Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Já mám tenhle kočárek, zatím dobrý jezdíme 8 měsíců, ač korbička velká 80 cm, tak pomalu nestačí a malej půjde do sportáku. a to je snad jedna z největších korbiček
Máte zkušenost s Bexa Roxy?
Přidejte zkušenost s Bexa Roxy@PeBe24 sporták zatím netuším, ještě v něm není, vím že se dá polohovat až do lehu to jsme zkoušeli.
jinak s hlubokým se mi jezdí fakt dobře, nezatáčí, můžeš si zaaretovat kola, na patníky taky dobrý. jezdím s ním po hrbolatým terénu na vesnici, lesní cesty a supr. takže žádný obchodáky, mám vyzkoušený že sedí dobře.
Já mám chromovou konstrukci líbilo se nám to taky víc. jinak ten koš dole je super, vejde se tam dost věcí. korba se dá polohovat, jako záda. dávám to malému někdy vyvýšený, aby viděl ven, ale jak píšu už se nám tam nevejde.
já ti pak určitě napíšu až bude ve sportáku, což bude tak za dva týdny.
jo ten vršek na korbu je na zip, ten se teda začal rozjíždět z druhý strany, až ted, ale to už nám nevadí. a kočár taky začal vrzat, to jsem nenapsala ale to jsou takový detaily, s tím si každej chlap poradí.
http://www.kifik.cz/…xy-205-black
mám tenhle, název je teda jinej ale vypadá stejně.
vrže trochu, ale já ho nešetřím a vymetu s ním vše. stál 9 tis-trojkombinace, takže za tu cenu ho klidně můžu zničit a na druhý dítě pořídím jinej.
nízkej není. rukojet nevím, mě to přijde ok a dá se nastavit ta rukojet
@luckaa85 ahoj mohla by si prosim napsat tve zkusenosti se sportakem?