Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@debra.morgan Ano mám ho od narození, s otáčením sporťáku jsem se já ani syn vyrovnávat nemusela, můj obličej zná kluk až moc dobře a venku ho vidět opravdu nepotřeboval, stříška má zabudovanou clonu, takže pro sedící dítě super, když syn ležel tak jsem ho kryla univerzální clonou od Emitex, kterou jsem používala na zaclonění korby místo plenky. Jediné co bych změnila je to, že bych kočárek vzala z druhé ruky, protože s kočárkem jsem chodila hlavně dlouhé výlety s manželem, jinak nosím v šátku, protože výtah v paneláku (teď se konečně předělává) byl tak malý, že se mi ke kočárku už nevešly moje dvě čuby. Takže co bylo do 3 hodin jsem odnosila, co bylo nad 3 tak jsem brala kočárek i šátek. Teď jezdí v korbičce dcerka (na jaře budu zase přestavovat na sporťák) a syna hrozně baví jezdit na přídavném skejtu.
@Pidulka1991 U syna od půl roku, takže jenom mírně zvednutý (trpěl na reflux), dcerce budu sporťák přestavovat později je o něco menší a teď v půl roce tam má ještě dost místa.
@Heivka díky, no já vím, s kocárkem jsem párkrát jela, je to fakt pan kočár, jen mě zajímala zkusenost nekoho jineho…ta clonka mi stejnak prijde nedostatecna no
ale je fakt, ze ty univerzalni to vyresi, jen je to skoda, mohli by zapracovat na vylepseni
a jasny no, kazdy dite je jiny, jen kdyz se projdu po meste, tak vsechny kocarky, ktere maji otocny sportak a v kocarku je mensi dite, maji tu korbicku otocenou…ale asi zalezi na diteti no…
jako stejne ho nakonec poridime, lepsi kocar neznam ![]()
@debra.morgan ta clona je dobrá pak pro vyšší dítě, jinak jak říkám u tohoto kočárku bych se nebála jít do bazarovky.
@Heivka to ja urcite taky ne, jen trvam na osobnim predani, jsem ochota si pro nej v ramci kraje dojet, ale posilat postou - to bych si fakt netroufla…takze tezko rict, jestli neco najdem… zas je pravda, ze se tyto kocarky daji lehce prodat, temer hned jsou z bazaru pryc, takze pri nejhorsim koupime novej a pak ho poslem dal… neni to jak polsky 2kombinace, kterych je na bazaru mraky a ani za 1/3 ceny je temer nove nikdo nechce…
jestli mas fb, pridej se do skupinky easywalker, holky tam maji dobre rady a postrehy, je tam i pani, ktera sije ruzne veci na tento kocarek ![]()
No, ono některé podvozky jsou dělané univerzální a jde na ně tím pádem „nasadit“ větší množství druhů korb i autosedaček. To by ses ale asi musela poinformovat už u konkrétního vajíčka ![]()
@Heivka vidíš, to co je pro tebe univerzální, je pro mě nepřijatelný
. Kočárek, co nehoupe a sporťák jen po směru jízdy, bych nechtěla ani zadara. Univerzál prostě není. Jen kočárek, co více nebo méně odpovídá požadavkům. ![]()
@Janli já myslela univerzální ve smyslu, že zvládá terén i město, snadno se s ním cestuje jak autem tak mhd
Máte prosím někdo zkušenost s kočárkem značky Mommy v trojkombinaci?
@Lesanka22 píše:
@Prtulak @Rosary ..myslela jsem si ze ty 3v1 s vajíčkem bude na nic ..bydlíme na vesnici a dost často cestujeme takže potrebuj kaši něco skladneho do auta ..takže se da koupit kocarek třeba dvojkombinace a k tomu dokoupit vajíčko na pricvaknuti ? Třeba na nákupy či k lékaři ? Děkuji děvčata
Nevím, zda to funguje z všech, ale my máme dvoj kombinaci a adaptér na autosedačku (vajíčko) a to vajíčko. Normálně jezdíš na podvozku s korbou / sportakem a když potřebuješ, nasadís na podvozek adaptér a autosedačku. Přesně tak jsem dnes byla nakupovat ![]()
Děkuji za rady 😊 a jaká je ideální délka korbicky ? Skoro všechny kočárky mají kolem 80cm ale to mi přijde malé dělají se o větší ?
@Lesanka22 nejvetsi korbicky maji prave ty roan marity, inglesiny, navington a easywalker… vetsi uz nejsou…