Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky
chci Vas poprosin o zkusenosti, pokud nektera mate s timto kocarkem? Baby merc neo..dnes jsem si ho v obchode uplne zamilovala a netu skoro nic z recenzi neni ![]()
Ahoj ja mam baby merc zipy, ten co máš na fotce…akorátže fialový…neo mi přijde lepší, ale zaleží na co ho chceš, do města stačí, ale do terenu je naprd..
@Cristyna pani v obchode rikala, ze do terenu moc ne..ja bydlim ve meste, takze vetsinu casu bych stravila ve meste..a sportak je ok? A muu se jeste zeptat, jak dlouho jste vyuzili korbu?
@jalisca korbu jsme používali 8 měsicu…a který teda myslíte zipy nebo neo? Zipy má špatně řešený košík, u sportáku se do něj skoro nedá dostat, jinak asi už 20× jsme píchli a hrozně vyšisoval, reklamovala jsem ho, ptž maji napsano, že je stalobarevny, reklamaci uznali a dostala jsem novy tak aspon že tak…Sporták je v pohodě, ale jak říkám, špatně se člověk dostane do košíku, u toho neo už je to řešený líp…
@jalisca co se týká toho píchnutí, nechápala jsem to, nakonec to byla ztrouchnivělá pneu, už ve vyrobě špatně udělana, koupila jsem novou a už je to ok, občas se stane, že pichnu, že na něco někdě najedu(špendlik),ale jinak ok…vcelku jsem spokojená, ale kdybych si měla vybrat znovu, vybrala bych jinak…malej rád v kočáře spal, zvolila bych ještě větší korbu, je dlouhá 70 cm, což některé děti mají dost brzo..my jsme jí měli sice do těch 8 měsicu, ale je pravda, že malej je na zimu, přes zimu se s fusakem vešel a v letě byl nahetej a nožičky strkal ven, takže to nevadilo…s fusakem by jsme se tak dlouho nevešli..
@Cristyna moc dekuji. Ten neo temer nikdo nema, tak i takhle mi to staci, abych aspon trosku mela predstavu. Moc moc Vam dekuji ![]()
@jalisca konečně jsem našla někoho, kdo taky kouká po neu. Nikde o něm nikdo nic neví, ale když jsem ho viděla moc se mi líbí. je krásně vysoký. Kde ho prosím kupujete?
@evusenka u nas ve meste ho maji v prodejne, je pekny..na netu je dost stranek, kde se da sehnat..ale my nakonec vybrali Jane muum ![]()
Též se poohlížím po baby merc neo, moc se mi líbí, ale obávám se, zda s ním jde jezdit v terénu. V některých diskusích psali že je pouze do města
nemáte někdo zkušenost?
Zkušenost zatím nemám, mám ho objednaný a tenhle týden byl měl dorazit. Ono není terén jako terén. Něco by to vydržet mělo, tak snad… bydlím na vsi a lesní cestičky tu nejsou nic extra, ale že by to nevydrželo se zas tak moc nebojí
![]()
Já jsem městská, ale budeme se stěhovat na vesnici, takže případně nějaké polní cesty apod. maximálně terén u Máchova jezera…Nás koupě kočárku čeká až za pár měsíců, tak pokud Vás mohu poprosit o Vaše dojmy, budu jedině ráda ![]()
Ahojky holky tak jak se cítíte s kočárkem BABY MERC NEO, mi ho už máme doma ale ještě měsíc musí být schovanej než v něm budeme vozit broučka ![]()
@veroa my drandíme od dubna a je super. A navíc všem se moc líbí. je velkej, ikdyž malej dorůstá každýn dnem, ale pořád má docela rezervu.