Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky ráda bych se Vás zeptala na názor, který typ je podle Vás lepší.
Zda XA nebo X-MOVE (chtěla bych 2013 Australia (tyrkysový) ale nemůžu se rozhodnout který… u prvního syna jsem měla XA 2009.
Dále by mě zajímalo, zda u X-Move jde sporťák složit, bez sundání sedačky, jako u XA a nebo musím sedačku vždy oddělit?? Díky
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XAVolila bych move už jen proto že má otočnou sportovní část. s tim skládáním nevím, ale má jej kamarádka a byla spokojena ![]()
Určitě bych volila X-move, kvůli otočné sedačce. Složit jde celý
Ja mam xa a opravdu mi vubec nevadi neotocna sedacka. Jako plus beru jak prostorny sportak. Move mi prijde takivy tezsi, vic plastovy. Tot za me. Mam xa europa a fakt jsem spokojena(2 roky)- kazdy tyden cestovani, skladani atd.
No já si myslím že se sedačka musí vzdy sundat solo. Právě proto ze je otáčecí.
Volila bych XA. Sama jsem měla XA 2008 a teď kupovala znova XA, novou kolekci, pro radost. X-move se mi zdá horší na ovládání, hlavně se sedačkou proti směru jízdy. My jezdíme hodně do lesa, do terénu. A na to je XA ideální, protože má sedačku zavěšenou na konstrukci, tak se krásně pohupuje. Když dítě spí, lehce se houpe ze strany na stranu, žádné nárazy. X-move má sedačku napevno nacvaknutou. Záleží, kam s kočárkem budete jezdit.
@Monysek8 píše:
Volila bych XA. Sama jsem měla XA 2008 a teď kupovala znova XA, novou kolekci, pro radost. X-move se mi zdá horší na ovládání, hlavně se sedačkou proti směru jízdy. My jezdíme hodně do lesa, do terénu. A na to je XA ideální, protože má sedačku zavěšenou na konstrukci, tak se krásně pohupuje. Když dítě spí, lehce se houpe ze strany na stranu, žádné nárazy. X-move má sedačku napevno nacvaknutou. Záleží, kam s kočárkem budete jezdit. Co se týče korbičky, ta je tvrdší, ale my byli spokojeni.
Naprosto souhlasim:-))
My mame x move a sedacka je nacvakavaci, tudis se musi pri skladani sundavat
ale jinak je super, ja jsem spokojena ![]()
@radka101 píše:
No já si myslím že se sedačka musí vzdy sundat solo. Právě proto ze je otáčecí.
Rozhodne ne mela jsme s otočnou sedačku třeba Brio go a složit sel bez sundání sedačky. To samé třeba bgb bee plus
Za mne x-move
sedacku jsme tedy vzdy sundavali pred slozenim. Jeden mam doma, kupovan loni v zari, nyni k prodeji (uz jsme presli na golfky) ![]()
Soney já budu shánět 2013 Australii co máte?
A ještě se chci zeptat nevíte, zda výjdou třeba v polsku levněji a nebo to výjde nastejno jak tady?
Jinak všem moc děkuji za názory. A nepohopující sedačka mi moc vadit nebude, po lese moc nejezdíme, spíš příroda, kde jsou chodníky, stezky atd. Ale díky.
A ještě mě napadá, jak je to s pravním sporťáku. XA šlo krásně rozdělat a dát do pračky, jak je to u x-move?
Maminky nebude některá prodávat x lander xa 2014 nebo 2015?Nejlépe zelený, ale i jiný. Potřebuji tak srpen-září.
@saxa já budu někdy v záři prodávat hlubokou korbu zelenou (amerika)