Kočárek 2018 :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
18.7.18 07:10
@Onka27 píše:
Malý jo :( A nebylo dítě moc velký :D ;)

A o Mutsy Evo taký jsem se rozmislela, hodně se stěžují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
18.7.18 07:25

Sice to nebylo ve výběru, ale doporučuji baby design Lupo a jeho varianty. Do terénu super, odpružený, prostorný, kromě vahy jsem na něm nenašla žádnou vadu - koupily si ho po mne už 3 kamarádky, protože jízdní vlastnosti v poměru k ceně jsou prostě super :) ale není to designovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
18.7.18 07:30
@Dzejn111 píše:
Sice to nebylo ve výběru, ale doporučuji baby design Lupo a jeho varianty. Do terénu super, odpružený, prostorný, kromě vahy jsem na něm nenašla žádnou vadu - koupily si ho po mne už 3 kamarádky, protože jízdní vlastnosti v poměru k ceně jsou prostě super :) ale není to designovka

Koukala jsem taký na něj..Ale ne libí se vzhledově no, vím že to není důležité.ale ještě se mrknu.. Díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
18.7.18 07:33
@Onka27 píše:
Koukala jsem taký na něj..Ale ne libí se vzhledově no, vím že to není důležité.ale ještě se mrknu.. Díky…

Baby design Husky se mi víc líbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
18.7.18 08:12

@Onka27
Tak ony jsou skoro stejně, jen bývá trosku jiná stříška (dotty), a taška (husky), a pak ty latky. Konstrukce a kolečka jsou stejná. My jsme všechny fakt spokojeně, nikdo žádná reklamace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
18.7.18 10:08

A hlavne si urci priority a podle toho vybirej ;) pokud chces kocar do terenu nebo do mesta, sezeni proti smeru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
18.7.18 10:43
@Káťa19 píše:
A hlavne si urci priority a podle toho vybirej ;) pokud chces kocar do terenu nebo do mesta, sezeni proti smeru…

No já už jsem z toho blbá,pořád koukat na kočárky a zjišťovat info..Tak doufám že se rozhodnu do řina . :,( :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
19.7.18 08:36
A
@Onka27 píše:
No já už jsem z toho blbá,pořád koukat na kočárky a zjišťovat info..Tak doufám že se rozhodnu do řina . :,( :)

Také mám stejný problém. Prosím tedy o radu, pokud by měl někdo tip na kočárek, který by se podobal tomuto popisu..Já jsem zatím bezradná

Vyšší podvozek - jsem sice malá 163cm, ale u většiny kočárků mi přijde, že se musí hodně sklánět do korbičky a pak z toho určitě bolí záda
Vhodný i do terénu - bydlíme na vesnici
Podvozek co houpe? (tady váhám, zda učit na houpání…)
Aretace předních koleček
Přístupný větší košík
Větší korbička - zimní mimčo
Polohovatelný leh v korbičce
Dokonce prý existují korbičky co jdou poutat do auta, když dítě usne na výletě?..ale tady nevím, jak je to s bezpečností
Sporťák možnost umístění v i protisměru
Nemusí to být čtyřkolka, na tom nezáleží
Máme možnost mít x lander x move, ale v tom prý v terénu vyklepu mimču duši a korbička je dost nízko.

Budu ráda za každý postřeh!
Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
19.7.18 09:21

@Charlotteee no hlavne se musís rozhodnout jestli chces houpací typu roan nebo ne. to ti zasadne prořízne vyber. zkus kouknout na noordi fjordi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
19.7.18 10:03

@Charlotteee A co klasika houpaci? Roan Marita apod, ty jsou do terenu nej a prostorne a velke ;)
 https://www.emimino.cz/…roan/marita/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
19.7.18 10:22

@debra.morgan
Na Noordi fjordi jsme koukali v obchodě, libil se nám moc. Ale nevím jak je na tom kvalita zpracování, nevím, jestli jsme narazili na nějaký už dlouho vystavený kus, ale byl všude tak různě rozpáraný, nebo měl i urvané cvočky …

Kouknu na to houpání :)

@Káťa19 taky moc děkuji, jdu se na to podívat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
19.7.18 10:29

@Maja.Tompevné kola můžou být fajn,ale na těch klasickým podvozcích vypadá sporťák vyloženě hnusně :poblion: A říkám to každé mamince,která si k nám přijde koupit kočárek a preferuje klasickou konstrukci nebo 4 pevné kola.Navíc ty otočné zaaretuješ a máš také 4pevné kola,kdežto ty pevné nijaknezaaretuješ a budou vždycky jenom pevné…Já bych volila dvojkombinaci s prostornou korbou,aby mělo miminko pohodlí a prostor a gelové kolečka, do terénu ideální. Já osobně půjdu do Junama Madena (jsem v 18tt), teda pokud mě na veletrhu nezaujme nějaká novinka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
19.7.18 10:43

@Charlotteee ja kudy chodim doporučuju babyjogger city elite, easywalker quatro a jeste se mi zda dobry concord wanderer - ten jsem neviděla na živo, ale oproti tem dvoum ma vyhodu otocne sedacky, sama si budu vybirat jeden z nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
19.7.18 11:20

Pokud terenni, tak rozhodne trojkolku, to se opravdu neda se ctyrkolkou a dvema malymi koly vepredu srovnat… Jeste treba Jané Slalom,take hodne prostorny
A nebo tu klasiku houpaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
19.7.18 13:35

@Káťa19 Probůh,hlavně ne jané trojkolku. Známí ji mají, vezla jse mjejich malou z mírného kopečka a chtěla najet na chodník a kočár se začal převracet. Když trojkolku,tak jedině ty sportovní na běh a in-liny (B.O.B, Baby Jogger, TFK),které mají jinak rozložené těžiště.Ty ano,jinak nebrat vůbec žádnou!!Dokonce i tolik vychvalovaná GT3 od Peg Pérega zklamala a zákaznice si stěžovala,že jakmile má něco v tašce na madle kočárku, okamžitě se jí kočár začne převracet dozadu.Za mě trojkolky rozhodně v žádném případě.To raději žádný kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí