Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Kupuju v gelu a taky jsem spokojená, na kolik pereš? Třeba máš moc vysoké otáčky.
@LL já mám s persilem taky špatné zkušenosti, nevypral vůbec fleky, které normálně v arielu vyperu, tak že jsem se opět vrátila k arielu ![]()
@Sayonare píše:
@LL já mám s persilem taky špatné zkušenosti, nevypral vůbec fleky, které normálně v arielu vyperu, tak že jsem se opět vrátila k arielu
No vidíš a to je podle dTestu Persil lepší než Ariel!
@Sayonare Prosím tě a lepší zkušenosti máš s jakým Persilem a jakým Arielem? Myslím na barevné prádlo, senzitive..
@rejžička tak o dTestu bych mohla taky povídat
no ono není nad vlastní zkušenosti v tomto směru. Každému vyhovuje něco jiného, je to se vším ![]()
Tak s Persilem žádný pozitivný, posledně jsem měla i ty nové tablety, jak reklamují a prádlo jsem měla zničené a flekaté, tak že nic moc. No a celý léta i teď kupuju klasiku ariel na bílé prádlo a jsem maximálně spokojená
peru v něm i barevné a v pohodě. Když mám teda černé věci, jako šaty, trika atd. tak ty peru teda v něčem jiném
Holky, tak já Vám nevím, každá to máme jinak. No já prala na 40 st. a je pravda že na 1000 otáček. Ale nikdy s tím nebyl problém, tak jsem teda byla dost překvapená. A pračku jsem měla naplněnou. Běžná malého věci peru spíš na poloviční náplň, tak že by to bylo i tím… No nevím, mám celý 3litry, tak mu dám ještě jednu šanci, ale jestli bude žmolkatět, tak letí…
@Sayonare píše:
Tak s Persilem žádný pozitivný, posledně jsem měla i ty nové tablety, jak reklamují a prádlo jsem měla zničené a flekaté, tak že nic moc. No a celý léta i teď kupuju klasiku ariel na bílé prádlo a jsem maximálně spokojenáperu v něm i barevné a v pohodě. Když mám teda černé věci, jako šaty, trika atd. tak ty peru teda v něčem jiném
No, dám na tebe
a zkusím na bílé Ariel, teď kupuju Persil plus něco na fleky, tak proč ne. A jestli se můžu zeptat - v čem teda pereš černé? A barevné normálně v Arielu na bílé?
@rejžička černé peru v takovém tekutém prášku z DM, je to ta jejich značka, jinak ano, barevné peru v arielu na bílé prádlo ![]()