Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, ráda bych se zeptala, zda někdo máte zkušenosti s bookportem, hodně mi teď vyskakuje v reklamách na instagramu a chtěla bych vyzkoušet protože sama čtu a čtu i dost malému před spaním. Nicméně mi přijde cena na měsíc celkem vysoká, a napřed bych si ráda přečetla nějaké zkušenosti jiných s touto knihovnou. Za info předem díky.
@Anynator Zkušenost nemám. Mě stačí knihovna, která ve spolupráci s Palmknihy zajišťuje evýpůjčky ebooků. Konkrétně naše knihovna jen za roční členský poplatek 100 Kč. Výpůjční doba ebooku je 30 dní a současně si lze vypůjčit 3 knihy.
Ale pozor! některé knihovny si účtují další poplatky.
@cecetka Děkuji za reakci, kouknu se tedy i na ty palmknihy, jak to píšete, vypadá to cenově mnohem líp.
Měla jsem v rámci VŠ zdarma několik let. Appka při čtení často padala, pořád se mi odhlašoval účet, mizely knížky z knihovny, a samotné knihy dost často v pdf, které jsou na čtení i studium absolutně nekomfortní. Navíc tam byl malý výběr knih, novinky jednou za pár měsíců a většina dobrých nakladatelů a známých knih úplně chyběla. Upřímně bych za to nezaplatila, jsou lepší možnosti.
@Anynator Chodíte někam do knihovny? Naše knihovna totiž nabízí přístup do Bookportu.
Tak zkuste zjistit, zda to nemá i ta Vaše.
Já si to teď několik měsíců platila kvůli pracím do školy. Jako dobrý, ale jsou tam jenom nový knížky, starší knížky tam nenajdeš.