Výběr kočárku

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
49
23.7.11 00:46

Neříkam,že je blbej,jen mi prostě až tak nevyhovuje..mam x3. Polohování jsem si trošku pořešila,takže je do uplnyho lehu,což je super. Ale na boudičce jsou takový šrouby zevnitř a malej,když se přetáčí,tak se o ně pořád bouchá.navíc je ta nástavba připnutá na takový kovový konstrukci.no a když v tom malej řádí a posune hlavu až do zadu,tak se taky dostkrát bouchnul o to kovový..já to nedokážu tak popsat,spíš to radši vyfotim :-) ale až zítra.. :wink: No a navíc má natáčecí kola,což je obřas fajn,ale většinou se natáčej zrovna,když to vůbec nechci-třeba při vystupování z busu..pozadu s kočárem jet nejde ani náhodou,takže mám clonu,kterou věčně Péťa sundává,jak za ní škube. Jiný typ jsem ale neměla,takže soudim jen svůj kočár :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
23.7.11 00:51

Ale já si stejně na každym kočáru něco najdu :lol: Ted jsem si tady vyhlidla jiny sportak,nekdo ho tu vychvaloval.. Baby jogger city elite..ten bych si ráda vyzkoušla,jenže než na něj uškudlim nějakou korunu,už nebudem kočár potřebovat… :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
23.7.11 12:14

ten firkon verano vypada hezky..jak pruzi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27001
23.7.11 12:49

Já mám quatra aje nižší než verano ae nijak mi to nevadí ani manželovi a tne má skoro 2 m :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
24.7.11 17:31
Crystal87 píše:
Já mám quatra aje nižší než verano ae nijak mi to nevadí ani manželovi a tne má skoro 2 m :nevim:

možná madlo je v dobré výšce, ale lehátko je níže, takže se více ohýbáš k mimču.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
24.7.11 17:41

Já mám Izacco Z5 - vybrala jsem jednu fotku..hlubokej, ale mám nafocený i sporťák…tuhle jsem je posílala jedné mamince. Stačí napsat soukromou zprávu…v případě zájmu mohu popsat podrobnosti (míry apod)… ale má vše co požaduješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27001
24.7.11 17:58
Lenka512 píše:
Crystal87 píše:
Já mám quatra aje nižší než verano ae nijak mi to nevadí ani manželovi a tne má skoro 2 m :nevim:
možná madlo je v dobré výšce, ale lehátko je níže, takže se více ohýbáš k mimču.....

mně to nepřijde že byhc se ohýbala nějak extra :wink: nemám 2 m pro mě je to akorát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
24.7.11 19:10
herakleita píše:
Neříkam,že je blbej,jen mi prostě až tak nevyhovuje..mam x3. Polohování jsem si trošku pořešila,takže je do uplnyho lehu,což je super. Ale na boudičce jsou takový šrouby zevnitř a malej,když se přetáčí,tak se o ně pořád bouchá.navíc je ta nástavba připnutá na takový kovový konstrukci.no a když v tom malej řádí a posune hlavu až do zadu,tak se taky dostkrát bouchnul o to kovový..já to nedokážu tak popsat,spíš to radši vyfotim :-) ale až zítra.. :wink: No a navíc má natáčecí kola,což je obřas fajn,ale většinou se natáčej zrovna,když to vůbec nechci-třeba při vystupování z busu..pozadu s kočárem jet nejde ani náhodou,takže mám clonu,kterou věčně Péťa sundává,jak za ní škube. Jiný typ jsem ale neměla,takže soudim jen svůj kočár :wink:

tak to jem zvedava na nas jak budeme spokojeny..x3 je trojkolka,? ja mam 4kolku tak uvidime..
no na kazdym kocarku je opravdu neco..nejlepsi by bylo skrizit tak tri kocarky a bylo by to super:))..ja bych osobne skrizila xlander, stokke a jane :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí