Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý večer. Ráda bych se zeptala, jestli máte někdo zkušenosti s kočárkem Tutis Mimi. Docela se mi líbí trojkombinace, ale nevím…Je docela náročné najít kočárek s relativně velkou korbičkou…Proto žádám o vaše zkušenosti…Budu Vám velice vděčná
Dobrý den,
ohledně kočárků Vám ráda poradí zkušená maminka @chs.jasmin, která se v nich opravdu vyzná.
Případně můžete nahlédnout také do dalších zkušeností maminek s kočárky a až budete mít favorita, třeba ho koupíte za fajn cenu z druhé ruky na Bazaru kočárků přímo tady na eMimino. ![]()
Držíme palce s výběrem ![]()
adminka Eliška
@horakova.verunka píše:
Dobrý večer. Ráda bych se zeptala, jestli máte někdo zkušenosti s kočárkem Tutis Mimi. Docela se mi líbí trojkombinace, ale nevím…Je docela náročné najít kočárek s relativně velkou korbičkou…Proto žádám o vaše zkušenosti…Budu Vám velice vděčná
Ahoj,
jsem trošku kočárkofil - na dvě děti během 3 let jsem vystřídala 14kočárků
Ale tuto značku jsem si musela vygooglit, neznám ji. Konstrukčně vypadá jako moje nejoblíbenější značka a to Tako Junama (nyní už nove jen Junama pod němci a ne coby poláci).
Já jsem s tím kočárkem byla naprosto spokojená, odvozila jsem holky pomalu do roku (11měsíců) a to jsem měla děti duben a unor = vozila jsem s fusakem.
Osobně mi trojkombinace velmi sedí - nejednou jsem využila nacvaknutí vajíčka (obchody, doktoři, ale i jen tak na výlet, kdy jsem měla plný kufr) - někdo má názor, že trojkombinační vajíčko není bezpečné - nevím kde se to vzalo, nejsem toho názoru
Hodně ocenuji a jiný bych už nechtěla - a to houpací s otočnými koly.
Kdyby jsi měla konkrétní dotaz - ptej se. Miluju kočárky
Nicméně co sedí jednomu, nemusí druhému. Já jakmile si Junamu projela v obchodě, bylo mi hned jasné a ten den jsem platila zálohu - a to jsem se byla jen podívat
Pak jsem se k němu 2× vracela z jiné značky (mimo jiné i z bugaboo).
@chs.jasmin mohla bych se zeptat, jak je na tom Junama ve sportovni verzi se skladnosti?
@89Luca píše:
@chs.jasmin mohla bych se zeptat, jak je na tom Junama ve sportovni verzi se skladnosti?
To je pravda, že docela bídně - třeba Mutsy Igo se skládá i ve sportovní vezri na placku a docela dobře, ale Juama se musí sundat sedák a pak složit podvozek. Vejde se třeba i do malého autíčka jako je Hyundai i20, ale už se tam moc dalších věcí nevejde. Tedy - muj tatka když měli malou na hlídání sedák nesundal a složil i s ním, ale to je pak jednak tíha ten kočárek do kufru dát a taky je pak dost vysoký = skládal ho do grand scenika, který má poměrně vysoký kufr.
Ale pokud se neskládá denně, tak je to jen jedna malá nevýhoda. Pohodlnost jízdy, stabilita apod. stále převyšují jeho neskladnost ![]()
@chs.jasmin dik za info, ja prave hledam samo to, co jste vyjmenovala + skladnost, protoze pak budem 4clenna rodina co maji babicky a tety pres pul republiky, tak at se vseci poskladame