Kočárek do 15 tisíc do města

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4328
7.2.12 09:49
:palec: :palec: :palec:
Janninka1 píše:
marguaret píše:
Jooo a je dobrej? Mě se mooc líbí a je za super cenu se vším :-)
Ještě ho nemám odzkoušený,termín mám příští týden tak si ještě na první jízdu musím počkat.Máme tento www.detskezbozi.com/…2-darek.html (ten zelený) a je opravdu nádherný,hlavně oceňuji že je tam ta omyvatelná koženka,což je na údržbu super,je skladný,vejde se i do malého auta.Vyšel nás i s autosedačkou na 11 tisíc,měli jsme veletržní cenu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
7.2.12 17:04
Janninka1 píše:
marguaret píše:
Ještě ho nemám odzkoušený,termín mám příští týden tak si ještě na první jízdu musím počkat.Máme tento www.detskezbozi.com/…2-darek.html (ten zelený) a je opravdu nádherný,hlavně oceňuji že je tam ta omyvatelná koženka,což je na údržbu super,je skladný,vejde se i do malého auta.Vyšel nás i s autosedačkou na 11 tisíc,měli jsme veletržní cenu.

Kdybych si teď vybírala kočárek, tak by to byl Dorjan :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
7.2.12 17:51

No já taky myslím,že mám rozhodnuto i když do října času dost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.2.12 12:56

Casualplay 4 chválím taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
9.2.12 21:10
Libza píše:
Janninka1 píše:
marguaret píše:
Kdybych si teď vybírala kočárek, tak by to byl Dorjan :potlesk: :palec:

Taky jsem se na něj dívala a docela se mi líbí i cena i vzhled, ale nevím, jaký je…Proč by sis ho vybrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
9.2.12 21:15
Monca85 píše:
Libza píše:
Janninka1 píše:
marguaret píše:
Kdybych si teď vybírala kočárek, tak by to byl Dorjan :potlesk: :palec:
Taky jsem se na něj dívala a docela se mi líbí i cena i vzhled, ale nevím, jaký je…Proč by sis ho vybrala?

Kámoška mi poslala odkaz, že si ho vybrala, tak abych se jí na to mrkla a jako nestranný pozorovatel ho okoukla a moc se mi líbí. Naživo jsem ho teda ještě neviděla, to je fakt, ale z obrázků a popisů se zdá být dobrý. I dost holek tady z emimina ho má a hodně ho chválí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
9.2.12 22:26

zdá se mi právě docela levný na to, aby opravdu dobrý byl. Přemýšlela jsem o x-landeru nějakém, tak nevím, budu si ho muset ošahat někde v obchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
13.2.12 12:10

Já jen dodám,z pokud sé jedna o městský kočár,důležitá bude asi váha a ovladatelnost a není potřeba terennost,je to tak? Preferujes tři nebo 4 kola? Budeš zajizdet i do terénu.nebo jen město?budeš jezdit mhd?nebo autem?
nějaký limit - šířka dveří, velikost výtahu,apod? To jsou věci,které je potřeba si rozmyslet.protože kocaru je hrozně moc a jsou dost odlišných vlastností..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
13.2.12 20:43

takhle jsem nad tím ještě nepřemýšlela. Ale neplánuji žádné terény, auto mám, ale mhd taky určitě použiju. S výtahem zatím nevím, budeme se stěhovat. Nelíbí se mi ale moc ty korbičky typu x-lander, kde to vypadá, že se tam to dítě ani nehne :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
13.2.12 23:37

tak pokud se ti líbil něco jako xlander, ale větší korba, je varinata, a tou je firkon verano long. má korbu délky 80cm, otočný sedák s velkou plochou, ale má terénní kola a teď předně nevím, jak je na tom váhově :oops: (myslím realitu, ne to, co píší v net.obchodech ve specifikacích kočárů..) kompatibilní s maxi cosi/cybex autosedačkami

podle mých nedávných zkušeností do města naprosto v pohodě postačují nenafukovací kola, naopak, někdy jsou výhodou v případě střepů na chodníku apod. , a bývají lehčí. (vždycky jsem byla vášnivým zastáncem nafukovaček,ale dobré gumovky projedou ledasco, pak to ale chce dobré odpružení.)

bohužel už ho neprodávají, ale jako naprosto ideální městský se mi jevil Jané nomad, který by se dal sehnat, ale z druhé ruky. sporťák je neskutečně lehký na ten prostor, co poskytuje dítěti, korba je dost velká, i když to není 80tka. a do MHD a skládání do auta jako stvořený. :think:

pak mě zaujal jeden Britax: http://www.malvik.cz/…e-korby-2011
nemá nafukovací kola, ale do města mi přijde dobrý, v ceně i korba!!!
píšou naklápěcí polohy sedáku, ale podle všeho je to polohovatelné klasicky zvlášť. http://www.youtube.com/watch?…
kompatibilitní s romer autosedačkou.

autosedačku vybírej ne podle kompatibility, což je sice příjemné, ale není to to hlavní, ale hlavně bezpečnost, ne všechny, co se prodávají, jsou dobré, bohužel. k těm dobrým dle testů patří cybex, maxi cosi, roemer, Jané strata, některé chicco, je jich víc, stačí se podívat do sekce autosedačky tady, nebo pak s konkrétním kočárem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
14.2.12 08:21

Jestli budeš využívat výtah, tak si změř kočárek … nám se x-lander líbíl, ale nevešel by se do výtahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
14.2.12 20:20
Nataša píše:
tak pokud se ti líbil něco jako xlander, ale větší korba, je varinata, a tou je firkon verano long. má korbu délky 80cm, otočný sedák s velkou plochou, ale má terénní kola a teď předně nevím, jak je na tom váhově :oops: (myslím realitu, ne to, co píší v net.obchodech ve specifikacích kočárů..) kompatibilní s maxi cosi/cybex autosedačkami

podle mých nedávných zkušeností do města naprosto v pohodě postačují nenafukovací kola, naopak, někdy jsou výhodou v případě střepů na chodníku apod. , a bývají lehčí. (vždycky jsem byla vášnivým zastáncem nafukovaček,ale dobré gumovky projedou ledasco, pak to ale chce dobré odpružení.)

bohužel už ho neprodávají, ale jako naprosto ideální městský se mi jevil Jané nomad, který by se dal sehnat, ale z druhé ruky. sporťák je neskutečně lehký na ten prostor, co poskytuje dítěti, korba je dost velká, i když to není 80tka. a do MHD a skládání do auta jako stvořený. :think:

pak mě zaujal jeden Britax: http://www.malvik.cz/…e-korby-2011
nemá nafukovací kola, ale do města mi přijde dobrý, v ceně i korba!!!
píšou naklápěcí polohy sedáku, ale podle všeho je to polohovatelné klasicky zvlášť. http://www.youtube.com/watch?…
kompatibilitní s romer autosedačkou.

autosedačku vybírej ne podle kompatibility, což je sice příjemné, ale není to to hlavní, ale hlavně bezpečnost, ne všechny, co se prodávají, jsou dobré, bohužel. k těm dobrým dle testů patří cybex, maxi cosi, roemer, Jané strata, některé chicco, je jich víc, stačí se podívat do sekce autosedačky tady, nebo pak s konkrétním kočárem..

tééééééééda tak to je odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4