Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, kde se dají sehnat kočárky Easywalker v jiné barvě. Zatím jsem viděla stříbrnou, černou, červenou, olivovou. Tyto se dají běžně objednat na internetu. Osobně se mi ani jedna barva moc nelíbí. Viděla jsem tyrkysovou, oranžovou, tmavě modrou, hnědou, svítivě zelenou a dokonce i růžovou. Ale tyto barvy jsem nikde na internetu nenašla. Je nějaký kamenný obchod v ČR, kde se tyto barvy dají sehnat a nebo nějaký zahraniční eshop?
Předem děkuji za reakce
Ve Funbaby maji u sky modrou a dua oranzovou.Tu modrou jsem tam videla na zivo a je dost tmava.
Ahoj, ja barvy taky resila, protoze ty opravdu nevychytali
Jedina pripadala v uvahu cervena (a to jsem nevedela co cekam
) Ale jelikoz se mi nelibily ani ty „zahranicni“ barvy (v Cr urco nejsou), sla jsem do cervene korby a platinum sportaku, kterej pak ozivim doplnkama. Tot moje reseni.
Tak jsem chtěla poradit kočárky Daniela, ale koukala jsem k nim a oni už ten výběr barev nemají
![]()
Dříve tam měli neskutečné množství barev, ale asi to lidi nekupovali. ![]()
Mě napadá jedině kočárky už z druhé ruky, máme tak ten tmavě modrý, chtěla jsem původně ten ječivě zelený, ale jsem šťastná, že jsem ho nesehnala, protože kočár máme na výlety do přírody, bahna, atd. a taky máme dvě čuňátka, takže ta tmavě modrá je za mě to nejlepší, co jsme mohli pořídit
Korby mám ty stříbrné platinum, na té je super, že se dá snadno otřít.
Holky, moc dekuju za reakce. Ja taky jeste nevim, co cekame. Kocarku je strasna kvanta a easywalker splnuje zatim vsechny pozadavky. Lehky, skladny, prostorny,…no proste nej. Taky u me vyhrava cervena, ale vozit kluka v cervenem kocarku? Na te silver nevim, jak by vypadalo bahno a bezne pouzivani. Bydlime na vesnici, nejsou chodniky a zemedelci tu jezdi vic jak osobaky
Na bazaru jsem prave videla tu tmave modrou, svitive zelenou, oranzovou,… Danielu mame kousek, tak az k nim zavitame osobne, zkusim se jich zeptat, zda by jeste jine barvicky dokazali sehnat, kdyz je tam navyber meli.