgreen:

Ps. manžel je také jen pro holky!!( vůbec nechápe tatínky co trvají na klukách :oops: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178

Já jsem z pěti dětí-3holky, 2kluci, jsem přesvědčená, že kdybych neměla bráchy, přála bych si spíše chlapečka, ale jsem spokojená, čekám dvojčátka a bude to páreček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
24.8.10 11:40

Ahoj,

jsem poprvé těhulka, takže se můžu nechat ovlivnit pouze tím, co nosím pod srdcem :srdce:

Otěhotnět se nám nepovedlo hned, takže když jsem na těhu testu našla dvě // byla jsem neskutečně šťastná, stejně jako můj manžel. Ze začátku jsem si já tak pro sebe říkala, že kdyby to byla holčička byl by to příjemný bonus. Pak se bohužel přidaly komplikace a já musela ihned na riziko a přísný klid. V té chvíli mi začalo být úplně jedno, zda to bude holka či kluk, nejdůležitější pro mě bylo aby bylo miminko zdravé. I když to někomu přijde jako kliše.

Když jsme se ve 20.tt na velkém genetickém UZ dozvěděli, že čekáme chlapečka, tekli nám s manželem slzy. Ne proto, že jsem někdy na začátku mluvila o holčičce, ale proto, že s největší pravděpodobností bude zdravej a bude to kluk jak buk.

Takže se omlouvám za román, ale přišla mě takhle otázka trošku zavádějící. Pro mě je jezdnoznačná odpověď. Hlavně ZDRAVÉ miminko a jestli to bude chlapeček nebo holčička je přeci úplně jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
24.8.10 11:51

já mám chlapečka,ted bych už neměnila,ale když jsem byla tehotná tak nějak nevím,ale počítali jsme s tím že to bude holčička.Prostě jsme to brali jako samozřejmost… :mrgreen: no a když nám oznámili že je to kluk jak vyšitej na ultrazvuku tak jsme byli hodně sklamaní,ale ted bych ho nedala ani za nic.. :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
24.8.10 12:13

Nevědomost - já zírám, co muži neřeší v hospodě u pivka :mrgreen: Příjemné překvapení.....

Samozřejmě názor, že zdravé mimi je nejdůležitejší, zastáváme všechny. Např. můj syn se narodil nemocný, nyní čekám druhého kluka a vůbec jsem neuvažovala o tom, že bych radči holku. Stačí, že bude v pořádku.
Ale argumenty proč většina pisatelek upřednostňuje holčičku jsou asi rozumné a souhlasím s nima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
24.8.10 12:18

Tak já chtěla už od mládí holčičku. Už jako mladá holka jsem si představovala, jak si ji budu parádit, jak si s ní budu povídat a když bude chtít, tak ji i poradit. Manžel chtěl od začátku holku, páč jak tvrdil, připadalo by mu divné se muchlovat a mazlit s klukem, ale s holkou mu to připadá přirozené. Vše se mi zatím do puntíku splnilo. Máme nádhernou, kudrnatou a okatou princezničku, která se už teď ráda parádí, manžel se s ní mazlí a až přehnaně ji rozmazluje. Máme obrovský dům a když se říká, že spíš holky se drží po svatbě víc doma, než kluci, tak doufám, že aspoň jedno z dětí doma zůstane. Když tady čtu o tchýních, tak bych asi nechtěla, pokud bych měla syna, aby bydleli u nás. Druhé dítě, které by se mi mělo podle termínu narodit už zítra, vypadá taky na holčičku, což jsem moc ráda, ale samozřejmě, pokud by to byl kluk, že bych ho neprodala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
24.8.10 12:43

docela zajímavá otázka…
přestně jak píše většina z vás…vždycky jsem chtěla plno holčiček..(vyrůstala jsem se sestrou, samé sestřenice…)
ale když se nad tím dnes zamýšlím…tak my kluk(kluci) nepříjdou zase tak mimo…hl. co pozoruju ve svém okolí…přijde mi že v dospělosti víc pomáhají rodičům (i finančně)což u nás jako u holek (ségry, sestřenice, kamarádky..)spíš mají jejich rodiče do nich tendenci dost investovat…i v dospělosti…
u kluků- velkejch (to zase tak nepocituju…spís naopak investujou do svých rodičů…pomoc na baráku atd.....)

tak nevim nevim…
já bych jedináčka nechtěla…(a mimo téma kdybych měla jen 2 děti…tak si myslím že lepší je mít stejný pohlaví…kluk-kluk…holka-holka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin