Kočár pro zvědavce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Huk
620
5.7.17 06:44

Kočár pro zvědavce

Ahoj ženský, potřebuju poradit.
Je nějaký kočár, který umožní malému zvědavci, který ale ještě sám nesedí, čučet po okolí (v podobné pozici jako v autosedačce), ale když mrně usne, tak jde sklopit a mimi tak může spát v leže?
Naše 3,5m holčička se v hlubokým hrozně vzteká, na sporťáku se neudrží (Peg Perego GT3, je i pro větší děti, ale nepodepře maličké) a v autosedačce-vajíčku ji nechci nechávat delší dobu kvůli zádům.
Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1085
5.7.17 06:48

Ja tohle vyresila tak, ze jsem dite dala na bricho, paslo koniky a rozepla na hluboke korbe plast, mela jsem Dorjana a tam je velka sitka, dite ma vyhled a pritom nehrozi, ze by vypadlo. Takovehle mrne bych moc nepodpirala do nejakeho polosedu, je jeste male. To radsi at trenuje paseni koniku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
5.7.17 07:20

Souhlasím, když se mi kluci začali vleže vztekat, dala jsem je v hluboké korbě na břicho. Časem začli jezdit v kleku, ve stoje…až když uměli sami sedět, šli do sporťáku. Mladší si teda sedl už v 7 m, to se mi zdá na sezení v kočáře málo, ale co nadělám. Rozhodně ničím nepodpírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
5.7.17 07:33

Davala sem jí na břichov hluboké korbě, byla šťstná a koukala ven s úsměvem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Huk
620
5.7.17 08:10

To je holky moc hezký, ale na to jsem se neptala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
5.7.17 08:13

Vim, ze treba inglesina ma hlubokou korbu s polohovanim. Takze dite muzes prizvednout, at vidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
5.7.17 08:14
@Huk píše:
To je holky moc hezký, ale na to jsem se neptala :mrgreen:

neptala, ale kdyz ji budes takhle malinkou posazovat, tak mozna ted bude spokojena, ale znicis ji zada. Tak jsme ti nabidli alternativu, co funguje. delej, jak ty myslis, ty budes resit pripadne nasledky, ne my

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
5.7.17 08:17

Jo a koukam 3,5 mes… tak to mi i na to polohovani v hluboke prijde dost brzo. Nechci radit, ale pak ti nebude chtit lezet nikde. Videla jsem to u synovce, v kocaru zasadne jezdil tak, ze se zvedal jak silenej do sedu, ale to neni zrovna moc dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
5.7.17 08:26

Zapomeň na kočár a pořiď si ergo nosítko nebo šátek, malá bude spokojená…, až jí to přejde, můžete zase s kočárkem pokračovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.7.17 09:30

Tříměsíční mimino nemá v polosedu co dělat. Jezdila jsem kočáre Lucky maked a ten měl podpěrku hlavy a zad, dala s sklopit do lehu. Ale dovolila jsem mu to až po půl roce.
Nosítko by mohlo pomoci, ale vzpřímená poloha a tlak hlavičky na páteř taky není vhodná dlouhodobě. Až se bude vztekat a brečet na roce, taky mu vždy ustoupíš? To ležení s odklopenou střechou je ideální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
5.7.17 09:36

Já jsem mladší dávala polštář. který ji zvedl. Ale nebylo to kvůli koukání, ale rýmě. Když mi v kočárku řvala, ta šla do nosítka. Ony obě holky jeli v hlubokém kočárku minimálně. Spíš se nesly a v kočárku se vezl nákup :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
5.7.17 09:53

@Russet v šátku, do nosítka chodí až sedící děti, může být dítě ve vzpřímené poloze. ;) Ale je to jako se vším, celodenně určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
5.7.17 09:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Huk
620
5.7.17 10:22

@anivbl :)
Já vím, že se děti posazovat nemají, nejsem úplně blbá (trochu možná jo, to nerozporuju :mrgreen: )
Proto se ptám po alternativě, kde by byla malá tu chvilku než usne, v pozici jako v autosedačce-vajíčku a pak mohla ležet na rovným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
5.7.17 10:30

@Huk https://www.youtube.com/watch?… s novorozeneckou vložkou je „vhodný“ i pro novorozence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí