Kočárek Inglesina Quad - máte někdo?

23
3.11.14 21:59

Kočárek Inglesina quad

Máte někdo kočárek Inglesina Quad? jaké máte zkušenosti s touhle značkou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1168
3.11.14 22:07

Ahoj, my máme inglesinu, ale avio…měli jsme jako trojkombinaci a já si jí moc pochvaluji. Měnili jsme akorát kolečka. Super kočárek do města, lehoučkej, skladnej. ;) Mně osobně se líbí i designově nejvíc, ten quad je krásnej, za nás ještě nebyl. ;) Jen tedy za mě: inglesina není úplně vhodná do terénu a je pravda, že kolem mě ji moc maminek nemá. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
3.11.14 22:22

Já mám zippy a jsem spokojená. Přesně splňuje to, co jsem požadovala. Pravda není do terénu a k nám na vesnici, ale to řeším starou libertou. Inglesina je lehká, skladná, žádný adaptéry. Loni jsme byli na dovolený v itálii a v kempu měli starý podvozky od inglesín na vození barelů s vodou. Ty podvozky vypadaly jako nový :D

Příspěvek upraven 04.11.14 v 07:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
3.11.14 23:38

@Tyna123 mela jsem vybrany cely set Quad, jelikoz kocarek se vyborne ovlada. Konstrukce je jako suv mezi kocarky, je velmi lehka a da se slozit jednou rukou, coz bylo pro me rozhodujici. Jen mi vadil na kazde barevne kombinaci sedivy jakoby teplakovy pruh latky. Nakonec jsem zjistila, ze je mozne si vybrat korbicku, sportak a vajicko Trilogy a spodek Quad. Trilogy je elegantnejsi, korbicka vetsi a prostornejsi. Zatim mam vse doma zabalene, jelikoz miminko se nam narodi v prosinci. Doporucuji objet showroomy a vyzkouset si ruzne kombinace a designy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí