Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky holky, prala jsem do dnešního dne v Lovele. Nic moc nevyprala a tak jak došly zásoby jsem koupila Persil sensitive. Normálně pereme v Arielu, ale říkala jsem si, že malému tedy zatím koupím „sensitive“. Ale hrůza, když jsem skládala prádlo ze sušáku - samé žmolky - i na věcech, které byly skoro nové. Může to být tím práškem. To přece není možný… Nestalo se to některé z vás?
Ne nestalo, byla jsem s ním spokojena, nedavas mooc prášku??
Kupuju Persil vetšinou tekutý a jsem s ním spokojená.
Nepotřebuje tvoje pračka vyčistit? Jako pusitit samostatný program praní bez prádla, nalít tam místo prášku ocet a pustit. Ale třeba to fakt může být práškem
.
Já peru v Persilu sensitive asi rok, ale tohle se mi teda nestalo. ![]()
Mi se to stává u věcí z tesca zn. F&F, ale spíš změnili výrobu, akorát teď mi prášek sepral potisky ![]()
Já peru v Persilu sensitive už léta letoucí a ještě se mi to nestalo.
Příspěvek upraven 03.05.16 v 19:43
Já peru všechny věci malé taky v tekutým persilu sensitive a nikdy se mě to nestalo.. naopak, moc si ho pochvaluju.. peru v něm 8 měsíců..
@LL píše:…Normálně pereme v Arielu, …
To bude ono, při změně prášku pračka při prvním praní „pustí“ usazeniny, které ten minulý nerozpouštěl, a tak pár prvních praní není nic moc. A když budeš dlouho používat další přípravek, při další změně se stane to samé. I proto se doporučuje prací prostředky střídat. To samé mmch platí i pro myčku.
Já prala v Persilu sensitive do té doby než syn začal jíst sám a byl věčně od něčeho špinavý. Tenhle prášek mi totiž žádné skvrny nevypral. Přešli jsme na normální Persil gel a je to mnohem lepší.
Já teda v Persilu sensitiv peru vše i po…né látkové plenky a nemám nejmenší problém vždy je vše perfektně vyprané! Žádné žmolky mi nedělá a vše peru na 60°C
@Navstevnice píše:
To bude ono, při změně prášku pračka při prvním praní „pustí“ usazeniny, které ten minulý nerozpouštěl, a tak pár prvních praní není nic moc. A když budeš dlouho používat další přípravek, při další změně se stane to samé. I proto se doporučuje prací prostředky střídat. To samé mmch platí i pro myčku.
My pereme hlavně v Arielu naše prádlo, ale jinak taky používáme Perwool, Woolite tu Lovelu i jiné.
No jsem z toho zdrblá, myslím, že pračkou to není. U našeho prádla to nedělá. Ale vyzkouším to praní na prázdno. Jinak mám gel ne prášek. No je možný, že jsem ho dala moc… Je to divný a navíc, nepřijde mi, že pere líp než ta Lovela. A holky, dáváte tam aviváž - já ne - nemůže to být tím. ![]()
Peru v Persilu Sensitive, jsem spokojená, aviváž nepřidávám bo syn je atopik, přidávám ocet. Žádné žmolky jsem nikdy nezaznamenala.
Já používám Silan aviváž, máme asi 6 různých vůní, které průběžně střídám a není problém.