Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, začínám vybírat kočárek. První pro me byla jasna volba pevne 4kola, ale zase pri skladani je obrovský. Tak se vracim k osvedcene klasice. Uvazuji nad Bexa Fresh, Anex Sport a podobne. Ale s nimi konkrétně nemám žádnou zkušenost. Jake maji minusu, na co jste treba az uzivanim narazily? Případně navrhy na podobne typy ![]()
My jsme poridili Mutsy I2 (4pevna kola a pri skladani je to sup sup a je lehoucky) (viz videa na youtube treba) …
Mam anex sport a nemam vubec zadne vyhrady, jsem naprosto spokojena ![]()
@Maja.Tom co myslis konkretne? Jezdim s nim i po fakt hnusne ceste a dava to napohodu ![]()
Jinak doplnim jezdime po závodech takze louky, pole a lesy. Takze rozhodnw terénnejsi. Nejlepe s polohovanim i hluboke korbicky(ale neni podminka)
easywalker, babyjogger - jedina nevyhoda techto kocarku je neotočne sezení, jinak mají snad samé plusy
poslední dobou se mi líbí i noordi fjordi, ktery sice má otočné sezení, ale zase je velký po složení, resp. musí se oddělat sezení od konstrukce (ten jsem osobně neviděla)
nebo concord wanderer je ok.
@debra.morgan orocne sezeni chci a ze se sklada zvlast mi nevadi. Noordi ted kupuje kamaradka tak ten taky ne.
@Coctailgirl no v recenzích je casto zminovane, ze si dělá predni obcas co chce. A jal velká ke cca hluboká korbicka
@Coctailgirl no v recenzích je casto zminovane, ze si dělá predni obcas co chce. A jal velká ke cca hluboká korbicka
@Maja.Tom a to vadi, ze ho bude mit kamaradka? ja nevedela, ze to je soutež ![]()
jinak bych doporučila ten easywalker qtro, pokud ti nevadi trojkolka tak babyjogger city elite. teren dají v pohode…
@debra.morgan nemam potřebu chodit na procházky se stejnyma kočárkama. Navic kduz rodime cca4m od sebe. Jinak trojkolka me nevadi, ale manzel ji nechce.
@Maja.Tom tak kola mam zatim v pohode a korbicka nevim kolik ma cm ale velka je dost