Knížky pro děti

24
15.11.24 11:56

Knížky pro děti

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, už pomalu vybírám nějaké knížky synovi k Vánocům (necelé dva roky) a chtěla bych vás poprosit o doporučení na nějaké, nejlépe zvukové, nejlépe s reálnými obrázky, které vaše děti opravdu milovaly, pomohly třeba i s řečí, apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
315
15.11.24 12:11
@Toan píše: Více

Mohu doporručit knížky Albi jak jsou s tužkou, týden zpátky myslím na ně byla sleva přímo na stránkách Albi. Sice kniha s tužko je dražší, ale pak už jen přikupujete. Jinak k Vánocům mě zaujal Louskáček - Příběh s hudební skříňkou, vypadá moc pěkně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9238
15.11.24 12:15

Svojtka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
15.11.24 12:26

Jakékoliv od Svojtky, případně Albi tužka a knížky k ní. Dcera (18 měsíců) momentálně miluju řadu o Péťovi (Péťa říká první slova, Péťa se učí mluvit atd) ty čteme furt dokola a na vánoce dokoupím další, ty jsou za mě fakt geniální 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11607
15.11.24 12:29

Už od staršího jedeme v knihach od Svojtky, letos batole dostane taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31010
15.11.24 12:31
@Serpentini píše: Více

Ten vetsinou nemá reálné obrazky, často jsou směšné zkreslujici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16388
15.11.24 12:36

Moje děti v tomto věku milovaly obrázkové knížky od Anne Suess, listování jsme a já popisovala a vyprávěla, vymýšleli jsme si příběhy k jednotlivým postavám a zvířátkům, hledali jsme kdo dřív najde třeba kravičku, počítali jsme kolik je tam psů atd atd. Je toho na těch ilustracích tolik, že tím povídáním děti měly opravdu širokou slovní zásobu. Byl to skvěle strávený čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí