Xlander- x move, xa a jiné

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
359
17.6.18 15:52

xlander- x move, xa a jiné

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdo máte kočárek X Lander, jak jste s ním spokojeni? Bydlíme na vesnici, ale všude máme asfaltové cesty, vyjímečně bych jela na nějakou polňačku. Dále by mě zajímalo, jak dlouho vám vydržel prcek v korbičce a potom ve sporťáku? Děkuji za zkušenosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
359
19.6.18 20:18

Nikdo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
19.6.18 20:25

Na první dítko jsem měla Xlander X MOve a paráda, byla jsem moc spokojená. Na asfalt úplná brnkačka, dokonce jsem s ním jezdila do lesa a v pohodě.. Jediné, co mi trochu vadilo, že nemá odpružení, tudíž ne lesních cestách to s dítkem trochu házelo..
Ale to mi přišlo jako jediné mínus. Teď čekám druhé dítě a jdeme znovu do X-Landeru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
20.6.18 09:30

@odlaska děkuji, jak dlouho vám vydržel sporťák?musely jste kupovat nějaký větší, nebo postačil do nějakých 2let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
21.6.18 08:20
@Evickamicka píše:
@odlaska děkuji, jak dlouho vám vydržel sporťák?musely jste kupovat nějaký větší, nebo postačil do nějakých 2let?

Vydržel by do dvou v pohodě, ale my jsme ho cca v roce a třičtvrtě prodali, protože už chtěl jen chodit a v kočáru být nechtěl.. Holt je syn velký akčňák ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
22.6.18 09:11

Ahoj,
Je korbička dost prostorná i pro zimní miminko?

Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4