Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky,chtěla bych se zeptat..Koncem září čekám miminko a mám hrozný problém s výběrem kočárku
..buď mi přijde moc nízky,nebo má malou korbičku,nebo se mi nelíbí barevné variace
Nemáte prosím některá v oku kočárek ,který je tedy vyšší,4kolka s předními otočnými koly,dobrým odpružením,nejlépe černý s barevnou aplikaci (nejlépe růžová,stribrna apod.)..a nejlépe tedy trojkombinace se sportakem i autosedackou..Děkuji za navrhy..Jinak nejvic mi zatím padl do oka kočárek od ruzoveho pantera daily,nebo city XL..ale barevne kombinace jsou na nic ://
nevím, jakou chceš cenovou hladinu, ale mám Camarelo Q12 a má velkou korbu a je i dost vysoký…mám 178cm a přítel 183cm…jsme s ním spokojeni…za tu cenu ![]()
no ja mam x-landera..ten ma ale mensi korbicku a pak me napada Mutsy..ten je vysokej, nebo Moon a nebo Dorjan..ten ma cernoruzovou kombinaci
http://www.detatko.eu/…S3-c-221.htm
http://www.detatko.eu/…011-BeSa.htm
No, a co STOKKE, ten je fajn. Má ho dcerka a je moc spokojená. Bude ho prodávat. Tak, pokud chceš, tak písni SZ. ![]()
Crystal87 píše:
zus firkony je víc druhů a spoustu barevných variant
jojo, ty mají více barevných variant, nejsou špatné a sjou cenově přijatelné…ale jsou nízké… ![]()
Ostatní barevné kombinace http://www.sambaby.com/…-4ds-clasic/
máme firkon verano long a nízkej mi nepříjde, uvidíme až v tom budu vozit prcka. a mají strašně moc barevných kombinací ![]()
velký výběr mají na www.batolatko.cz
Mi taky firkon verano nepřijde nijak nízký, to možná jiné modely (takový ten tank firkon F7 myslím) firkon.pl
Já teda určitě moc neporadim…Jen ze své zkušenosti,bych ani tak netrvala na trojkombinaci.. Je jasný,že korbičku budete mít minimálně celou zimu,takže as vybrat nějakou větší,ať se tam prcek vejde i s fusakem..Ale přece jensporťak pak budete využívat daleko dýl,takže bych se radši zaměřila na něj..Sama jsem prohloupila..Hleděla jsem hodně na cenu a velkou korbu,takže jsme koupili Polský Caren..Korba fajn,ale sporťák bych se bála použít. 2.jsme koupili x-lander.Korba dost malá-s fusakem-ale byla uz jen na chvíli a sporťak není sice tak hroznej,ale do ideálu má daleko..3.máme Q.buzz..krásnej,ale vybírala jsem hlavně podle vzhledu.ne,že by byl špatnej,ale určitě je daleko víc,lepších sporťáků..
Takže ve finále,kdybych koupila nějaký obyč.hlubokáč,udělala bych líp..pak bych si vybrala ideální sporťák a ušetřila si nervy a peníze.. Mimo dotaz,ale třeba ti to pomůže při výběru..
herakleita píše:
Já teda určitě moc neporadim…Jen ze své zkušenosti,bych ani tak netrvala na trojkombinaci.. Je jasný,že korbičku budete mít minimálně celou zimu,takže as vybrat nějakou větší,ať se tam prcek vejde i s fusakem..Ale přece jensporťak pak budete využívat daleko dýl,takže bych se radši zaměřila na něj..Sama jsem prohloupila..Hleděla jsem hodně na cenu a velkou korbu,takže jsme koupili Polský Caren..Korba fajn,ale sporťák bych se bála použít. 2.jsme koupili x-lander.Korba dost malá-s fusakem-ale byla uz jen na chvíli a sporťak není sice tak hroznej,ale do ideálu má daleko..3.máme Q.buzz..krásnej,ale vybírala jsem hlavně podle vzhledu.ne,že by byl špatnej,ale určitě je daleko víc,lepších sporťáků..Takže ve finále,kdybych koupila nějaký obyč.hlubokáč,udělala bych líp..pak bych si vybrala ideální sporťák a ušetřila si nervy a peníze.. Mimo dotaz,ale třeba ti to pomůže při výběru..
a co je na sportaku x-lander blby?? ja mam xlander tak jsem zvedava na nedostatky jeste ho nemam ozkousenej..a prave jsemsi rikala ze sportak na novym xlanderu je super…