Kluk dělá průšvihy

Anonymní
18.6.19 22:05

kluk dělá průšvihy

Ahoj nějak nevim kde se z toho vykecat.
Klukovi je 11 jak se říká je jiný než ostatní děti. Poslední dobou je to horší než kdykoli jindy. ve škole je to jeden průšvih za druhým. Ve škole nezapadá. Furt je terčem posměchu. Ale co má za hovězí nápady to už nechápu. Poničí druhému věc. Hází předměty ze školy. Neposlouchá. Ve škole se zhoršil. Furt bráchovi rozkazuje, když to neudělá tak mu začne ubližovat. Vzteká se jak malý dítě. Jak idioti musíme zamykat obývák jinak je schopen koukat na TV i v noci. Mobil schovat. PS. všechno. Slyším no je v pubertě. Tak to je v pubertě asi od narození jinak nevim :zed:. Denně se strachuji co zas vyvede. S manželem se pořád kvůli jeho chování hádáme. Neni jeho, ale bere ho jako vlastní. Mam nervy nadranc. Bral léky nezabíralo to. Chodili k psychiatričce a psycholožce nic na něj neplatí. Být hodná nebo na něj zařvat. Nic. Už si říkám že jsme musela udělat někde ve výchově chybu, ale nevim kde.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Epl
81
18.6.19 22:17

Nájdite mu niečo čo ho bude baviť, niečo čo bude mať rád, čo by sám chcel. Inak ma nenapadá, čo by sa dalo urobiť keď nič nezaberá, možno už len stráviť s ním denne viac času. Buď potrebuje pozornosť alebo sa niekde vybiť, ale to je len môj názor, nie som psychológ. Držím prsty a pevné nervy prajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
18.6.19 22:19

Dej ho na bojovy sport, tam ho naučí disciplíně a jak zvládat své emoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
18.6.19 22:21

Pokud nezapadá v kolektivu a je terčem posměchu, tak se musí trápit. Ty lumpárny může dělat kvůli spolužákům, aby zapadl ( = nešťastné řešení) nebo ho k tomu můžou navádět.

Sebrat mu mobil a tv situaci jen zhorší. Nerozumí si se spolužáky, doma ma „zákazy“, je někdo, s kým se cítí dobře? Sebrat mu tohle a tohle neřeší situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
18.6.19 22:25

Nemyslím to špatně, ale být tebou, šla bych k psycholožce nejdříve sama, aby ti poradila, jak na něj po dobrém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.19 22:33

@pedigka už jsem s psycholožkou mluvila. Aby byl spokojený musel abych u něj sedět 24hodin. Bohužel máš naprostou pravdu, že ty lumpárny dělá aby zapadl. Když mu dáme mobil nebo Ps hodina ani 2 mu nestačí. Neumí se od toho odtrhnout. Jezdíme na zahradu.. Výlety. Nic neni dobré. Hrál baseball, taneční, fotbal. Má kroužek lego technik. Chodí i sám ven. Bojový sport nám nedoporučili.

• Citovat
  • Upravit
2098
18.6.19 23:07
@Anonymní píše:
@pedigka už jsem s psycholožkou mluvila. Aby byl spokojený musel abych u něj sedět 24hodin. Bohužel máš naprostou pravdu, že ty lumpárny dělá aby zapadl. Když mu dáme mobil nebo Ps hodina ani 2 mu nestačí. Neumí se od toho odtrhnout. Jezdíme na zahradu.. Výlety. Nic neni dobré. Hrál baseball, taneční, fotbal. Má kroužek lego technik. Chodí i sám ven. Bojový sport nám nedoporučili.

Bojové sporty nemám ráda.
Má nějaké kamarády? Na kroužek chodí rád? Má někoho, komu se může svěřit?
Co se týká výletu, zeptala bych se ho, kam by se rád podíval = aby se mohl zapojit do výběru. Bohužel ale rodinné výlety nevyřeší trápení s nezapadnutim ve třídě.
Asi ten mobil je „únik“ před realitou. Hraje hry? Nebo si s někým píše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.19 23:46

@pedigka má pár kluků ze kterýma se baví. Když se něco děje řekne to mě. Výlety, většinou jdem do přírody. Dřív už jsme byli snad na různých výletech podle nich.
Co hraje za hry. Fortnite, auta. když má mobil tak většinou střílečky omezené věkem. Spiderman. Jo jsem tak hrozná že musí unikat do her. Jsem hrozná protože po něm chci aby si uklidil pokoj nebo pomohl v domácnosti. Jak říkám že ty děti jsou tak strašně stresovaný, že je to až hrozný. Jsem doma do práce nechodim. Věnuji se mu tolik kolik můžu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.6.19 23:51

@pedigka Když se jdu snim učit tak řekne že se nebude učit. Nedonutim ho sednu si k němu a otevřu knížku. Nemá respekt. Jak řekla psycholožka je to povahou a je to věčný boj. Řekneme si jak se máme rádi přitulíme se.

• Citovat
  • Upravit
8996
19.6.19 01:14

Má moc volnosti. Jaký nechci se učit?? Ty se ho ptáš na to jestli chce? Protože pokud tě jen tak informuje tak mu na to řekni a mně se nechce přát, uklízet, vařit, utrácet za proud a za jídlo. Tak jsme si hezky pokecali a teď máš půl hodiny na úkoly - přijdu a budeš je mít hotový. Já jdu vařit.

Podle mě se s ním moc pářeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
19.6.19 01:31

Nezávidím. U nás na to zklidnění zabírá chlap, toho malej poslechne. U mě spousta řečí. Je fakt, že alespoň v chování tak nějak klid a mír (nechci zakřiknout, učitelku nemusí a ve třídě vychytal kluky, škoda mluvit).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
19.6.19 05:14
@Anonymní píše:
@pedigka má pár kluků ze kterýma se baví. Když se něco děje řekne to mě. Výlety, většinou jdem do přírody. Dřív už jsme byli snad na různých výletech podle nich.
Co hraje za hry. Fortnite, auta. když má mobil tak většinou střílečky omezené věkem. Spiderman. Jo jsem tak hrozná že musí unikat do her. Jsem hrozná protože po něm chci aby si uklidil pokoj nebo pomohl v domácnosti. Jak říkám že ty děti jsou tak strašně stresovaný, že je to až hrozný. Jsem doma do práce nechodim. Věnuji se mu tolik kolik můžu.

Promiň, chtěla jsem pomoct. V žádném případě neříkám, že jsi hrozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.19 07:56

@pedigka tak jsem to nemyslela. Myslela jsem to tak co říká on nebo si to myslí. Promiň napsala jsem to blbě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.6.19 07:57

@Lynette no tak to přesně dělám

• Citovat
  • Upravit
8996
19.6.19 07:59
@Anonymní píše:
@Lynette no tak to přesně dělám

Tak v čem je problém? Je normální že to zkouší. To samé mám doma s šestiletým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí