Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky prosím prosím nemate některá tu novou knížku Grey od E. L.James v elektronické podobě?
Diky
@luuuu mam ji normálně a nic moc je to cela první knizka jen v jeho pohledu prislo me ze to čtu zase znova
@wendisek píše:
@luuuu mam ji normálně a nic moc je to cela první knizka jen v jeho pohledu prislo me ze to čtu zase znova
no však… a co jsi od toho čekala? vždyť je to napsaný už na obalu, že je to 50odstínů šedi jeho očima..
@atominnka od toho sem neceekala uz nic nemit manžela v tiskarne co tisknou knihy a donesl mi to bych za to ty peníze nedala
Začla jsem číst předevčírem a už budu u konce. Ikdyž bude spousta odpůrců, mně se líbí! ![]()
A jak se Vám líbila? Na CBDB to má zatím docela dobré hodnocení
@Luckila rozhodně mě bavila víc než první díl očima Any
Tenhle chlapský pohled mi byl bližší. Jen teda ke konci už mě fakt nudily ty popisy sexu, bylo to stejný
@Luckila ale pořád je to jen oddychovka, u které nemusím přemýšlet ![]()
Je to fakt dobré čtení, měla jsem půjčenou od kamarády. Ale jsem taky spíš pro papírovou, kdysi stála přes 400, ale teď už zlevnila, tak jsem hned objednala a chci si ji přečíst znovu. Pokud by někdo chtěl, tak jsem jí kupovala tady: http://www.knihcentrum.cz/Kniha/grey-1