Kluk či holka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
57
24.8.10 12:45

takže z pohledu rodiče…co se týče budoucnosti…to s klukama tak špatný není :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6219
24.8.10 13:19

tak se také zapojím :wink:

za mně by to byla holčička, za mého přítele chlapeček. to je jen představa..
jinak, kdyby mi někdo dal na výběr naostro, tak bych odpověděla, že je mi to úplně jedno, protože bych to dítko milovala stejně, ač by to byla holčička, nebo chlapeček :srdce: :srdce: :srdce:""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12049.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12049.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
24.8.10 13:31

Ahoj, mám kluka, přála jsem si a stále si přeji holčičku, nevím proč, prostě je to tak, asi proto že si holčičku můžu načančat a navíc se na ni lépe shání oblečení (tedy alespoň u mne, na kluka něco sehnat - hrůza, na holku vidím všude plno hezkých věcí).

PeBa: s mámou mám spíše kamarádský vztah než matka x dcera, ale skoro na vše se ptám „tchýně“ (nejsem vdaná) a nechala bych malého také radši hlídat jí a už se tak párkrát stalo. Mám ji i blíž, bydlíme od sebe cca 7km kdežto moje máma bydlí cca 25km ode mne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
24.8.10 13:38

Mimo téma, ale musím to napsat: a pak prý že jsou ženské drbny, no jo no, když chlapi drbou v hospodě (ale neříkají tomu tak) a heleďme se o čem se tam všem baví :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.10 13:46
Pettulle píše:
Mimo téma, ale musím to napsat: a pak prý že jsou ženské drbny, no jo no, když chlapi drbou v hospodě (ale neříkají tomu tak) a heleďme se o čem se tam všem baví :-D

Celá tahle debata vzešla z tohoto článku.

http://www.blesk.cz/…padniku.html :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
24.8.10 14:02
nevědomost píše:
Pettulle píše:
Mimo téma, ale musím to napsat: a pak prý že jsou ženské drbny, no jo no, když chlapi drbou v hospodě (ale neříkají tomu tak) a heleďme se o čem se tam všem baví :-D

Celá tahle debata vzešla z tohoto článku.

http://www.blesk.cz/…padniku.html :mrgreen:

No dyť to říkám, od rande až po dítě, alespoň víme o čem se chlapi v hospodě baví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
24.8.10 14:22
nevědomost píše:
Kdybyste měli vybrat pohlaví u potomka (při politice jednoho dítěte), kterému byste dali přednost a proč?

Děkuji za odpověď.

Příspěvek upraven 24.08.10 v 08:40

Tak naštěstí zde nemáme politku jednoho dítěte, takže je to celkem fuk.

Ale pokud mám odpovědět na otázku, jestli holka nebo kluk, tak odpovídám holka.

Díkybohu, že zatím aspoň ještě v tomhle velí příroda a ne člověk!!! (viz.: zmiňovaná Čína).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sebross
25.8.10 16:52

Tak ja odpovim jak za me, tak za manzela - kluk. Nejsem si jista, zda je to tim, ze klucinu mame doma, ale uprimne reknu, ze jsem to nikdy neresila. V prvnim tehotenstvi to bylo nejak uplne mimo me, nyni jsem podruhe tehotna a ackoliv je mi to i nadale uplne jedno, jsem neuveritelne pod tlakem (ne ze bych si to brala, ale uz me to zacina otravovat) - okoli mi rika: kluka mas, tak ted to musi byt holka- do paru. Sem tam nad tim premyslim, „co“ bych tedy radsi, ale vubec nevim - jeden den kluka, jeden den holku… Jen chci napsat, ja jsem nejstarsi ze tri deti a jsem jedina holka a bydlim od rodicu nejdal z nas vsech (1800km), takze urcite pravidlo, ktere kdysi panovalo, ze divka zustane pobliz rodicum atd. zdaleka nefunguji. A znam muze, kteri se o sve rodice na stari umeli postarat lepe nez-li by dokazala jakakoliv zena. Myslim, ze by to bylo rozhodnuti neuveritelne tezke a jsem rada, ze je to vec nerealna.

• Citovat
  • Upravit
Jamuna
21.3.12 11:24

osobně kdybych si mohla vybrat, jsem si vždy přála holčičku (z důvodů tady uvedených :mrgreen: ) a mám k nim prostě mnohem blíž :mrgreen: co se týká toho názoru, že jsou dražší :lol: tak o tom pochybuju, malý mi vše rozmontoval a rozbil, je technický typ takže opravdu se vyřádil :lol: a holčičky zas je dražší oblékat to jo, ale to zas nezáleží moc na těch holčičkách ale na maminkách co se vvyžívají ve fintění a dělání z holčiček princezny, takže tak no.Já si to oblékání užívám a to že utrácím je můj problém nemusela bych ale já prostě neodolám a pořád svoji dcerunce něco kupuji :lol: ale jsem ráda i za svýho klučičnu, on ten klučičí svět je taky fajn :pankac: nevyměnila bych ho, každá matka miluje to co má doma :mrgreen: a nejdůležitější je pro mě ZDRAVÍ zvlášt po zkušenostech.

• Citovat
  • Upravit
3370
21.3.12 18:19

Jako páté dítě asi klučinu :D
Sebba je „utlačován“ třema malýma holkama, takže by asi potřeboval parťáka, táta mu zrovna v tomhle moc ku prospěchu není :D

Někdy ho docela lituji, ale hold příroda nám to zařídila takhle :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin