Mamas&papas Occaro

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
32
30.5.18 11:39

Mamas&papas Occaro

Ahoj, chci se zeptat, jestli se tu najdou maminky, co si pořídily kočárek Mamas&papas Occaro. Kočárek je krásný, sporťák skladny, ale někde jsem četla, že moc nezvládá sníh a horší terén. Máte s nim některa z vás zkušenost? Moc by mi to pomohlo při rozhodování. Bydlíme na maloměstě a cesta je tu misty horší. Moc děkuji za všechny recenze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
52
30.5.18 11:58

My s nim jezdíme teda teprve měsíc ale jsme maximálně spokojeni. Bydlíme na vesnici takže taky žádné mesto a občas jezdíme i po trávě…a teda pokud se zaaretuji přední kolečka tak to zvládá v pohodě takže si myslím ze snih bude zvládat v pohodě, teda pokud nebudou závěje ale to asi mockrat nehrozí ???? Ale teda musím přiznat ze korbička pokud budete mít miminko na zimu opravdu velká není a s fusakem může být tak ve 4 měsících problém…ale zase to vynahradí potom perfektní sporťák. Jo a je opravdu lehký a skladny, což byl náš hlavní požadavek protože hodně cestujeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
6.6.18 08:28

@j.k.1133 moc děkuji. My budeme potřebovat korbička hlavně v zimě, tak se toho dost obávám, jestli to riskovat..přeci jenom to není levný kočářek :think: koukali jste i po jiných kočárech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
6.6.18 22:14

@Boklo Ještě jsem koukala na Emmaljunga nxt 90 nebo jak bez toho kolebkoveho sportaku ale nakonec zvítězil Ocarro…teda i tím ze nemusím řešit korbicku na zimu a byl pro mě podstatnější sportak. Hlavně lehkost a skladnost do auta (ze se dá složit skoro na placku) :lol: Ale jezdí se s nim krásne a co si budeme povídat i vzhledově je krásný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
3.10.19 09:52

Ahoj, vim, ze je to starsi diskuze, ale treba nekomu muj nazor jeste pomuze v rozhodovani. Mame Occaro a bydlime na vesnici. Kocarek se mi strasne libil a ovladani v obchode na rovne dlazbe mel jednoznacne nejlepsi. V terenu na prvni vyjizdce, ale strasny :) neni vubec odpruzeny a je dost lehky, takze novorozenec se mi tam naklepaval jak rizek. Mam ale plactive miminko, takze to byla paradoxne vyhoda, protoze hned jak jme najeli do terenu, miminko usnulo. Kolecka jsou z plastu, takze mam nekdy strach v terenu, aby se nerozpadla:) v nakupaku ovsem mezi regalama naprosta bomba :pankac: Ovlada se fakt suprove, samozrejme i na asfaltce. Je lehoucky, krasne rychle se sklada do auta. Je to proste kocar do Prahy :mrgreen: kosik je taky nic moc prakticky. Neda se k nemu uplne dobre dostat. Materialy mi prijdou kvalitni, zadny smradlavy umelotiny, myslim. Je blby, ze nehoupe, takze pri revu, kdyz stojime, musim kvrdlat do stran :roll: :lol: a taky byl dost drahy… ale proste ten design :srdce: :srdce: :srdce: do lesa neni, do kavaren nejlepsi :cert: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí