Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdo máte kočárek X Lander, jak jste s ním spokojeni? Bydlíme na vesnici, ale všude máme asfaltové cesty, vyjímečně bych jela na nějakou polňačku. Dále by mě zajímalo, jak dlouho vám vydržel prcek v korbičce a potom ve sporťáku? Děkuji za zkušenosti ![]()
Na první dítko jsem měla Xlander X MOve a paráda, byla jsem moc spokojená. Na asfalt úplná brnkačka, dokonce jsem s ním jezdila do lesa a v pohodě.. Jediné, co mi trochu vadilo, že nemá odpružení, tudíž ne lesních cestách to s dítkem trochu házelo..
Ale to mi přišlo jako jediné mínus. Teď čekám druhé dítě a jdeme znovu do X-Landeru..
@odlaska děkuji, jak dlouho vám vydržel sporťák?musely jste kupovat nějaký větší, nebo postačil do nějakých 2let?
@Evickamicka píše:
@odlaska děkuji, jak dlouho vám vydržel sporťák?musely jste kupovat nějaký větší, nebo postačil do nějakých 2let?
Vydržel by do dvou v pohodě, ale my jsme ho cca v roce a třičtvrtě prodali, protože už chtěl jen chodit a v kočáru být nechtěl.. Holt je syn velký akčňák ![]()
Ahoj,
Je korbička dost prostorná i pro zimní miminko?
Děkuju ![]()