Kniha o čůrání pro děti

970
13.5.23 12:54

Kniha o čůrání

Prosím není nějaká knížka, typu „co se děje“ pro nejmenší, kde by bylo zobrazené čůrání? 😃 Rada bych synovi skoro 2 roky vše i ukázala v knížce, chodí s tátou na záchod, ale v knížce by to bylo taky fajn. Něco obrázkového. Moc dekuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7475
13.5.23 14:49

K čemu by to bylo dobré? Tak to nakreslí třeba když to potřebuješ mu ukazovat na obrázcích… ale nechápu tedy :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7475
13.5.23 14:50

No to mě tedy… najde se :D :D :D

https://www.hrackoteka.cz/…niha-curani/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
13.5.23 15:30
@KKK85 píše:
No to mě tedy… najde se :D :D :Dhttps://www.hrackoteka.cz/…niha-curani/
Čůrání ze všech stran :mrgreen: to jsem se musela podívat na tu knížku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zakladatelko, já myslím, že víc než ukáže při akci tatínek už neuvidí ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
13.5.23 15:41
@Mamca_1234 píše:
Prosím není nějaká knížka, typu „co se děje“ pro nejmenší, kde by bylo zobrazené čůrání? 😃 Rada bych synovi skoro 2 roky vše i ukázala v knížce, chodí s tátou na záchod, ale v knížce by to bylo taky fajn. Něco obrázkového. Moc dekuji!

Jako kluk jsem trávil někdy kus prázdnin na venkově u příbuzných. Měli tam suché wc a čůrat chodil strýc do chléva, kde byla prasata kozy a ovce. Moč odtekla žlábkem, který byl pro moč zvířat. Jaksi bych si nedovolil strýce přitom sledovat, v životě jsem neviděl jeho pindíka, stát ho takto a konat potřebu, to mockrát. Nebo když dělal na zahradě, tak rovnou tam. Pak vím, že jsem s tím narazil jinde, normálně jsem se vyčůral na zahradě u kohosi a vadilo to. Mluvím o věku 11-15 let. Přišlo by mi divné, aby syn sledoval, jak tatínek čůrá. V obchodním centru jsem cca před rokem zažil, byl tam 7 letý hošík a asi 4letá sestřička, nejdřív sledovala, jak tam čůrá do pisoáru, tak přiběhla ke mně, já stál kus dál. Zas tatínkové s dcerkami na wc běžně procházejí, takže na něco jsem zvyklý. Ale ne aby se postavila těsně vedle a zírala. Je to nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7475
13.5.23 16:33
@Náhodný host píše:
Jako kluk jsem trávil někdy kus prázdnin na venkově u příbuzných. Měli tam suché wc a čůrat chodil strýc do chléva, kde byla prasata kozy a ovce. Moč odtekla žlábkem, který byl pro moč zvířat. Jaksi bych si nedovolil strýce přitom sledovat, v životě jsem neviděl jeho pindíka, stát ho takto a konat potřebu, to mockrát. Nebo když dělal na zahradě, tak rovnou tam. Pak vím, že jsem s tím narazil jinde, normálně jsem se vyčůral na zahradě u kohosi a vadilo to. Mluvím o věku 11-15 let.Přišlo by mi divné, aby syn sledoval, jak tatínek čůrá. V obchodním centru jsem cca před rokem zažil, byl tam 7 letý hošík a asi 4letá sestřička, nejdřív sledovala, jak tam čůrá do pisoáru, tak přiběhla ke mně, já stál kus dál. Zas tatínkové s dcerkami na wc běžně procházejí, takže na něco jsem zvyklý. Ale ne aby se postavila těsně vedle a zírala. Je to nepříjemné.

Se mnou dcera na záchod tedy nikdy nechodila ani jako malinká… a myslím že ji to nechybí vidět mě jak čůrám :D :D :D já to nesnáším že by mi někdo lezl na záchod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
13.5.23 16:37
@KKK85 píše:
Se mnou dcera na záchod tedy nikdy nechodila ani jako malinká… a myslím že ji to nechybí vidět mě jak čůrám :D :D :D já to nesnáším že by mi někdo lezl na záchod…

Já v práci piji odpoledne čaj, když pak se stavím v obchodním centru po hodině od posledního wc, tak si odskočím. Tatínkové tam vodí běžně dcerky, jde ji dát třeba vyčůrat na mísu. Přitom jde pak i sám k pisoáru a dcerka se dívá, jak tam tatínek čůrá. Tohle je zcela běžné. Mně nevadí, že tam zajde do kabinky, ale to postávání holčiček, které koukají na tatínka a občas i pány vedle, tak bez toho bych se obešel. Stačilo by holčičku naučit, aby stála kus stranou a dívala se jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77042
13.5.23 16:38
@Náhodný host píše:
Já v práci piji odpoledne čaj, když pak se stavím v obchodním centru po hodině od posledního wc, tak si odskočím. Tatínkové tam vodí běžně dcerky, jde ji dát třeba vyčůrat na mísu. Přitom jde pak i sám k pisoáru a dcerka se dívá, jak tam tatínek čůrá. Tohle je zcela běžné. Mně nevadí, že tam zajde do kabinky, ale to postávání holčiček, které koukají na tatínka a občas i pány vedle, tak bez toho bych se obešel. Stačilo by holčičku naučit, aby stála kus stranou a dívala se jinam.

no ti tatínci jsou burani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
13.5.23 16:48
@stinga píše:
no ti tatínci jsou burani

Jenže někdy je k tomu od mala vychovávají maminky. Nechá hošíka vyčůrat na chodníku nebo těsně vedle. Pak některý to klidně udělá, když mu je třeba 12 a někteří močí u chodníku i jako dospělí. Ale jedna známá posílal se vyčůrat do trávy v centru Prahy svoji 10 nebo 11 letou dceru. Otec včas zakročil a holka musela na wc v metru. To by bylo dlouhé psaní, muži jsou v tomto vulgárnější, ale občas to neřeší ani dívka nebo žena, jde na trávník poblíž vchodu do metra, takže lidi tam docela chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77042
13.5.23 16:50
@Náhodný host píše:
Jenže někdy je k tomu od mala vychovávají maminky. Nechá hošíka vyčůrat na chodníku nebo těsně vedle. Pak některý to klidně udělá, když mu je třeba 12 a někteří močí u chodníku i jako dospělí. Ale jedna známá posílal se vyčůrat do trávy v centru Prahy svoji 10 nebo 11 letou dceru. Otec včas zakročil a holka musela na wc v metru. To by bylo dlouhé psaní, muži jsou v tomto vulgárnější, ale občas to neřeší ani dívka nebo žena, jde na trávník poblíž vchodu do metra, takže lidi tam docela chodí.
:roll: fakt jsou v Praze taková prasata? to u nás ve Vidlákově čurají u stromečku maximálně 3leté děti
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
13.5.23 16:56
@stinga píše: :roll: fakt jsou v Praze taková prasata? to u nás ve Vidlákově čurají u stromečku maximálně 3leté děti

Tak u metra na Palmovce jednou takto čůrala dívka lehce přes 20, pak si otřela pipku nějakou vložkou, kterou nechala na trávníku jako suvenýr. Ale toto jsem viděl jednou, běžně ale lze vidět bezdomovkyně různého věku. Čůrání není nejhorší, horší je, když ti lidé kadí. Opět, viděl jsem tak muže i ženy, těsně u cesty. Ano, někteří lidé jsou čuníci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7475
13.5.23 17:31
@Náhodný host píše:
Já v práci piji odpoledne čaj, když pak se stavím v obchodním centru po hodině od posledního wc, tak si odskočím. Tatínkové tam vodí běžně dcerky, jde ji dát třeba vyčůrat na mísu. Přitom jde pak i sám k pisoáru a dcerka se dívá, jak tam tatínek čůrá. Tohle je zcela běžné. Mně nevadí, že tam zajde do kabinky, ale to postávání holčiček, které koukají na tatínka a občas i pány vedle, tak bez toho bych se obešel. Stačilo by holčičku naučit, aby stála kus stranou a dívala se jinam.

tak to je fakt šílené…chlap už nerad chodí s dcerou na bazén, že pak tam jsou ti nahatí chlapi všude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7475
13.5.23 17:33
@Náhodný host píše:
Jenže někdy je k tomu od mala vychovávají maminky. Nechá hošíka vyčůrat na chodníku nebo těsně vedle. Pak některý to klidně udělá, když mu je třeba 12 a někteří močí u chodníku i jako dospělí. Ale jedna známá posílal se vyčůrat do trávy v centru Prahy svoji 10 nebo 11 letou dceru. Otec včas zakročil a holka musela na wc v metru. To by bylo dlouhé psaní, muži jsou v tomto vulgárnější, ale občas to neřeší ani dívka nebo žena, jde na trávník poblíž vchodu do metra, takže lidi tam docela chodí.

Já tak čekala na dceru před družinou, vyšel kluk cca 9 let a postavil se vedle mě tak metr a začal čůrat.. a maminka jen nemůžeš kousek dál.. a za asi 14 dní to samé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
13.5.23 17:38
@KKK85 píše:
tak to je fakt šílené…chlap už nerad chodí s dcerou na bazén, že pak tam jsou ti nahatí chlapi všude…

Tak toho jsem si všímal už jako kluk, když mi bylo třeba 14, 15,18 tak mi to nebylo moc příjemné, že tam má někdo třeba devítiletou holčičku. Ale na tohle jsem si zvykl, vadil mi spíš zájem některých pánů. Ne o holčičky, ale spíš o chlapce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
13.5.23 17:40
@KKK85 píše:
Já tak čekala na dceru před družinou, vyšel kluk cca 9 let a postavil se vedle mě tak metr a začal čůrat.. a maminka jen nemůžeš kousek dál.. a za asi 14 dní to samé…

Trošku to přesahuje moji chápavost, já bych se v 9 a více letech styděl. Před dospělou paní asi ne, ale před nějakou holkou, klidně i starší o 6 let, to ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí