Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Neříkam,že je blbej,jen mi prostě až tak nevyhovuje..mam x3. Polohování jsem si trošku pořešila,takže je do uplnyho lehu,což je super. Ale na boudičce jsou takový šrouby zevnitř a malej,když se přetáčí,tak se o ně pořád bouchá.navíc je ta nástavba připnutá na takový kovový konstrukci.no a když v tom malej řádí a posune hlavu až do zadu,tak se taky dostkrát bouchnul o to kovový..já to nedokážu tak popsat,spíš to radši vyfotim
ale až zítra..
No a navíc má natáčecí kola,což je obřas fajn,ale většinou se natáčej zrovna,když to vůbec nechci-třeba při vystupování z busu..pozadu s kočárem jet nejde ani náhodou,takže mám clonu,kterou věčně Péťa sundává,jak za ní škube. Jiný typ jsem ale neměla,takže soudim jen svůj kočár ![]()
Ale já si stejně na každym kočáru něco najdu
Ted jsem si tady vyhlidla jiny sportak,nekdo ho tu vychvaloval.. Baby jogger city elite..ten bych si ráda vyzkoušla,jenže než na něj uškudlim nějakou korunu,už nebudem kočár potřebovat…
![]()
Já mám quatra aje nižší než verano ae nijak mi to nevadí ani manželovi a tne má skoro 2 m ![]()
Crystal87 píše:
Já mám quatra aje nižší než verano ae nijak mi to nevadí ani manželovi a tne má skoro 2 m
možná madlo je v dobré výšce, ale lehátko je níže, takže se více ohýbáš k mimču.....
Já mám Izacco Z5 - vybrala jsem jednu fotku..hlubokej, ale mám nafocený i sporťák…tuhle jsem je posílala jedné mamince. Stačí napsat soukromou zprávu…v případě zájmu mohu popsat podrobnosti (míry apod)… ale má vše co požaduješ…
Lenka512 píše:Crystal87 píše:možná madlo je v dobré výšce, ale lehátko je níže, takže se více ohýbáš k mimču.....
Já mám quatra aje nižší než verano ae nijak mi to nevadí ani manželovi a tne má skoro 2 m
mně to nepřijde že byhc se ohýbala nějak extra
nemám 2 m pro mě je to akorát
herakleita píše:
Neříkam,že je blbej,jen mi prostě až tak nevyhovuje..mam x3. Polohování jsem si trošku pořešila,takže je do uplnyho lehu,což je super. Ale na boudičce jsou takový šrouby zevnitř a malej,když se přetáčí,tak se o ně pořád bouchá.navíc je ta nástavba připnutá na takový kovový konstrukci.no a když v tom malej řádí a posune hlavu až do zadu,tak se taky dostkrát bouchnul o to kovový..já to nedokážu tak popsat,spíš to radši vyfotimale až zítra..
No a navíc má natáčecí kola,což je obřas fajn,ale většinou se natáčej zrovna,když to vůbec nechci-třeba při vystupování z busu..pozadu s kočárem jet nejde ani náhodou,takže mám clonu,kterou věčně Péťa sundává,jak za ní škube. Jiný typ jsem ale neměla,takže soudim jen svůj kočár
tak to jem zvedava na nas jak budeme spokojeny..x3 je trojkolka,? ja mam 4kolku tak uvidime..
no na kazdym kocarku je opravdu neco..nejlepsi by bylo skrizit tak tri kocarky a bylo by to super:))..ja bych osobne skrizila xlander, stokke a jane ![]()