Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máte tam hodnocení prodejce, jedná se o koberce od polského obchodníka, tak proč by nebyly levnější? ![]()
Ahojky, nemam zkusenost, ale ma jen pozitivni hodnoceni, takze by to melo byt dobry
a ta cena… no je to z Polska
kazdopadne se muzes prodejce na cokoliv zeptat, treba se ujistit o rozmerech, barve, atd a kdyz tak se da reklamovat.. drzim palecky a dej vedet jak to dopadlo ja nad kobercem taky premyslim ![]()
@smudlinky píše:
Máte tam hodnocení prodejce, jedná se o koberce od polského obchodníka, tak proč by nebyly levnější?
Mám pocit, že od tohoto obchodníka jsme koberec kupovali, ale nejsem si stopro jistá, koberec drží dobře, akorát je pod něho třeba koupit protiskluzovou podložku, klouže ikdyž jsme na něho postavili sedačku, jinak spokojenost, odeslali rychle akorát pro mě nelogicky koberec složili do čtverce tak trvalo pár dnů než se narovnal
@xlenushkax Tak mám koberec doma, je suprovej, barva hezčí jak na fotce. je to taková karamelová, mám žluté myšky, koberec přišel přeskládaný, ale není zlámaný, hned se krásně vyhladil. není na tom vidět binec, což mi vyhovuje, krásně se luxuje. Do dětského pokoje super koberec a za ty prachy
A udělaj ti koberec přesně na míru jak chceš a i ho obšijou, takže za mě velké plus ![]()
@Anonymní píše:
@xlenushkax Tak mám koberec doma, je suprovej, barva hezčí jak na fotce. je to taková karamelová, mám žluté myšky, koberec přišel přeskládaný, ale není zlámaný, hned se krásně vyhladil. není na tom vidět binec, což mi vyhovuje, krásně se luxuje. Do dětského pokoje super koberec a za ty prachy![]()
A udělaj ti koberec přesně na míru jak chceš a i ho obšijou, takže za mě velké plus
supeeer
tak to mam radost… tak se jdu podivat taky
dekuji za info ![]()
@Anonymní píše:
@xlenushkax Tak mám koberec doma, je suprovej, barva hezčí jak na fotce. je to taková karamelová, mám žluté myšky, koberec přišel přeskládaný, ale není zlámaný, hned se krásně vyhladil. není na tom vidět binec, což mi vyhovuje, krásně se luxuje. Do dětského pokoje super koberec a za ty prachy![]()
A udělaj ti koberec přesně na míru jak chceš a i ho obšijou, takže za mě velké plus
ahoj… psala jsi anonymne tak nemuzu psat SZ… prosim te muzes mi napsat jmeno toho prodejce kobercu? ta stranka jiz vyprsela tak to nemuzu najit… a kdyz tak nemohla by jsi mi poslat foto jak vypada ten koberec ve skutecnosti? dekujiii…
Z Aukra od poláka už nikdy…šmejd koberec, nemá cenu se dále rozepisovat ![]()
Zdravím, chci do děcáku koberec, tady u nás žádné dětské nejsou. Nekupoval jste někdo koberec na aukru od tohodle prodejce? http://aukro.cz/…4613493.html?… Že tady stojí tento koberec skoro o polovičku míň než stejný v českých obchodech na netu, tak jestli se liší i kvalita?